-

lägger in länken till inlägget jag skrev på Michael Jacksons 50års dag, lite skoj sådär..

http://blomstrand016.blogg.se/2008/august/utkast-hejsan-i-1.html#comment

ENORM kärlek till honom♥

-

nu spelar dom en annan låt jag inte hört ikväll, de har spelat samma låtar flera gånger, har hört låtarna två gånger var denna kväll/natt ungefär.

nu är jag skapligt trött, huvudet gör ont och ansiktet är svullet. varmt är det också.


hur killen kan sprida så mycket kärlek genom att bara vara är helt obegripligt, livet tog ett för tidigt slut för denna vackra människa. galet vad synd jag har tyckt om honom de senaste åren, han förtjänar inget av de han råkat ut för. media är skit




någon låt jag saknat ikväll är "they don't care about us"
flera också förstås men varför har det inte spelat den liksom?
"Ben" hade varit trevligt att höra också.

-

det jag sa var hemskt igår var nervositeten för uppkörningen idag, nervositeten försvann senare och blev obetydlig.

det som kanske skulle hända i london kommer inte hända.


-

ligger här o tittar på vh1 classic där de bara spelar michael jackson, om jag får bestämma kommer jag ligga här i många timmar framöver. om någon skulle vilja hålla mig sällskap skulle jag bli glad men teddy är trevlig han med.



väldigt länge sen jag kände mig så här tom och ledsen.



-

helvetesjävlaskit,

jag ska försöka sova.


-

en jävla mardröm är vad det är.
och jag som måste sova!

-

FAAAAAAAAAAAAAAN!!!

-

jag kan inte andas normalt. detta är hemskt


kom på att jag alltid kan tänka på augusti och att vi ska till london, och snart kan jag förhoppningsvis tillåta mig själv att tänka på vad vi kanske kommer göra där :)


nej jag kan inte ens skriva,

-

Påtal om jobbigt, min visningsbild här är från förra midsommarn, det kanske är dags att byta den?

-

jag borde kanske börja knåpa på den där listan? jag skulle vilja ha bilder som illustrerar punkterna men det känns så jobbigt.

-

nu har jag varit duktigt och taggat anna och betinas bilder från skottland på facebook. jag borde ladda upp bilder på facebook bara för att få nöjet att tagga dom.

nu ska jag snart sova.

-

länge sen jag skrev något, därför lägger jag upp denna fina bild.



Idag läste jag ut Eclipse, något av det absolut bästa med att läsa böckerna är att man får se detta vackra ansikte inuti huvudet hela tiden. Just då ÄR Robert Pattinson Edward Cullen och livet känns bra härligt. Man önskar inte ens att man hade sig en egen Edward eftersom han finns precis i närheten.
..... nu är det nog bäst att jag slutar svamla.
Fast något jag inte riktigt trodde skulle hända är att jag börjar tycka med och mer om Jacob Black, till och med tänkt tanken om inte han är det bättre valet.
..... nej nu måste jag verkligen sluta!



idag har jag bytt ringsignal på mobilen vilket jag har fått höra att jag borde, jag håller nog med. nu blev det highwayman, kanske borde lägga upp den en gång till? ju fler gånger jag lägger upp den desto större chans är det ju att någon liten person faktiskt lyssnar på den och för njuta av de fina ljuden.


får se hur det känns att ha låten som ringsignal, ännu är det ingen som ringt mig så jag har inte fått höra. kanske byter igen om det det inte känns bra.

min bakgrund på mobilen lär det ta ett tag till tills jag byter dock, jag har aldrig haft så fin bakgrund tror jag. jag har nog aldrig haft samma bakgrund så länge som jag haft den här heller.

-

nej ingen lista idag heller, jag somnar snart.
idag har jag städat, jag är duktig jag.



blogginlägg är verkligen min grej...

-

har inte skrivit det men min uppkörning har blivit framflyttad till senare i juni, så nu behöver jag bara oroa mig för teorin för tillfället och usch vad jag oroar mig. har somnat ett antal gånger med teoriboken framför mig de senaste dagarna men i morgon ska jag plugga som bara den. synd att inte vädret är bra så man kan sitta ute och läsa...


snart nån dag kommer det upp bilder från glasgow på mig och mina snyggingar till vänner. har också funderat på att göra en plus- och minuslista för skottlandsresan, får se om jag orkar nån gång.

-

jag är hemma från skottland, märkte att jag inte ens skrivit att jag åkt dit men det har jag. med tre av de finaste flickorna någonsin<3

jag kom egentligen hem i onsdags men har inte orkat skriva någe. sen jag kommit hem har jag tittat på maaaassa gilmore girls och mmm vad jag gillar det!

igår gick jag inte o la mig förns halv fem i morse, kanske inte låter så jättekonstigt, det är ju sommarlov förfasen. men det enda jag gjorde vad att läsa bloggar och kika runt på internet hela natten. läste bl a massa om tjejen som blivit mördad i sthlm, hemskt!

-

det är gaaalet att vi om knappt ett dygn sitter på skavsta och förhoppningsvis dricker något gott och dyrt, om vi inte blir för snåla vill säga. SJUUUUUKT

jag har inte packat än men det gör jag i morgon, då jag även ska städa och massa annat.


-

jag är väldigt trött så jag ska strax gå o sova, även fast jag har sovmorgon i morgon.

blev nyss medveten om att jag inte har någon sovsäck men det kanske inte spelar någon roll i slutändan.

bio med tre söta flickor idag, det var mysigt :) ♥



!



ord räcker inte till ♥

RSS 2.0