Even the wrong words seem to rhyme

Hejsan.

Idag hade jag tänkt plugga massor men jag har inte orkat. Mamma och jag har cyklat till Jäder och så har vi varit inne till Parken Zoo och tittat på dans. När jag väl varit hemma har jag typ bara sovit. När vi skulle till Parken Zoo körde jag Mazdan igen och jag tänker inte säga att det gick bra att köra den för då skulle mamma få rätt, och det vill man ju inte. Men det känns nästan lika bra dom med saaben.

Usch så trött jag är. Lite sovmorgon i morgon men det är idrott första timmen så det känns lite jobbigt. Jag har faktiskt försökt läsa lite biologi men jag förstår knappt någonting men jag ska nog försöka läsa lite mer senare iaf.

Igår skaffade jag Facebook. Jag förstår inte riktigt vad det går ut på ännu men det kommer väl kanske.

Jag har lagt upp en jättefin bild på mig och Martina på bilddagboken för övrigt.

We'll be together with a roof right over our heads

Hejsan.
Jag har ju som sagt varit duktig och tränat massa i veckan som gått, och vet ni hur jag belönar mig? Igår gjorde jag ju chokladbollar så massa såna har jag käkat både igår och idag. Till middag idag käkade jag kebabtallrik och så har jag proppat i mig massa godis, och ätit några ostbågar. Jag mår nästan illa. Nästan, jag mår inte illa men min maga känns inte toppen och det känns som att magen är full med grejs enda upp till hårhästet. Ganska så full alltså.

I dag var mamma och jag till kjula och tittade på när pappa och andra gubbar spelade fotboll i nån cup. Pappas lag förlorade tror jag, självklart. Jag träffade iaf Martina där (:

I natt åkte Patrik till Turiket med några människor. Snart åker mamma och pappa också. När dom åker och hur länge dom ska vara borta säger jag inte ännu eftersom jag är paranoid. Men resultatet blir en ensam Johanna iaf. Tragiskt. Jag ska försöka hantera det bättre än vad jag gjorde förra gången. Det kommer jag lyckas med med all säkerhet, men jobbigt kommer det vara. Usch ja. Nej men jag kommer klara det, jag får se det som en utmaning. Jag har ju Tarzan här hos mig iaf<3(:

Idag körde jag mazdan igen och jag börjar bli lite bättre kompis med den men vi är inte jättetajta ännu. Jag körde den till kjula med mamma och då hatade jag den. när jag körde hem från kjula hatade jag den inte lika mkt. Senare körde jag till farmor med pappa och då var den ganska snäll och det var den på hemvägen också. När vi sen åkte in till stan för att handla mat och grejs var den lite irriterande men ändå ganska trevligt, så det blir nog bra till slut,

Then every head turned with eyes that dreamed of being the one

Hejsan
I onsdags beställde jag Gilmore Girls säsong 2, 3 och 4 från cdon (: och då fick jag även köpa en pocket för 9 kronor så då köpte jag PS, I Love You. Och idag fick jag hem allt på posten! :D Mysigt! :) jag har tittat på tre avsnitt på säsong tre och är inne på det fjärde avslittet. Åååh, vad jag gillare!

Igår gnällde jag ju lite granna om att jag var helt trött o kroppen och så. Det var inget jämförelse med idag. Herregud. Mina ben är i princip döda av utmattning och min rygg mår inte prima den heller. Vi gick ju som sagt en mil i Vilsta och när vi var klara kändes det inte så jättehemskt. Jag kände mig mest hurtig och duktigt. Sen kom jag hem och la mig i soffan och tittade på vänner. Jag sov även igenom ett avsnitt och när jag vaknade kände jag mig nästan handikappad. Inte riktigt men nästan, jag kunde ju röra på mig men jag ville mkt hellre bara ligga kvar och inte göra något, men jag blev rastlös. Det var jobbigt att gå men jag lyckades ändå knata in i duschen. Det var riktigt skönt att duscha för jag hade blivit rätt så kall. När jag kom ut därifrån var jag nästan ännu mer handikappad. Träligt.

Men men, jag lever iaf och nu efter att jag tittat på massa Gilmore Girls och gjort chokladbolllar mår jag helt okej. Jajmensan, jag har gjort chokladbollar :) Efter en hel del slit och släp blev dom faktiskt bra, det är inte alls ofta jag gör något sånt men jag blev sugen när jag var ensam hemma ett tag här.






