Still I can't escape the ghost of you

hej.
smärtan i kroppen idag har varit olidlig. jag har aldrig varit med om något liknande. buhu. men otroligt nog klarade jag mig igenom dagen, dock ej utan gnäll. fick lite massage av emma också vilket var skönt (:

hmmm.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. det känns helt tomt i huvudet.

i morgon har jag inte lika lång sovmorgon som jag brukar ha på onsdagar eftersom jag ska ta bussen som går vid elva, men jag hoppas jag ska klara av det.

ibland skäms jag faktiskt lite över mig själv, jag sitter och lyssnar på orup och tycker han är mysig. jag skyller ALLT på pappa som puttat in alla låtar i huvudet på oss när vi var små och inte hade några egna viljor. jag tror dock inte det var något medvetet han gjorde för att få oss att känna oss utstötta senare, men man vet ju aldrig.

påtal om små, ut med johan från idol. det måste vara en stor lögn att han är 16 år, han kan inte vara mer än några månader över 12 år. han påminner väldigt mkt om darin.


åååh, nu blev det deppigt. jag vill och borde gå o lägga mig men samtidigt vill jag inte det.

But I shot a man in Reno just to watch him die

hejsan
jag är trött. vi spelade innebandy på idrotten och det är irriterande att jag måste ta i mer än vad min kropp klarar av. Jag blev så trööött. Och nu lider jag av smärta i hela kroppen, både från idrotten och träningen igår. Usch. vi kom på delad andraplats men jag tycker ändå att vi var bäst!

nu ska jag nog göra min i ordning för sängen, seg dag i morgon.

Life ain't easy for a boy named Sue

hejsan.
nu har jag varit så där dålig på att uppdatera igen. Usch. men det får väl bli samanfattning idag då.

Fredag: Var till Lager157 men mamma, pappa och Martina. Det var ett ganska värdelöst ställe. Jag köpte bara en tshirt och ett par örhängen. Jag testade dock massa jeans och det är alltid lika kul. Nej det är det inte. Fyfan. Deppigt var det så när vi kom hem käkade jag en kebabtallrik. Hmm.. jaa. vet inte riktigt vad som hände mer men jag tittade iaf på Gilmore Girls med Tarzan gosandes på magen. Åååh, vad jag gillar han!! ♥ Han är så fin. När jag gick upp och gjorde något och sen satte mig i fotöljen igen kom han och hoppade upp till mig igen. Sötis. Senare hoppade han ner men efter ett tag kom han och hoppade upp igen ♥ Eftersom han inte brukar tycka om att ligga och vila på någon kändes det extra mysigt.
  Den enda nackdelen var ju dock att det kliade som attans i mina ögon och min näsa efter ett tag. Men det är han värd min  lilla sötiskille ♥ (:

Lördag: Tuna Park. Köpte hörlurar och tofflor. Plockad svamp i skogen med mamma och Tarzan (: ännu en gång, han är så himla fin. ♥ Han följde efter oss upp i skogen och sprang runt o fjollade sig. När vi gick kunde vi gå i från han en bit men sen kommer han rusandes förbi oss för att sedan stanna så att vi får gå om honom men efter ett tag kommer han springandes igen (: På kvällen var jag med K, A +R  hos R.

Idag, söndag: Setat ute i solen och läst svenska, biologi och the Kite Runner. Tvättat moppen och lite så och så har jag tränat.


Jag inser att det inte är så jättespännande att läsa om Tarzan men han är ju så fin.



Måste bara tillägga att sötnosen var jättetrött när vi kom hem från skogen. (: Han var helt utmattad efter allt springande och skuttande så han låg helt slutkörd mitt på golvet och vilade.

I hear your name in certain circles, and it always makes me smile

hejsan

konstigt inlägg igår känns det som. lär det bli idag också.

vi var på stan och skulle kika på monki och jag är fortfarande lite chockad. vilka djur det finns! å herregud. jag kunde knappt gå in några steg i affären utan att få panik och rusa ut.


jaja, hinner inte skriva mer.
hejs

My mama didn't raise no fool

hej knottar
blir ett kort och snabbskrivet inlägg idag då klockan är jääättemycket.
jaja.

Idag var det idol ♥ (:


Prov idag. kändes ganska bra när jag gick ut ur klassrummet men efter ett tag kändes det inte så bra längre, så jag vet inte vad jag ska tro. Nu är det över iaf och det är bra det. Slutar sju i morgon, suck. hoppas det känns bättre då än vad det gjorde förra veckan.


