Torsdag

Jag måste skriva lite för att skingra tankarna, tralala. Hmmhmhm


Igår gick jag på stan med finis Martinis<3(: Jag hade en hel del grejs att köpa men hittade inte så mkt ändå. Jag lyckades iaf hitta studentpresent till Patrik vilket jag känner mig lite stolt över. Jag har sagt det förut men jag skämmer bort den där killen, jag får aldrig nåt av han :O Surt. Men det kanske visar mamma och pappa att jag är den generösa av de tre små barnen och ger mig pengar :D Icke troligt eftersom Rickard är mest generös och jag är jättesnål... Jag köpte även en tröja och armband. Jag tror inte att Martina köpte någe...? jag kommer inte ihåg. känns som att jag borde komma ihåg det.

Jag kommet inte ihåg vad som hände mer i går. Det var onsdag.. jag hade spanska.. samhällkunskapen var tråkigare än vanligt.



Idag var det väl nästan vanlig skoldag på förmiddagen och sen var det Eskilsfestvial. Wihi. Trodde det skulle vara segt men det var skoj. vi kikade på basket hela eftermiddagen vilket var mysigt (:

Fredag i morgon och sen är det bara måndagen och kvar och sen måste jag tillbringa massa tid med la familia. gaaah. det blir nog bra. Slagstaglass och grejs på lördag (:

Som avslut slänger jag in denna smickrande bild på mig och Martina från Gotland(: <3



Hade bra,
hejs,

<3





Tisdag

Tisdag idag vilket innebär svenska, idrott och bild. På idrotten paddlade jag med Annika och vi körde lite småtävlingar med Anna och Betina som satt i en annan kanot(kajak?) Annika och jag var bäst och vann allt :) Det var väldigt mysigt och varmt vilket var väldigt härligt!



På bilden fick jag reda på att jag fick vg! :) kändes bra eftersom jag är en soppa på att rita. Betina är kul (:



Efter skolan käkade jag med pappa och sen började vi cykla mot Strängnäs. Det var ganska jobbigt men jag klara det ! Hoppas jag sover gott i natt, det var ett tag sen.



Nu är jag trött och ska snart sova. Jag måste bestämma mig för om jag vågar ha shorts till skolan i morgon... det känns läskigt. faktiskt. jag är lite töntig. får se hur det känns i morgon.

hejs,

<3

Måndag

Hejsan,

Det var ett tag sen jag skrev här men jag har inte haft riktigt stor lust att skriva. Plus att jag har flyttat över bloggen till publishme.se. Det är konstigt. Jag har inte kommit in i det riktigt ännu men än så länge gillar jag det inte ! Men det kanske ändrar sig. Men men..


I fredags var det ju som sagt bio med flickorna :) Lite lustigt. Vi pendlade från att vara sju personer till slutresultatet fyra personer. Det blev Emma, Betina, Anna och jag. Mysigt var det <3(: Vi kikade på What happens in Vagas och det var en mkt mysig film. Innan filmen käkade Betina Anna och jag på Spicy Hot (smaskens som vanligt) och umgicks med några småfåglar. Efter Spicy Hot köpte vi godis och träffade Emma. Då tog vi med oss godiset och gick ut till vattnet (: Sen var det dags för bion.




Lördagen bestod utav mnga timmar ute i solen med Naturkunskapsboken. Jag var också duktig att träna och tränandet gick bra :) På kvällen såg jag ut som Ross gör i Vänner-avsnittet "The One With Ross' Tan" eftersom jag bara solade framsidan av kroppen. Det var långt ifrån snygg, ont gjorde det också. På kvällen var det också ESC och höjdpunkterna tyckte jag helt klart var Kristian Luuk, frankrikes bidrag och BJÖRN!. Iiih, sötplutt.

Under söndagen låg jag på mage ute i solen med Naturkunskapsboken. Var även med till mormor och morfar där jag gosade med deras grannes hund. Gosig sak! På kvällen smetade jag på fransk manikyr grejs på naglarna. Jag börjar bli bättre på det men jag är fortfarande långt ifrån bra. Jag brände även baksidan av kroppen så nu ser jag nästan värre ut än innan.

Idag var det naturkunskapsprov. Det kändes ganska bra. Fick även reda på mattebetyg, eller ja, jag fick inte reda på något betyg men jag fick veta vad jag fick på statistikprovet. Nöjd blev jag (: Kunde nog inte blivit nåt annat. På engelskan fick jag reda på slutbetyg i Engelska A, nöjd där också. Höjdpunkten av hela dagen måste nog ändå ha varit Walk the Line på engelskan! Eftersom jag nötit musiken från den filmen hela helgen var det extra kul att se den. Mmmhm<3
Det som var minst skoj under dagen var samhällskunskapen som var tråkig som vanligt. Som tur är behöver jag inte bry mig om allt prat om tältningen.