Måste ju självklart också önska ett stort Grattis till Michael Jackson idag! oh ja. (:
The King of Pop,
yes indeed





Perhaps I may become a highwayman again

Usch
Jag känner mig nästan totalt slutkörd! Min kropp är inte alls van vid att försöka vara en hurtbulle. Nej nej. Mina ben, min rygg! det är hemskt. I måndags var det ju idrott, sen i tisdags tränade jag, jag var ute och sprang igår och idag tränade jag igen. Även fast jag inte körde världens hårdträning nån gång är det ändå ganska mkt jämfört med att jag högst tränade en gång i veckan får några veckor sen. Jag är lite stolt faktiskt. Och i morgon ska man gå en mil också. Hm.. Idag blev det dock bara en halvtimmes träning eftersom jag knappt orkade värma upp pga riktigt trötta ben och så hade jag en hemsk träningsverk i ryggen, varför är jag inte riktigt säker på. Och så hade jag inte så mkt tid på mig... kan vi ju försöka intala oss att en anledning är.

Idag slutade jag ju som sagt sju, eller jaa, tjugo i blev det, och otroligt nog blev jag inte alls hungrig! Det är makalöst, jag, Johanna Blomstrand, blev inte hungrig. På bussen hem käkade jag emellertid en banan. Den smakade bra även fast den skumpat runt i den stora, men ack så fina, tnis-väska hela dagen. Iofs har den mest legat i skåpet, men ändå.

I morgon ska vi ju till vilsta och vandra men först måste jagtill skolan och hämta biologiboken eftersom jag glömt den och vi har läxa tills på måndag. Eller jaa, vi ska läsa och det blir så mkt lättare att läsa när man har boken. Tycker jag iaf. Hoppas skolan är öppen bara. Det blir så mkt lättare att komma in till skåpet om skolan är öppen. Jaa, ni kanske förstår.

Tarzan



Bara för att jag älskar denna kille så otroligt mycket<3! (:

Martinas fot i översta vänstra hörnet för övrigt

Up front there ought 'a be a Man In Black

Hejsan igen.

Idag var jag som sagt ute och sprang lite granna med Sagan om Ringen i öronen. Det blev längre än vad jag trodde det skulle bli, tre gånger längre för att vra exakt. Det var bara för att den rundan jag tänkte springa var mycket kortare än vad jag trodde så jag jag joggade ett varv, gick och typ skuttade andra varvet och det tredje varvet joggade jag igen. Det var jobbigt men jag tycker att jag klarade mig ganska bra iaf, och det lär kännas bättre när jag sprungit några gånger.

I morgon ska jag träna på håltimmen så jag måste packa grejer till det. Just nu känner jag mig helt slut i benen så jag vet inte riktigt hur jag ska orka, men det går nog. Jag får ta det lugnt. Visst ja, jag hade ju tänkt lägga in mer sagan om ringen på ipoden men det lär jag inte hinna med idag, man måste ju ändra format och grejs, så i morgon får jag lyssna på musiken i ipoden eller lyssna på radio när jag tränar. Jag måste ha med mig något att käka också, får nog bli nån banan eller nåt sånt.

Jag har tänkt på en grej. Som individuella val väljer man ju oftast t ex bild eller sång för att man tycker det är rolitgt med sånt. Tänk om folk har valt Våga Tala för att de tycker det är roligt att prata framför folk o så. Det skulle ju nästan vara hemskt. Jag valde den kursen för att bli bättre på sånt ju. Usch. Jag hoppas det blir bra.

Paul

Hej

Tänkte bara lägga in den rätta länken till Pauls blogg, länken jag la in förut var till ett inlägg. Det går ju självklart att komma till startsidan därifrån också, men ändå.

http://www.glife.se/pauli




Nu ska jag nog gå o plugga några minuter. Spanska troligen, ska nog läsa igenom historiahäftet också, och kanske läsa lite i engelskaboken. Jag kommer nog tillbaka för att kanske lägga upp någon bild på bdb, känns som att det var länge sen nu.