Som rubrik idag bjuder jag på 2pac wehei
kanske borde börja skriva var rubriken kommer ifrån i varje inlägg. inte så jätteintressant med tanke på att man ändå knappt läser en lång rubrik. eller gör man? jag brukar inte orka läsa rubriker så ofta.
rubrikerna är från låttexter btw, men det kanske är tydligt.


nej nu ska jag sova..
peace

It's a cold and it's a broken hallelujah

hej
nu är jag här igen och har knappt pluggat någonting.. suck. vad är det med mig?
eller för att stjäla ett citat från Chandler:

"What’s wrong with me? Ooh, don’t open that door."

jaja, i morgon ska jag plugga iaf! från den stunden jag vaknar till ca tolv då jag måste fara i väg till skolan. yes.


Jag har varit superglad nästan hela dagen idag. Jag vet inte riktigt varför. Eller jo, delvis vet jag väl. Men jag tror även att Betina kan ha smittat mig igår, eller att jag tog glädjen ifrån henne när vi skildes åt efter lunchen, då hon blev själv kvar i skolan i några timmar. Det uppskattas i vilket fall som helst. Glädjen dog dock ut lite grann på bussen påväg hem och jag tror det aldrig har tagit så lång tid för mig att gå från bussen hem som det gjorde idag. och vad jag gjorde när jag kom hem har jag knappt någon aning om.


Idag var det som sagt Idol
ååh, vad jag gillare. Det är ju nu det bästa börjar, alltså själva "Idol2008" med slutaudition och så, "avsnittet " började för två timmar sedan. Anyway..

Nu ska jag dra mig tillbaka, kanske kika på ett vänner-avsnitt också.

Leave at your own chosen speed

Jag borde plugga på kulturhistorian men jag orkar inte =/ det är så tråååkigt! jag vet inte vad jag ska plugga på och så känns det lite granna som jag kan det redan och då är det ju inge kul att plugga. Jag tror inte jag kan allt riktigt men det känns så.. Usch. men jag ska gå och plugga. snart. senare.

Idol idag :)

Jag känner mig trött och seg. Träningsvärk har jag också och varje gång jag har det känner jag mig så sliten.

En lite konstig grej jag tänk på är att det inte går att lägga in vissa klipp från youtube som har massa views. eller det kanske går men jag klarar inte av det och jag förstår inte varför.





Men jag bjuder på ett annat klipp än det jag tänkte lägga upp.
Jaa, idag blev det Johnny Cash och June Carter med It Aint Me Babe. (: enjoy!

Är det någon som bryr sig om mina klipp egentligen? det har jag funderat på.
Jaja, jag gillar dom iaf.

The bastards hung me in the spring of twenty-five

Hejsan

Känns som att jag borde skriva ett litet inlägg idag, länge sen nu. Först blir det nog en uppdatering.

Torsdag: Skola inklusive en VågaTala-lektion bestående av huvudvärk, illamående och kallsvettningar. När lektionen var slut var jag tvungen att ringa pappa så att han fick hämta mig, skulle aldrig ha klarat av att åka buss. När jag kom hem lade jag mig i sängen och led utav huvudvärk gånger 1000, illamående gånger 100 och kräkning gånger 3. Trevligare saker finns det att pyssla med.

Fredag:
Skola där jag kände mig lite småynklig och krasslig. Efter skolan åkte jag hem och senare åkte jag och Martina hem till Katrin där Anna och Katrin. Vi köpte tacosingredienser och annat grejs i hemköp och när vi kom hem till Katrin började vi fixa ordning tacos. Efter ett tag kom även Emma.

Lördag: Efter att tidigare ha fått fetaste dissen av Martina bestämde jag mig för att vara hemma och spendera dagen med mig själv och Tarzan (och Patrik tyvärr). Det var faktiskt mysigt och jag somnade allt annat än bitter.

Söndag: Spenderades nästan helt och hållet framför tvn. Det som jag egentligen ska ha som plugg-dag och blivit Vem Ska Slå Filip och Fredrik-dag. Inte så jättebra kanske men väldigt mkt trevligare.

Idag jag jag bara varit i skolan och haft idrott. Jag skulle egentligen haft spanska också men jag åkte hem efter idrotten och det kändes inte det minsta frestande att ta segmoppen till stan igen när jag låg unger ett duntäcke med Tarzan flåsandes nån meter i från mig. Så jag stannade hemma. Men jag har ändå varit ganska duktigt, jag har läst kultur och idéhistoria, svenska, kite runner och spanska. Och så har jag tränat också. Inte så hårt dock och en av anledningarna till det var att det var en farbror/gubbe där som jag inte alls tyckte om. Usch nej.

