Torsdag

Dagen började med att jag försöka vakna till liv efter jag blivit väckt av ett sms från Katrin. Sen satt jag vid telefonen nån timme och skiftade mellan att ringa till frisören och Martina. Efter varje fullbokning hos frisörerna ringde jag Martina och berättade. Men efter ett tag fick vi varsin tid och vi blev lyckliga (:

Martina fick den första tiden eftersom hon bara skulle klippa. Sen fick hon vänta alldeles för länge medan jag slingade och klippte lite grann. Sen fick frisören för sig att locka mit hår också så hon fick vänta ännu längre =/


image29

Här är resultatet (: På mig syns det kanske inte så jättemkt och lockarna är lockiga men Martina blev fin (:

<3


Onsdag

"He's so pretty I wanna cry"

Onsdag

Vi var med i tidningen idag (: wihu för oss.

Jag är mkt tacksam över att de fixade texten så att vi inte lät lika tråkiga som när vi pratade med dem. De fixade dock inte till bilden så jag ser ut som det fula miffot jag är. Pft.. Martina är söt as always dock (:



Ska du åka på någon festival i sommar?

image28

Johanna Blomstrand, 16 år, och Martina Målander, 16 år, Eskils­tuna:
- Inga större saker för någon av oss. Däremot är det alltid skoj att gå på mindre konserter, men det får bli en senare fråga då man får reda på var och vilka som spelar.


Lägg märke till å:et i Molander (:

<3

Tisdag

Tänkte skriva ett litet inlägg här eftersom det var ett tag sen nu. Tappade dock lusten för det nu och funderar på om jag istället ska fixa mig klar för sovning och lägga mig och titta på TV4 fakta eller någon annan mysig kanal.

Har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra, om jag ska skriva eller inte. Jag är så trööött!. Jag förstår inte varför jag är så trött på alla loven för. Jag är iofs trött för det mesta med jag märker av det mer när det är lov. Segt.

Snokade runt på bdb nyss. Jag känner mig som en riktigt stalker vilket inte känns vidare bra. Jag känner mig också lite grann som en viss annan person, men jag är smart nog att inte snoka så att det syns hur desperat jag är. Läskigt att finna likheter mellan oss.. uScH!.

Idag har jag försökt skrivit English Book Report men det gick inge vidare. Under hela denna dag har jag skapat en sida ungefär, och det är med double spacing. Ruttet. Det var jämt massa saker som distraherade mig. Direkt på morgonen var det Forrest Gump på canal+ vilket man måste titta på när man väl sett några sekunder, då det är en av de bästa filmerna någonsin. Efter det var det flera avsnitt av Pushing Daisies. Det var någon gång under det som jag började skriva. Efter ett tag råkade jag dock somna och sen började Tarzan fula sig på sitt egna lilla sätt. Hmm..  I morgon blir det nog till att fortsätta skrivandet.



I söndags var jag bl a i Tuna Park med Martina och där kikade vi på Velvet, Patrik Isaksson och Charlotte Perrelli. Stjärnstatus, stjärnstatus. Men något som ändå måste ses som mer stjärnstatus är det faktum att Ekuriren pratade med Martina och mig. Det kändes som att vi två kommer vara de tråkigaste bland de de pratade med. Härligt. Men håll ändå utkik efter oss. (:

Senare på kvällen blev det HSM2 med karaoketext. Mkt sjungade blev det och det lät awesome. Jag måste nog erkänna, vi är tuffast.


Det blev ett litet inlägg idag iaf. Men nu blir det pyjamas och TV4Fakta med Road Wars. Mumma,

Natti natti.

RSS 2.0