Even heroes have the right to bleed

Hejsan!
Idag har det varit en ganska så seg dag och jag har varit trött som vanligt. Eller jaa, en trevlig sak var ju att vi hade matte. Jag gillar matte, iaf det vi håller på med nu. Tiden bara rullar på med musik i öronen och pennan bara skriver på av bara farten. Det är trevligt. Matten är ju inte den enda trevligt saken som händer i mitt liv men det var en speciell grej bara. Engelskan var inte speciellt kul dock. Jag känner mig jättedålig och när vi skulle prata satt jag ju med engelskaproffs (bl a emma:)) så jag vågade knappt säga någe. Jaa..

Idag var vi iväg och tränade vilket kändes helt okej. Jag hamnar i min egna lilla värld ibland och bara sitter och glor men idag blev det inte så mkt sånt som det annars brukar bli. När vi tränat klart skulle mamma och pappa handla så jag satt i bilen och tränade på spanskan. Jag vet inte om det blev en halvtimme idag dock, men iaf nästan. Från träningen och ekängen körde jag tydligen utan övningskörningsskylt. Det känns så tryckt att ha den där skylten där bak för då behöver man inte köra perfekt. Jag tror jag körde ganska bra när jag körde utan skylten så det spelade nog inte så stor roll just då, men ändå.

I morgon ska jag ut och springa direkt jag kommer hem från skolan! Jajamensan. Det blir nog inte alls långt men man måste ju börja lite mjukt. På torsdag har jag två timmars håltimme så jag har planer på att träna då, det är bara det att min träningsväska är så stor men det får nog gå ändå. Eftersom jag slutar sju då och det knappt går några bussar blir jag nog hämtat av pappa eller nån, så jag behöver bara släpa på den en gång i bussen.

Nu kanske ni undrar vad Johanna gör uppe efter klockan tio en vardag? det är för att jag börjar ett och alltså har sovmorgon, så jag tog mig denna frihet.

?

Hejsan
Jag har bestämt att jag ska plugga ungefär en halvtimme per dag, minst. Det känns knappt som att jag pluggade någonting förut men nu ska jag börja göra det. Jag ska också börja springa! Hoppas jag att jag kommer börja göra iaf. Min kondition är så usel så det finns inte. Vi hade idrott idag och det enda jag gjorde var att prata med Emma, typ. Jag hatar bränboll, jag är så dålig, så dålig.

Idag övningkörde jag lite med pappa. Bl a åkte vi till torshälla och fixa in min lön, yey (: Idag åkte jag även några meter helt själv i bilen :D första gången och det kändes bra! det var som sagt bara några meter, typ fem kanske? men det var roligt.

Övningskör

Nu ska jag ut och övningsköra med pappa. körde till mormor med mamma tidigare men jag föredarar att köra med far min, han brukar tacka för skjutsen när vi kört klart. Lite snällt sådär

Usch då

hejsan
jag var nästan på bra humör nyss och så bestämde jag mig att lägga upp bilder som emma kunde ta, och då självklart ser jag bilderna där jag är med på också. usch. gillare inte. men jag är ändå tacksam över att jag inte blir superdepp när bilderna tas, det skulle inte vara så kul.



Bilder - Tema: Emma

Hejsan.
Här kommer lite bilder från igår. Alla bilder som Emma är med på + lite annat (:













Anledningen till att det nästan bara är bilder på Emma är att hon ville ha dom, det är inte för att jag besatt.

Mysis

Hejsan.
Snart ska jag möta Katrin och Annika på stan och sen ska vi åka hem till Anna. Där är förhoppnngsvis Emma och schweizaren och vi har mat med oss (: Spicy Hot rättare sagt! Yummy. Vi ska nog bara kika på film och ha det mysigt så jag ser ganska mkt luff ut med skela linnen, trasiga tnis-byxor och lite småsmutsigt hår i en konstig frisyr. Men det känns skönt och behagligt. Idag ska jag ta med mig kameran! jag glömde ju den igår när vi skulle till Bamboo men nu ska jag lägga ner den i väskan. Just ja, Titanic ska med också. Älskar den filmen så hilma mkt.

Hejs,

Slitit

Bara för att få ett skrivet inlägg idag skriver jag ett litet kort. För nån halvtimme kom jag hem från Jäder där jag och Martina varit barnvakter åt två små odjur. Nej men det var inte så jobbigt, förutom det faktum att jag vaknade typ sex (?) i morse och skolan var seg och slitsam, så man blev väldigt trött. Men nu är jag ganska pigg med en kopp te i magen.