Klockan tickar iväg så jag ska ta o titta på top model! Käkade precis svamp, hur gott som helst.

I'm so glad you're far away

Hejsan
Idag är jag seg. Jag har spanska och biologi tills i morgon, jag tror jag kan båda sakerna halvbra. Eller biologin kan jag nog inte ens halvbra, ska nog titta lite mer på det snart.

Nu ska jag springa och titta på Efterlyst.

I walked the avenue 'til my legs felt like stone

Hej igen.
Sovmorgon i morgon så jag passar på att gnälla lite här. I dag har jag varit en riktig snorunge. Fysiskt alltså. Riktigt irriterande har det varit och jag har inte känns mig speicellt fräsch.

Och när jag när väl lärt lite facebook något sånär så ändras allting till "nya Facebook" och jag fattar ingenting igen. Varför ändra på saker?

Ska åka moppe i morgon. Orkar inte gå på föreläsning i aulan som jag egentligen borde, men jag sover hellre hemma och börjar ett, än att börja typ nio och sova i aulan. Jag måste troligen ha massa kläder på mig på moppen i morgon, snyggt är det ej.


Jag lägger in ett klipp från youtube idag också eftersom jag fick så mkt possitiv respons förra gången. (Hoppas ironin lyser igenom)




Idag bjuder jag på Bruce Springsteen (:
- Streets of Philadelphia

But sitting here waiting for this is torture

Hej!
Idag blir det nog ett lite mer innehållelserikt inlägg. Har lite med att göra att det finns läxor som skulle behövas titta på, men jaa.

I Måndags hade vi tydligen ingen idrott så det spelade ingen roll att jag inte skulle vara med. Vi skulle tydligen på någon föreläsning i aulan som bara havla klassen visste någonting om, gillart. Men det var väl mys iaf, jag slapp ju stå ute i kylan och bara titta på när de andra skutta runt under idrotten. När vi var påväg in i aulan stoppades annika av någon tjej från radio sörmland(?) och ville ställa frågor. Samtidigt tog hon också Betina. Skojigt tyckte jag så jag stog och tittade på. När hon var klar med dom sa hon att hon skulle fråga mig grejer också vilket jag inte alls var beredd på, så jag har ingen aning om vad jag svarade knappt. Jag vågar inte inte titta runt om det går att lyssna på nånstans.

Idag var vi bara ca tio stycken i klassen vilket kändes lite konstigt. Lugnt dock. Vi hade bara tre lektioner i stället för fem eftersom det knappt var några människor där, så vi slutade ett. Då knatade jag runt med Katrin på stan lite där vi även träffade mormor (: hon kom springandes och såg knappt någonting. Jag kom iaf hem vid två och då började jag jobba matte. När jag var klar somnade jag och vaknade sen av att Katrin ringde. när vi lagt på somnade jag igen och vaknade vid fem.

Idag käkade vi lunch på kebabhuset (och med vi menar jag katrin jag och betina.). fr o m i morgon ska jag käka nyttigt! yes.

Tråkigt inlägg idag känner jag med strunt samma.

Away above the chimney tops

Blir nog inget roligt inlägg idag för jag känner mig ***, ****** och ***. Livet leker.

Dessutom är min näsa helt sönderfnasad.

Och det är tisdag i morgon, hatar tisdagar.

And when the yards broke off they said that I got killed

Hejsan.
Igår blev det inte så mkt speciellt roligt skrivet, men jag mådde inte alls bra. I fredags hade jag som sagt ont i halsen och nös och hade mig, och i går hade jag inte vara ont i halsen och höll på o nös(nysde?) jag var också riktigt snorig och hade feber. Jag hade dock inte så jättehög feber men det var ändå synd om mig, som jag så många gånger påminde mamma om. Ja usch ja, kul var det inte. Idag har det väl varit bättremen jag hostar lite, är lite hes och snuvig. Jag inser att det inte är så jättekul att läsa om detta men eftersom det bara händer typ en gång om året måste jag ju passa på o skirva om det.

Jaja, fredagskvällen var mysig. Jag hade köpte med mig massa choklad men käkade inte ens upp hälften. Tänkte äta lite igår men det blev inte alls mkt då heller så jag "pinade" i mig det idag. Jag kan inte ha godis eller så hemma på vardagarna, då blir man lite galen, så jag måste äta upp det innan måndag. Jag har dock en liten kvar.

