3 feb 2012

Hej!

Idag har jag varit i skolan och träffat klassen för första gången på länge känns det som, mysigt! Efter det blev det fika med några fina tjejer vilket var ännu mysigare och jag drack ett mycket gott te. Väl hemma ringde jag till pappa och hörde om det passade att jag kom hem nästa helg vilket det gjorde. Börjar verkligen saknar Tarzan och mysigaste Filippa, är ganska svårt att ha någon kontakt med dem när man inte kan ses. Senare blev det tacos med älskling framför filmen In Time. Tråkigt inlägg men måste iaf försöka skriva om jag nånsin ska komma igång med det vilket skulle vara kul om jag gjorde.

Nej nu börjar jag bli trött så ska nog krypa ner hos Tomas som redan sovit i mer än 2 timmar, rolig :)

pusshejs ♥


2 feb 2012

Här igen.

Nu när jag satt igång detta kan jag skriva ett riktigt inlägg. Har för närvarnade Gilmore Girls på på tvn och CastleVille på en flik på datorn, multitasking på gång alltså eftersom jag även skriver detta inlägg.

Idag har jag varit och tränat vilket har blivit ännu lite trevligare sen jag upptäckt att det går att koppla in mobilen i stereon på gymmet. Eftersom jag ofta är där mer eller mindre ensam kan jag då spela min musik och slippa släpa runt på mobilen med hörlurar, skönt och smidigt!

Nu är min mage full av knäckebrödssmörgås bestående av smör, ost och gurka. Sist vi handlade köpte vi en 1,5 kg (?) grevéost och åååh det är så gott. Det är sällan vi köper riktigt god ost men när det är extrapris passar vi på.

Strax dags att sova, godnatt ♥

2 feb 2012

Nu gör jag ännu ett försök att börja blogga, gick sådär förra gången. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock så jag avrundar detta "nytt-försök-inlägget" och säger;

hejdå

RSS 2.0