Efter skolan bar det iväg till Tuna Park med mamma. Den kvinnan ska lämna pappa och mig ensamma i tre dagar för en kurs i göteborg. Vi får se hur det går. Hon åker i morgon och då ska pappa och jag cykla till strängnäs och hämta bilen. Huja! Jag får ladda mobilen med extra Johnny Cash, Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon, så att jag orkar.



Förra veckan fick jag damp på mitt slitna konstiga hår och klippte av topparna med en klen sax. Jag har ännu inte bestämt mig och det var rätt gjort eller inte.. Det ser fortfarande väldigt risigt ut. Kort och risigt. Jag vill ha långt och fint hår.

Nu ska jag packa idrottskläder tills i morgon. Vet inte hur mina röda vader kommer klara sig ute i solen med det återstår att se.

hejs,

<3



Torsdag

Nu tar jag en välbehövd paus från geografipluggandet. Har pluggat princip hela tiden jag varit hemma nu om man inte räknar med de små sovstunderna jag haft. När jag kom hem började jag med pluggandet ute i solen! Mysigt att man kan sitta där ute och plugga igen. Tyvärr gick solen i moln typ hela tiden men lite sol fick jag på mig allt.

Jag kom på att jag har ett problem. Adam och Gry är lediga i morgon så jag vet inte hur jag ska klara mig genom spanskan utan att ha dom pratandes i mina öron. Illa, illa...

Nu sitter jag och gottar mig med Johnny Cash. Jag får nog lägga in lite mysiga låtar på mobilen så jag överlever spanskan. mmmhm. Nu hittade jag även soundtrack till Walk the Line! Iiiih. Mysig film. Tittade på den med mamma förra helgen och jäklar jäklar. Mkt bra film och musiken är ju minst lika bra.


Fast nu måste jag fortsätta plugga. Bio i morgon. :D Mysigt
hade bra,
hejs,

<3

Tisdag

Idag var det tema dag med kropp och hälsa(?) som tema. På morgonen hade vi bestämt att vi skulle ha "sex och samlevnad" av något slag och inte helt förvånansvärt irrade vi runt oss nån helt annan stans än där vi skulle vara. Till slut hittade vi dock rätt, fast tio minuter för sent, men det hade iaf inte börjat så vi slank in lite vackert. Det hela var.. intressant. Vet inte vad man hade kunnat förväntat sig men det blev iaf lite annorlunda... Tycker jag.
Jaja, sen var det föreläsning i aulan vilket jag tyckte var seeegt. Höll på att somna typ och tantenn höll på att prata i en evighet. Först gick K och AL och när det var en halvtimme kvar gick jag och A till maten. Senare drog alla hem dock så då fick jag också lov att göra det. Jag tog en buss hemåt och sen fick jag gå hem, tog en halvtimme och det var ganska tråkigt men det funkade. När jag kom hem somnade jag i sängen med Tarzan bredvid mig. När jag vaknade gick jag ut till tvsoffan och så somnade jag där och sov i nån timme. Det var mysigt. Jag gillar att sova.


I morgon är det onsdag. Jag gillar inte onsdagar! Usch fy och blä.

Nu ska haf snart sova, sovmorgon på trosdag! Sköönt!

hejs,

<3

Måndag

Det är så kallt! Kom värmen. Mina fötter är isfrusna. Snart får jag dricka te! Yummt yummy. Grönt te med mangosmak vilket är väldigt väldigt gott. Jag älskar te. Och knäckebröd. Jag älskar knäckebröd. Mmmh..'



I lördags var jag till stan och Tuna Park med Martina<3 och på Tuna Park var EMD och sjöng. Tyvärr var det bara MD där men oj oj oj, jag är kär. Vad fina dom är. Iiiih-.

image77



Jag köpte typ inget och det var lite tråkigt. Jag köpte vara en hårsprej och brun-utan-sol grejs, och allt för att det var billigt. Jag är snål men jag hoppas att grejerna är bra iaf.
Efter vi varit i Tuna Park och vi hem till oss själva och käkade och sen åkte jag ner till Martina och hade det mkt mysigt. Iiih<3

image81



Igår, söndag, vet jag inte riktigt vad jag gjorde.. Tränade gjorde jag iaf. Eller ja, om man kan kalla det jag höll på med att träna. Eller ja just, jag kikade lite på matten som jag hade prov på idag. Jag tror provet gick ganska bra, det kändes bra iaf men vi får se hur det går. Och en sak till gjorde jag ju, jag färgade mina ögonbryn. Jag såg inte riktigt klok ut efter det. Ser dock bättre ut med smink i ansiktet.