I morgon kommer jag skippa idrotten tror jag, det händer inte ofta, jag är nog för feg.




Highwayman

Even heroes have the right to dream

hejsan
emma ville ha bilder så här kommer några.







blev inte så många men jag mår skit och vill inte sitta här längre.

Find me in the evening when your ready to dance

Hejsan.
Jag är typ sjuk. Eller iaf så där mesigt sjuk som det verkar att jag allitd blir när jag blir sjuk. Jag har ont i halsen och så har jag nysigt ca 20 gånger idag. Det känns lite konstigt, känns som att jag nös typ fem gånger per lektion. Men jaa, jag lever iaf.

idag köpte Betina och jag marabou amigo vilket var gott :D och ikväll ska vi till Betina och ha chokladkalas (eller nåt? :P) Jag ska iaf iväg med pappa och köpa choklad på vägen till Betina. Vi ska vara där halv åtta och just nu är inte pappa hemma, vet inte riktigt var han är.

Idag unnade jag mig en lyx som man bara kan unna sig på fredagar och lördagar, jag läste i en bok som inte har något som helst med skolan att göra. Härligt!


And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight

hejsan.
Vi kom med till idre :D Yey. Betina och jag försöker komma på ondskefulla planer om hur vi ska gratta anna när vi är där, det går väl sådär men nåt bra blir det nog! :)

Jag är kär. Och jag har fått en ny idol. Det handlar om samma varelse och denna varelse är den här:



Det är en giraffantilop och den är för gudomlig. Bara för att den är så jättefin lägger jag in ännu en bild.




Idag tränade jag. Det var vääldigt länge sen sist så det kändes lite trögt. Vi körde inte så länge heller eftersom det var idol på tv :)

Their tears are filling up their glasses

Hej.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag känner mig rastlös, ensam, stressad och lite småäcklig. Usch och fy. Slutar relativt tidigt i morgon dock så det känns bra. Hmm...



Nej usch, nu ska jag nog gå och försöka sova.

And I'm still standing here, and you're miles away

Hejsan
egentligen finns det massa saker jag borde göra nu, t ex läsa engelska, plugga spanska och kika igenom historian, men jag har ingen lust att göra något av det. Jag ska dock snart gå ivåg till historian. Det känns som att jag kommer tänka att provet är jättelätt och då kommer jag inte oroa mig alls men när jag väl ska göra provet kommer jag säkert då hjärnsläpp. Usch ja. Nej men jag ska som sagt titta igenom det strax och så hinner jag nog titta igenom lite i morgon också. Jag tror jag kan det trots allt, instruktionerna till mvg kunde ju inte varit mer konkreta.

Dagen idag har varit en väldigt trött dag. När jag ska sova ligger jag och vrider och vänder mig hela tiden. Sjukt irriterande. Igår kom mamma och pappa hem från Grekland för övrigt. De åkte i måndags förra veckan och eftersom patrik åkte till turkiet förra lördagen har jag varit helt själv här hemma hela förra veckan. Jag klarade mig finemang, och det är mkt tack vara sötnosen Tarzan. Och för att människorna här hemma är mkt lättare att ha o göra med när dom inte är här. Men det är väl trevligt att dom är hemma igen I guess. Det lät taskigt, men det är trevligt.

Varför jag inte skrev här att jag skulle vara själv en hel vecka var för att om någon skum typ skulle läsa kanske han/hon skulle tänka att det är fritt fram att bryta sig och skjuta mig eller nåt. Så om jag hade skrivit ut det hade jag inte kunnat sova någon natt alls vilket jag kunde nu så det var trevligt.

nej nu känns lite grann som att jag skriver bara för att jag inte ska behöva gå iväg till historian, men nu ska jag gå!
hejs.

At night I could hear the blood in my veins

Hejsan-
Nu är jag här igen och med lite större lust att skriva.

Idag har jag spenderat typ hela dagen åt naturkunskap. Dock inte helhjärtat då jag nästan varje minut såg någonting jag var "tvungen" att fixa. Och så tog jag en paus när jag såg att Mitt Liv Som Popstjärna gick på tv. Det blev inte en heldags pluggande dock eftersom jag vaknade ett(!) och som jag skrev i det förra inlägget brukar jag vakna typ nio. Konstigt. Ännu konstigare är det att jag la mig senast ett i går också, alltså sov jag i tolv timmar. Väääldigt ovanligt för min del. Det ledde dock till att jag kan ha kommit på varför jag är så trött i skolan och så, jag kanske behöver tolv timmar per dygn. Träligt i såna fall, då måste jag gå o lägga mig runt sju på vardagarna.

