=)

Heeeeeej!



Norge, fint och mysigt var det.


Norge igen.

puss,

His cheeks were like roses, his nose like a cherry

Visst ja, jag har ju fixat jultema på bloggen. fint va? (: bättre kan jag inte men jag tycker det duger alldeles lagom.

tittade just på bonde söker fru på tv4.se, ååh vad jag gillar det. det är så gulligt, och jag är inte alls avundsjuk. nej då.
nu ska jag sova.

puss,

-

hejsan

jag är trött. om två timmar ska jag träffa the snutts på stan och sen ska vi hem till bettis. jag borde gå o sova lite så jag är pigg tills i kväll.

-

Hej.
jag sitter här och skriver naturkunskap men jag tänkte unna mig en liten paus. Jag har inte ens skrivit hälften dock så jag blir nog inte klar idag iaf.

Igår vet jag inte riktigt vad det var med mig. På idrotten sprang och skuttade jag runt som ett litet offer och jag var allmänt hoppig av mig hela dagen. Jag börjar allvarligt tro att jag lider utav någon mild form av ADHD. Ibland iaf, ibland är jag så seg så det finns inte. Jag var iaf heelt slut i går kväll och jag höll på att somna klockan åtta redan men jag tvingade mig vaken för att titta på Boston Tea Party, sen sov jag gått. Men till råga på allt känns det som att jag har en liten sträckning i ljumsken, riktigt hur det är möjligt vet jag inte.

Men en skoj sak var att jag fick mvg på biologin som jag var lite osäker på och en tråkig grej är att Per ska vara pappaledigt :( Snyft.

Jag är trött. Jag borde fortsätta med naturkunskapen. Jag ska nog göra det nu.



-

hejsan
det var inte sista våga tala idag, vi ska ha torsdagen efter lovet också :( suurt. nåt som är mindre surt är att jag kom hem en timme tidigare idag än vad jag brukar göra. och att jag kanske skulle få mvg i betyg :D det är lite svårt att tro. nåt annat som var svårt att tro var att han sa att jag hade "fin röst" på förra talet. det skrattade jag lite åt, jag har aldrig gillat min röst.

när jag kom hem väntade mat på mig som jag värmde. det smakade pyton... så efter nån timmes gnäll och engelskaskrivande popade jag popcorn och tittade på ett avsnitt top model :)

lucia grejs i skolan i morgon. det gillar vi :D och fika på lunchen (: och engelska-book-report-grejs som hon tyckte vi skulle kunna utantill vilket jag inte kommer göra. vi får hålla tummarna på att hon är på gott humör helt enkelt.

-

hej
länge sen jag skrev. första inlägget i december, oj vad dålig jag har blivit på att skriva, usch.

ledig hela dagen i morgon vilket kommer vara jätteskönt. jag ska städa och göra engelska. förhoppningvis. jag borde börja med engelskan redan idag men jag orkar inte.:(

ska titta på top model nu.



titta vad jag hittade när jag rensade bilder igår. trevligt.
 
jag har varit tjurig, sur, irriterad, ledsen i flera dagar nu. patrik spelar skitmusik, jag borde slå honom. första ska jag dock äta mango, dricka te, möblera om lite här och sen starta top model. sen får jag se hur jag gör.



denna kille gör mig så otroligt glad. och jag älskar denna bild, och jag älskar den håriga lilla personen.

RSS 2.0