I dag var vi som sagt till Bamboo och käkade. Det är så ofantligt gott så det är nästan inte sant.

Nu börjar jag bli trött igen. I morse hade jag en traumatisk upplevelse. Det droppe något på mitt huvud från taket i bussen och det kändes inte speciellt mysigt. När jag senare bytte plats kände jag att sätet varit helt blött också. Härligt med trevliga bussar. Till råga på allt var bussen blå också, av någon outgrundlig anledning.

Paul

Hejsan.
I tisdags köpte jag äntligen Dust It till håret. Det verkar toppen! har bara använt det en gång än så länge dock, men ändå. Jag tycker Anki borde köpa det så vi kan bli Systrarna Fluff (: Det skulle vara tufft. I tisdags köpte jag också en penna och ett suddigum (: eller "radergummi" som vi så vackert fått lära oss att det heter.

I morse hade jag spanska. Jag satte mig på samma plats jag alltid gör men pga ommöblering i klassrummet satt jag väldigt ensamt och långt ifrån alla andra. Det bryr jag mig faktiskt inte alls om, förutom det att jag nästan är totalt osynlig för läraren. Jag har någon spärr i kroppen som gör att jag inte kan säga svar på saker utan att jag fått ordet efter att jag räckt upp handen (ALLT är troligtvis Leifs fel). Men det spelar ingen roll hur många gånger jag räckte upp handen, jag fick aldrig svara. De andra säger bara rakt ut om dom kan, ibland annars också. Men även fast ingen säger något eller säger fel, och jag sitter inne med det rätta svaret, får jag aldrig säga det eftersom jag räcker upp handen. En gång tror jag till och med att hon tittade på mig och såg att jag räckte upp handen fast ignorerade mig totalt. Efter ett tag orkade jag inte ens räcka upp handen fast jag visste svaret. Buhu.

Idag hade jag och Annika som sagt håltimme och jag ville ju till Stadium, så vi traskade ner mot stan. Vi mötte Junkers påväg ner så dom följde med. Nere i 21an såg vi även Hiwa knata runt så han gick också med oss. I alla fall, mitt mål i Stadium var en jacka som jag testade när jag var till Tuna Park med mamma, men inte köpte då för att mamma är strange(?) Jaa men nu köpte jag den iaf :) Den var billig och bra, och så hade jag även 20% rabatt så det blev extra billigt. Sånt är alltid roligt!
Sen gick vi och käkade. Det har varit snuskmat varje dag jag käkat i skolan den här veckan men i morgon blir det troligtvis Bamboo! :D ååh! Det var väldigt länge sedan.



Jag måste lägga upp en bild som jag blivit totalt förälskad i. Som det kanske syns är det en bild på Ica-Ulf (?), Paul, och jag kan inte sluta titta på den, så jättefin. Jag vet inte riktigt vad det är med bilden med mysig är den. Jag tror det är han ögon ihop med den röda sjalen som gör det!



Enjoy (:
Hans blogg är väldigt mysig den med!

http://www.glife.se/pauli/24481

Bilden gör sig inte bäst här i min blogg, ser mkt bättre ut hans blogg :)

Håltimme

Hejsan.
Sitter här med lilla Annika och vi har cirka två timmar kvar av våran håltimme. Yey. Vi ska iofs äta någon gång också. Och så skulle jag vilja traska ner till Stadium, nu ser det till och med ut som att det slutat regna och solen lyser lite granna.

Igår hade jag som sagt med mig datorn till skolan. Jag gillar den ej. Det är sä väldans tung så man får kramp i nacken när man går runt med den. Till råga på allt gick väskan sönder på väg hem också. Illa. Jag får byta nästa gång jag tar med mig datorn till skolan. Jag åkte även moppe och då hade jag datorväskan framför fötterna och eftersom det regnade när jag åkte hem har jag ju en trasig och smutsig datorväska.
På onsdagar börjar vi som sagt klockan ett och när jag kom till stan och parkerat moppen träffade jag på Martina. Alltid trevligt :)

Om en vecka kommer jag börja sluta sju på torsdagar. Det känns inge vidare.

!!