Aja, Nu börjar näsan rinna och ögat irriterar mig mkt vilket betyder att det är dags att duscha så det får jag göra snart.

Hade bra,,
hejs,

<3


Tisdag

Jag gillar inte att ha dig i min närhet och jag hatar att göra pappa besviken.


It may sound absurd, but don't be naive
Even heroes have the right to bleed
I may be disturbed, but won't you concede
Even heroes have the right to dream

image76

Måndag

Det har nog inte hänt så mkt speciellt idag förutom att jag köpte tuffaste tandborsten ever och att jag har övningskört. Jag tycker själv jag börjar bli ganska bra nu faktiskt :D men ändå inte jättebra, men det kommer snart.

 image69



Hejs,

<3




Söndag

I fredags var det en vanlig dag i skolan tror jag, kommer inte ihåg så jätte mkt bara att det var spanska och jag gillar absolut inte spanska. Och så satt jag ute i solen med Betina under håltimmen och det blev väääldigt varmt. Efter skolan kikade jag nog på tv och sen åkte vi och titta på fotboll och under matchen var jag med Martina (:

I går, lördag, träffade jag flickorna (Anna, Annika, Betina och Katrin) på stan och sen tog vi bussen till Slagsta och käkade Slagstaglass. Väldans trevligt och mkt gott var det (:



När vi hade käkat klart åkte vi till stan igen där vi köpte Sanning eller konsekvens den elaka versionen i kortform och jag köpte ett par shorts (: Sen köpte vi mat och en grill och lite annat och sen traskade vi mot Djurgården (: Där satt Emma redan och väntade på oss. När vi lagt upp filtar i gräset startade vi grillen och så började vi spela Sanning eller konsekvens. När våran mat var klar grillad käkade vi och sen fortsatte vi att spela. Haha, åååh, jag skäms över mig själv för att jag är så konstig. Buhu. Men skoj var det iaf. Efter ett tag kom en lagom full 22åring och ville vara med och självklart fick han det. Det känns som att det bara var jag som tyckte det var mysigt att killen vad. Hiii.
När vi spelat klart med korten ställde vi upp kubbanan och började spela. Då kom ett gäng lagom fulla 25åringar(?) och skulle vara med. Det blev 1-1 mellan Betinas & mitt lag och Annas & Katrins. Jag var jättedålig.



När kubben var klar gick vi mot stan och sen tog bussen till Hällby och Katrin. Där spelade vi lite kort och fortsatte med Sanninge eller konsekvens. Sen spelade vi också Buzz.



Vi åkte hem ganska tidigt så när jag kom hem tittade jag på Behind the Scenes (av något slag) av Titanic och käkade chips. Mysigt mysigt.


Idag är det söndag och som alla andra söndag har det varit väldigt segt idag. Jag hade bara tittat på tv typ. Jag kunde inte vara ute i solen eftersom det kliade massa på armarna och dom var helt röda så det gjorde ont ute i solen. Det enda nyttiga jag gjort är att jag tränat. Det känns bra iaf eftersom det var en vecka sen sist.


Nu ska jag snart sova och försöka förbereda mig för morgondagen.
Hejs,

<3

Torsdag

Jag tror att jag är "klar" med samhällsgrejsan nu. Pust och stön och usch. Jäkla skitgrej det där var. Jag blir inte förvånad om allt jag skrivit är helt fel eftersom jag inte förstår någonting. Jag tror pappa skulle läsa igenom det jag skrivit senare men jag vet inte om jag vill veta om det är rätt eller inte. För om det är fel finns det ingen chans att jag skriver om allt.

Jag är så trööött. Det var länge sen jag var så hör trött, jag vet inte vad det beror på. Kan kanske ha något att göra med den hemska dröm jag hade inatt? Jag vet inte.

Ikväll är det Efterlyst och det är lite mypys. I morgon är det fredag. Idag var det varmt och mysigt ute och jag har köpt leggins. Wihi. Och just ja, vilken kärringjäkel det var på hm idag. bajs på henne rent ut sagt. Jag brukar inte tycka illa om folk utan speciell anledning men hon var pesten själv. Usch.
 
image55 Jag slänger in en bild idag också, även den är omgjord. Verkligheten gör för ont. Härligt att mina linnen är genomskilniga och att jag gått runt sådär hela dagen, toppen. Idag lämnade jag in min ledighetsansökan. Till Anne denna gång, jag gör aldrig om samma misstag att lämna något till Mattias en gång till. Man måste ju skaffa avslutnings/studetkläder (eller vad jag ska kalla det) snart också, som Katrin var bussig att påminna mig om. Usch, gillar inte sånt. Jag passar varken i klänning eller vitt så de enklaste utvägarna funkar inte. Synd för er små männsikor som inte får chansen att se hur mitt försök till att se sommarfin kommer misslyckas. Tahaha.