Jag drömde en lite intressant dröm i natt dock. Jag drömde att jag var på Gröna Lund själv och det var massa folk överallt som jag inte kände. Sen i en trappa upp på en kulle ut ur Gröna Lund stötte jag på Kenza och vi blev typ kompisar. Jag fick följa med henne och hennes vänner när dom skulle gå på en grusväg i nån lövskog. Tänkte berätta vad som hände där men orkar inte. iaf, det slutade med att jag stog och duschade med massa tjejer i typ badhuset och där var en nerdrogad kvinna som först var lite läskig men som senare sade några väldigt uppmuntrande ord till oss, vad det var minns jag inte.

Jag gillar att jag kommer ihåg drömmar, det är mysigt. Det är en dröm som jag drömde när jag gick typ i fyran som jag fortfarande kommer ihåg riktigt bra. Vad den handlade om tänker jag inte berätta.

Nu ska jag gå o sova.

Even the stars refuse to shine

Hejsan.
Jag har egentligen ingen större lust att skriva just nu men jag tänkte att jag kunde göra det medan jag fördriver tiden. Jag tänkte nämligen strax titta på Top Model (:

Igår åt jag lunch hos mormor och morfar med rickard och hans flickvän. Jag blev väckt av att rickard ringde klockan elva och skulle säga när dom skulle hämta mig. Jag brukar aldrig sova så långt som till elva, jag brukar vakna av mig själv vid typ nio, så det kändes konstigt. Hos mormor käkade man föör mkt som vanligt, men smaskigt var det. det blev typ fyrarätters.

Vi åkte hem vid tre ungefär och jag skulle ta bussen till stan 16:07. Trodde jag iaf. Det gick ingen buss då. Det är typ 550e gången jag tittar fel i busstabellen, härligt. Jag fick då ta moppen eftersom jag skulle träffa BAKA på stan halv fem. Men det gick bra det också, bara det att det regnade massa. Iaf, vi köpte godis, mat och grejs och tittade lite på handboll. Sen åkte jag hem och de tog senare bussen hem till mig. Först käkade vi och sen spelade vi guitar hero. Roligt det :D

Jaja, nu ska jag kika på Yop Model

But fear surrounds me like a fence

Jag får försöka mig på ett inlägg idag också. Jag är vääldigt trött! Funderar skarpt på om jag ska gå o lägga mig snart, det skulle vara riktigt skönt.

Igår kväll kom Tarzan in till slut. Jag öppnade ytterdörren och kikade ut för typ femte(?) gången och tänkte att "det är här sista gången" och så ser jag honom knata ca trettio meter ifrår huset. Då ropade jag på honom och när han hörde mig tittade han lite på mig och sen började springa så fort så fort till mig. Sötnos. Väl inne började han äta. När jag senare gått och lagt mig och försökte sova hörde jag honom komma tassande och sen sätter han sig nedanför mig säng och börjar gnäll. Inte jama eller något sånt utan han gnällde riktigt högt. Jag trodde han ville ut så jag gick upp och skulle släppa ut honom men det visade sig att han bara ville ha sällskap när han åt. Men eftersom jag inte ville stå där och titta på honom när han åt gick jag o la mig igen. Men det dröjde inte länge tills han kom intassandes igen och börjar gnälla. Då ignorerade jag honom först men när jag efter ett tag öppnade ögonen såg jag att han satt och stirrade på mig. Då tänkte jag att nu måste han vilja ut. Men nej nej, han springer ut till maten och börjar äta och vill att jag ska vara med, då sa jag "men skärp dig nu!" till honom och efter det la han sig i patrik säng och somna. anledningen till att jag vet att han la sig där var för att han är tung och det hörs vart han gång.
Jaja, söt är han.


Idag gick jag på stan och tuna park med martina. ♥ jag köpte en sjal från vila (:

jag förstår inte varför jag är så trött. jag sov lite under historian och efter det var jag typ jättepigg men efter engelskan gick det bara utför och jag är nu übertrött. usch

Someone to die for you and more

Hejsan
I natt var det faktiskt lite svårt att somna för Tarzan var ute och rände i mörkret. Taskigt. Det känns mkt mkt bättre när jag vet att han sover sött i rummet bredvid. Just nu är han ute igen men jag hoppas han kommer in innan jag ska sova.