Hejsan.
Jaa nu är den andra skoldagen över och som det märks överlevde jag gårdagen. Jag måste dock berätta att jag inte alls var förberedd på på alla de människor som skulle vara där. När jag kom till skolan strömmade alla treor ut ur ahuset där jag skulle in och jag fick en lindrig chock. Lyckligtvis hade Betina kommit och mött mig tidigare så jag behövde inte fajtas med folken sjäv, tur det för om så hade varit fallet hade jag troligtvis inte klarat mig. Bra skåpplatser har vi fixar också, toppen det.

Usch, jag är så trött! I morgon början vi ett! Tjoho. Det ska bli riktigt skönt. Tyvärr ska jag åka moppe och så ska vi ha med oss datorerna till skolan. Jobbigt.

Eva?

Hej.
det blir bara ett litet kort inlägg just nu. igår var vi hos några vänner till famlien (typ?) och käkade för att mamman fyllde år. När vi sitter runt bordet och käkar och håller på säger mamma plötsligt till mig: "Eva, skär du en bit till mig?". Jag tycker faktiskt jag har rätt till att bli lite rädd. Nog för att hon som fyllde heter Eva, men endå. Hoppas jag inte får ärr för livet för det där.

Brolle

Hejsan
Idag var jag och kikade på Brolle i Parken Zoo. ååh, sötnos på honom (: han stod också och fnissade lite granna ett tag och han var jättegullig.

Nu är jag nervös. Det känns som att jag är mkt mer nervös nu är vad jag var när jag skulle börja skolan förra året. Varför vet jag inte riktigt. Det kan ha något att göra med att jag har blivit jättestor under lovet men jag hoppas innerligt att det inte syns så bra för andra. Jag känner det dock väldigt tydligt vilket är mkt jobbigt. Hm. Jaja, ska nog göra mig klar för läggdags.
Usch !

Hjälp!

Hej.
Idag har jag städat hela huset här hemma och jag känner mig ganska bra. (självklart städade jag inte patriks rum, inte heller toaletterna eftersom pappa redan hade städat dom) Jag dammade och höll på som en galning och damsugaren är weird så jag blev totalsvettig men jag får se det som lite träning. Jag bäddade även rent i sängen så ikväll ska jag somna i en nybäddad säng med ren och HEL pyjamas.  Jaa, mina pyjamasbyxor är lagade utav mamma och det känns faktiskt lite konstigt med hela pyjamasbyxor på mig, jag har vant mig vid ett hål i dom. Men det känna bra iaf! Helt nytvättat nattlinnestshirt(?) har jag också. Mysigt!

Jag lyckades också med att titta på mitt schema idag. Det skulle jag inte ha gjort. Nu är jag nervös och rädd. Mest rädd. Jag vet inte riktigt varför med allt känns så läskigt. Hoppas det känns mindre läskigt när man väl kommit in i det. Idag har jag även målat nalarna med en fransk manikyr. Det blev väl ganska bra. Jag har sparat ut dom ganska långt för att jag trodde det skulle bli jättefint med fransk manikyr då, men tjaa, jag vet inte. Jag är inte så bra heller så det hade nog kunnat blivit bättre men det får duga.

Jag har ännu inte fått grepp om det där med rubriken, men det kommer kanske :P

Mysik

Jag tror jag har skrivit mysigt för många gånger för jag börjar skriva musik med y på msn nu.
Illa. Sjävklart ändrar jag det innan jag skickar iväg det. Annars skulle det vara pinsamt liksom.

Ve och fasa!

Hej.
Det blir nog ett deppigt inlägg idag men eftersom det är torsdag så kommer jag undan med det! Och helt enkelt för att det är min blogg och jag får skriva vad jag vill i den. okej, nästan vad jag vill..
Okej, nu börjar vi... jag skulle vilja vara en sprallig, glad, självsäker och social person men istället är jag en deprimerad, tråkig, osocial och förvirrad konstig typ. Irriterande.. Ganska mkt. Får väl försöka ändra på det då tycker man, och ja, det får jag väl göra. Hm. Nu har jag nog deppad färdigt, tror jag, får se hur det blir.

Idag övningskörde jag med mamma, först till apoteket (där jag äntligen fick hem nackellacksborttagning!) och sen hem till mormor och morfar. Det blev en riktigt lång vända för att ha mamma bredvid mig! men det gick så bra så, eller ja, inte så bra så men det gick bra. Hemma hos mormor fick vi lite fika och hade det mysigt med deras grannes hund som typ bor hos dom, en söt liten tjej. Jag fick iaf med mig en Steven King bok från dom vilket alltid är mysigt, jag tror till och med att jag fick  behålla den.

Fortsättning på deppning. Jag blir arg på mig själv. I morse tog jag tydligen två ppiller i stället för ett. Jag är helt tom i huvet, det har aldrig hänt förut. Självklart tog jag dom inte samtidigt utan jag tog den andra eftersom jag trodde att jag hade glömt ta ett, men det hade jag ju inte förståss. Det är ju nästan totalt onödigt att jag käkade ppiller överhuvudtaget eftersom jag inte ens är i närheten av att ha en pojkvän eller nåt liknande, men jag gillare. Men iaf, jag började må illa och må allmänt konstigt när jag kom på att jag tagit två stycken. Det är mkt möjligt att jag inbillade mig det men jag brukar må illa och spy när jag tagit dom på nåt konstigt sätt. Det var ju iofs lite bra att jag mådde illa för då käkade jag knappt någon ungstekt lax ( Usch! och fy!) utan bara sallad och lite så. Mmm, så jag kanske ska vara glad.

Äntligen

Jag tränade ju idag också. För ovanlighetens skull var det faktiskt väldigt skönt att träna! Det var inte alls lika jobbigt som det brukar vara, eller joo det var det väl med allt kändes mkt bättre. Eller jaa, jag vet inte riktigt, mysigt var det iaf. Nu är jag nästan helt sluut i bena med det är skönt och det ska bli väldigt skönt att gå o sova snart och slappna av i benen och känna att det värker lite behagligt i dem.

Det skulle vara härligt om det var lika skönt att täna varje gång jag gör det, tyvärr är det väldigt sällan.

Axel Oxenstierna

Hejsan.
Jag sitter för en gång skull vid min bärbara dator. Internetet på den här är väldigt knasigt och det handlar bara om tur om det ska funka eller inte, idag funkar det (: Anledningen till att jag sitter vid den bärbara datorn är att det är Project Runway på tv, så mysigt så mysigt.

I natt drömde jag nåt som var lite lustigt. Martina och jag hade ordnat en loppis hemma/kjula eller nåt, där vi sålde massa gamla grejer från typ 1600-talet, bl a Axel Oxenstiernas lik. Han låg i nån slags låda med huvudet utanför. När jag satt där och väntade på att folk skulle komma och handla från våran loppis satt jag och kikade lite på Axels huvud, och plötsligt börjar han stirra på mig. Jag talade om det för Martina och vi kom fram till att det bara var nåt slags ryck som folk som precis dött får. Efter ett tag började han dock springa ifrån oss, eller ja, springa så mkt som det var möjligt. Han har ju varit död i drygt 350 så det var inte mkt kvar av honom (dock mkt mer i drömmer än vad det troligen är i verkligheten) så det var inte så lätt för honom att springa. Men vi höll ändå på att jaga honom hela tiden och även fast han sprang så var det såna där dödsryck av nåt slag som han hade. Det var konstigt. Vi hade dock hjälp av en kille/man 25+, vet inte vem han var men han var söt och snäll.
  Jag tror vi fick tag på honom till slut, tack o lov.


Yey

Hejsan
Mitt enda stora mål idag var att jag skulle titta på Malou Möter med Stellan Skarsgård och vad pysslar jag med klockan åtta? Jo jag sitter här och fjollar mig, yey. Jag gör nästan alltid så när jag vill se något speciellt på tv som inte går ofta (bara en gång), jag glömmer totalt bort det och det är rätt så frustrerande. Nu låter jag riktigt patetisk när jag säger att mitt stora mål den här dagen var ett tvprogram men det orkar jag inte bry mig om, det var bara en liten kul grej jag reagerade över.

Hmm..

Jaja, jag har tänkt på att jag skulle vilja vara som Lorelai och Rory Gilmore. Det skulle vara jätteroligt att prata så där snabbt och vara kul, rolig och söt. Jag har redan lite försprång, dom är brunetter och jag har brunt hår, en av Rorys favorit böcker är Anna Karenina av Lev Tolstoj och gissa vilken bok jag läste ut för några veckor sen? Jo precis, Anna Karenina och det var innan jag såg att det var en av hennes favoritböcker så jag läste den ju inte bara för att hon sa att den boken var en favorit. Så desperat är jag faktiskt inte. Den är ju tjock tametusan, jag vet inte hur lång tid det tog för mig att läsa ut den. Det kändes nästan lite meningslöst att läsa eftersom det inte kändes som att man kom nån stans när man läste pga de många sidorna. Men när jag hade läst ungefär halva boken blev det lättare.
   Jag vet att Lorelai och Rory inte finns på riktigt, det är karaktärerna som är mysiga.