Idag var det inte så hemskt som jag troddet det skulle vara med håltimmen. Jag tog bussen hem vid halvtolv och jag hann till och med käka med anki och betina. Jag älskar skolans spagetti och köttfärssås! Hemma tittade jag på Vänner och sov lite granna. Härligt! Sen gjorde jag klart engelskan och jag tror jag tittade på Gilmore Girls, minns inte :S men jag hann med en hel del innan jag var tvungen att åka igen iaf. Jag hade tänkt tanken att jag skulle åka buss till skolan på eftermiddagen men lyckligtvis åkte jag moppe i stället. Jag kom till skolan vid bättre tid och så kunde jag åka hem när vi slutade. på vägen hem kunde jag även sjunga högt och falskt och det hade jag inte kunnat gjort om jag åkt buss. eller jaa, kunde kunde jag väl.

var just och ropade på tarzan men han kom inte. Jag känner mig som tanten på andra sidan vägen som ropade på sin katt när den skulle äta. "Stuuuure!"

One of God's mistakes

Hejsan.
Lite seg dag idag även fast jag bara hade en lektion. Jag kände mig bitter och ful, vilket inte är lika roligt som det låter.  men det var idremöte idag och Anki, Anna, Betina och jag skrev upp oss, hoppas vi kommer med (: Iaf, idag har jag läst klart sidorna vi skulle läsa i The Kite Runner. Jag blev frustrerad när jag läste den och när jag var som mest inne i boken plingar det på dörren. "Hue?" tänkte jag och när jag öppnar möts jag av "hej, vill du köpa jultidningar?". Nej det ville jag inte och jag blev lite irriterad på barnen som stört mig när jag läste som bäst. Senare, typ nyss, kikade jag på Idol och tänkte "ååh, jag gillar den nya juryn!" när telefonen ringer och så tänker jag "hue?" igen och när jag svarar möts jag av "Hej, jag kommer från telia...". Irriterande.

jaja. Mycket trevligt att Idol börjat igen! Det gillar vi.

I morgon har jag fem(!) timmars håltimme men som tur är går det bussar som passar så jag kan åka hem mellan lektionerna.

Nu ska jag duscha, sen kanske dricka te. Jag ska iaf plugga lite spanska som jag för ett tag helt glömt bort att jag hade.

Can you help me remember how to smile?

Skolfoto idag som sagt. Usch. Till råga på allt missade jag bussj*veln (jag har rätt att kalla den det) så jag var tvungen att åka moppe! Och jag hade stått och plattat och plattat mitt hår typ hela morgon och så måste jag mosa in mitt stora huvud i hjälmen. Så när jag väl kommer till stan där jag parkerar moppen har jag typ krulligt hår. Eller ja, inte krulligt men iaf lockigt och det kändes inte speicellt roligt. Det kändes riktigt surt. När jag var på väg till skolan ringde betina och sen helt plötsligt lägger hon på i örat på mig, trevligt (he, hon gjorde inte det men jag trodde det.)

Jaja, jag fick låna Betinas plattång på lunchen så då kändes det lite bättre iaf, men jag tror det blev lockigt innan vi skulle ta kortet ändå. det kändes inge bra när korten togs. Han tre gruppfoton och på det första log jag lite konstigt tror jag, den andra log jag inte alls på och på den tredje log jag nog bäst, men får se vilket det blir. Porträttfotot kan ju inte ha blivit annat än misslyckat, man hinner knappt koncentrera sig innan allt är över.


As sure as night is dark and day is light

Hejsan.

I morgon är det skolfoto för våran del och jag vet inte varför men jag blir så nervös inför det varje gång. Usch. Jag blir så rädd att allt ska bli helt misslyckat och jag ska må dåligt i flera dagar pga det, som så många andra gånger. Ja usch ja.

Idag har jag varit så fruktansvärt trött. Jag har bara velat somna och sova under varje lektion vi haft. Idrotten idag var ganska skoj däremot, vi körde lacrosse och fotboll. Jag sprang runt som ett litet djur och var duktig. Eller jaa, jag orkade självklart inte springa runt som ett djur men jag sprang så mkt jag orkade. Och jag var inte så jätteduktigt, jag gjorde bara ett mål och det var i fotbollen. Men ändå, skoj var det. Lacrossen iaf.

Idag har jag bara käkat, pluggat, pratat med Katrin, pluggat, pratat med Katrin och tittat på ett ansvnitt av One Tree Hill. Nu tänkte jag titta på Top Model och måla naglarna (:

RSS 2.0