Jag har funderat på att köpa andra säsongen av Gilmore Girls när jag får pengar och så kikade jag runt lite på cdon i går. Där stog det att man kunde köpa två dvd-boxar för 499:- och yippie tänkte jag då. Sen när jag tittat lite mer ser jag att man inte kan utnyttja det om man ska köpa tredje säsongen. Helt jättekonstigt. Just den boxen kostade typ hundra kronor mer än vad alla andra säsonger gjorde vilket jag tycker är skumt.



Buttert

Hejsan. känner att jag borde skriva lite nu eftersom det var ett tag sen. jaa nu har vi slutat jobba iaf :) så idag var den första lediga dagen (förutom lördagarna) så idag har jag fira riktigt ordentligt, jag har nämligen spelat the sims hela dagen (: yes. men jag sov inte lika länge i morse som  jag hoppats på. Jag vaknade först vid typ sju att patrik stog och rakade sig precis utanför mitt rum. yey. vilket sjukt irriterande ljud. han slutade inte heller även fast jag stirrade irriterat på honom och gick ut till mamma och klagade. sen vaknade jag vid åtta igen av att en traktor(?) höll på o körde utanför mitt fönster, varför vet jag inte. jobbigt var det iaf. jag brydde mig inte om att försöka sova då iaf så jag gick ut och käkade frukost och tittade på vänner.

i morgon vill jag sova länge iaf. men inte längre än till 8.55 för då är det top model :) ååh vad jag gillare. det är ju inte hela världen om jag missar det dock eftersom allt finns på youtube, men ändå.

jag ser att det inte blir så många stora bokstäver idag men så får det vara.

i lördags var jag hemma hos martina med henne och katrin, mysigt det (: vi sjöng singstar och jag är dålig men det är skoj. vi badade också bara för att jag knappt badat något iår. det var lite kallt med det funkade finfint.

igår var det som sagt martinas och min sista dag som världens bästa guider 2008, det firade vi med en fika på fiholm (:

080808

Tjohej.
vi fick sluta tidigare idag pga av bröllop och nu är det bara söndagen kvar och sen är vi klara. Jiho. Idag övningskörde jag först lite med mamma och sen med båda mamma och pappa. Det gick väl ganska bra förutom att man såg mammas huvud där bak när man tittar i backspegeln men det var iofs inte så jätteirriterande.

Nu har jag tittat klart på säsong ett av Gilmore Girls så nu får jag antingen köpa andra säsongen, smyga mig in och ta tobias dator eller börja om från början, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

Oj då

Hejsan.
Jag kan med glädje berätta att jag inte käkat en enda macka eller kaka sen jag skrev senaste inlägget. Jag är dock lite orolig över hur man ska tänka angående den varma smörgåstårtan vi käkade idag.. Det räknas ju självklart inte som macka eller smörgås eller nåt sånt, men det är ju nästan på gränsen. Och att jag åt massor förvärrar ju saken också. Hmm.. Men men, jag tränade idag och det var usch så jobbigt. Jag har blivit så jätteklen och min kondition är helt totalt kass. Usch. men annars gick det väl ganska bra.

Hmm.. ingen aning om vad jag ska skriva.. Jag har snart tittat klart på första säsongen av Gilmore Girls, bara tio minuter kvar. Jag måste köpa andra säsongen också, fast det får bli när jag har pengar och det har jag inte nu. Eller jo, lite pengar har jag ju men inte alls mkt. Så när jag tittat på de tio minutrarna som kvarstår av första säsongen får jag nog ta och titta om från första början. Mjaa. Det kommer bli dyrt om jag ska ha alla sex säsonger.

Trasigt

Det känns som att jag nästan håller på att trasas sönder, på flera olika sätt. För att ge ett expempel kan jag ju säga att jag har ett hål i mina pyjamasbywor med en area på 1 kvadratmeter. Kanske inte låter så mkt med det känns ganska irriterande. Usch ja. Och så ska jag sluta käka mackor! Aldrig mera mackor för min del! Iaf inte resten av den här veckan. Inte en enda liten macka ska jag äta. Punk. Nu när jag skrivit det måste jag följa det också. Och jag ska inte heller käka en enda kaka! Inte ens en litenliten rackare. Ja nu har jag skrivit det också så nu måste jag följa det också.
   Pjuh, nu känns det lite bättre. Eller nej inte så mkt faktiskt. Hmm...


Jag vill skriva, skriva, skriva! Men jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag vaknade klockan åtta i morse fast jag har väckningen inställd på nio. Det var ett riktigt oväder då så jag tänkte, suck! om två timmar ska jag ut i det där vädret! men sen insåg jag ju att klockan bara var åtta och det var tre timmar kvar. Men jag gick iaf och satta mig vid matbordet. Det är otroligt att Tarzan kan veta att det bara är jag hemma för han kommer dirket och hoppas upp på bordet och lägger sig på tidningen vilket han aldrig gör annars. Jaa, han är söt han. Hårar gör han dock, vilket leder till att det kliar i min näsa och mina ögon, men det gör inte så jättemkt. Han är det där lilla limmet som håller trasiga mig ihop så att jag kan fungera, och vara en jättebra guide! (HA!) Nej.. men vi fick 20 kronor idag iaf, cha-ching! det är den tredje tjugolappen vi fått var nu.

Gotland

Sitter och tittar igenom bilder från förra året när jag var på Gotland med Martina, lika kul varje gång. Varje "turistbild" som mamma eller pappa tagit där Martina och jag står uppradade bredvid varandra är helt misslyckade. Aningen står vi och grimaserar, ser ut som flugor eller bara är helt onaturliga. Men ändå, jag gillart.

Jag övningskörde med Mazdan idag. Jag gillar den inte, allt är så lätt och konstigt, jag tror jag föredrad den sega och slöa Saaben i stället.










Idag har vi inte fått jobba så mkt, det blev nästan bara läsning och jag tror jag får ta med mig en extra bok i morgon för om det blir lika mkt läsnings i morgon som idag så kommer boken jag läser nu, ta slut.

Yippi för att man är jättesnygg på bilderna dock.

Mamma Mia!

Jag tänkte testa att skriva nåt annat i rubriken än vara veckodagen, får se hur länge jag orkar göra det. Idag funkade det faktiskt ganska utmärkt eftersom rubriken går att uppfattas på två olika sätt.

Mamma Mia nr1: Igår var jag och tittade på Mamma Mia! med mamma och pappa (: Jättemysig film och jag gillade den väldigt mkt. Jag minns inte senaste gången jag var på bio med mamma och pappa heller så det var mysigt det också.

Mamma Mia nr2: Idag segade det på jobbet som vanligt men så helt plötsligt uppenbarar sig en av de vackraste varelser jag någonsin sett i portöppningen. herregud. Jag stog och log som ett jäkla fån hela tiden och självklart vågade jag knappt titta på honom heller. Allt blev nästan värre när "experten" tog över för då kunde jag ju inte koncentrera mig på vad jag skulle säga utan då kunde jag bara stå där och låtsas lyssna och fnissa och se konstig ut.
  Men men, jag var glad resten av dagen tack vare den fina människan så det känns bra.


Idag blev det träning till slut. Vi har inte tränat någon gång av de dagarna jag sagt att vi skulle träna. Men det var iaf väldigt tuungt och väldigt jooobigt idag. Usch.
    Jag tror vi bl a hade tänkt träna i fredags men i stället övningskörde jag ganska länge med pappa. Det spöregnade och jag var faktiskt ganska rädd, framförallt när jag körde på motorvägen med allt vatten i däckspåren. usch usch. just ja, jag har till och med övningskört med mamma! oj oj oj. det var nog igår, kanske, jag har ingen koll på dagarna. men iaf så är det ganska extremt att jag körde med henne, jag trodde att första gången skulle bli sista gången men nej då. vi körde till skiftinge och mormor och morfar (: inte så långt men det är iaf något.


Jag har kommit på att jag framförallt skriver blogg för att jag ska komma ihåg vad som hänt och vad jag gjorde. Det är ganska otroligt hur dåligt minne jag har när det gäller sånt men nu när jag skriver ner mkt kommer jag ihåg allt mkt bättre :)

RSS 2.0