Nej men nu ska pappa få läsa igenom samhällen innan jag fixar annat. hade bra
hejs,

<3

Onsdag

Nu är jag klar med PowerPoint presentationen och jag tror även att den kommer fungera i morgon! Jag tror dock inte att så många kommer tycka att den är bra men det skiter jag i för jag är nöjd. Jag försöker också tragla igenom samhällkunskapen som inte går så bra. Jag fattar fortfarande ingenting. Det är skönt att Mattias är så vimsig så att han inte visst att vi skulle ha haft samhällkunskap idag, för då hade jag varit tvungen att lämnat in det idag. Men nu ska den in på fredag vilket betyder att jag måste jobba massa med den i morgon. Det är svårt att skriva något alls eftersom jag inte förstår något och jag har ingen aning om vad jag skrivit hittills. Förhoppningsvis tycker han att det låter någorlunda bra när han läser igenom den.


En sak som jag tänkt på är, vad är bäst, att folk tror att man väger mer än vad man gör, eller att folk tror att man väger mindre än vad man gör? Hmm...
   Jag har märkt att det har blivit endel frågor i min blogg på senaste tiden och det är självklar inte speicellt genom tänk, utan det har bara blivit så.


image54

Slänger in en liten bild på en Johanna som är väldigt pepp inför nationella prov i matte. Den är dock, som det syns, omgjord och det är den för att göra den någorlunda fin. Den är dock inte lika mkt omgjord som det skulle behövas men det är bara för att jag är jättedålig på sånt.

Lalala.. Nu ska jag strax titta på Frusna män söker kärlek. Mysigt program det tycker jag! Efter det är det Top Model, ännu mycket mer mysigt :D Älskar det programmet verkligen.



 
Men men, hade bra
hejs,

<3

Måndag

Usch usch. Borde och måste jobba med samhällskunskapen men det är så trååååkigt. Det är väldans svårt och jag fattar knappt någonting. Att jag inte fattar något behöver dock inte betyda att det är svårt, men jag tror att just detta är det faktiskt. Eller jaa, allt man kan är ju lätt, men varför skulle man vilja kunna nåt av det här? Nej usch usch.


Just nu känner jag mig väldigt pepp inför sommaren men samtidigt känns allt så tungt, jobbigt, träligt, vidrigt... Usch usch. jag vet inte om det är för att jag är trött eller nåt annat. :/ Jag får hoppas det går över. Just nu försöker jag förbättra det med en gammal goding av Jay Z, hjälper lite granna.


Eftersom det var ett tag sen jag skrev sist får jag sammanfatta vad som hänt sen sist, vilket inte alls är mkt så spännande.

- Stan med Martina, köpte skor, halsband och armband (:
- Valborgsfirande hos Katrin med söthögarna :)
- Tittat på Pretty Woman
- Tittat på Mio min Mio
- Deppat sönder mig själv
- Tittat på Eva&Adam-serien säsong 2
- Tittat på massa klipp på YouTube

Jag kommer inte ihåg någe mer, förutom att jag varit ganska duktig och pluggat en hel del. Det känns ganska bra iaf, att jag har gjort dom, om dom blev bra eller inte vet jag inte. Men som det kanske märks har jag inte gjort speciellt spännande grejer vilket är lite depp.


En lite skoj sak dock är att jag nästan blivit av med mitt handkrämsberoende. Innan idag hade jag inte smörjt in mina händer på flera flera dagar. Men idag var jag som sagt tvungnen, det går inte att ha torra händer på en trött måndag, det går bara inte. Men jaa, andra spännande saker som hänt idag? Katrin hade med sig en liten och smidig mobil till skolan som vi blev avundsjuka på, jag hade en finne på hakan som gjorde riktigt ont och var väldigt irriterande (bort med den, jag brukar knappt ens få synliga finnar och aldrig några som känns), men annars, jaa jag vet inte..

eller joo, vad heter "en muffins" i bestämd form? det undrar jag verkligen.

jag berättade tidigare att jag tittat på Eva&Adam-serien, som vi har inspelat på VHS, och den serien är sommar, väldans mkt sommar. Säsong 2 alltså, den första är inte lika mkt sommar. Men jäkla bajsbarn i serien, så fina och jag ska inte vilja ha det lika dant som trettonåringar har det. Men nej, dom är inga bajsbarn, dom är jättefina. Jag får ta o kika på filmen snart också, den har vi också inspelad. Jag såg den på bio när den kom ut, med flickorna från Kjula, myspys det. Det måste ha varit typ i femman? Nej, tidigare. Men nu var det ett tag sen jag såg den iaf.


Men iaf, hade bra
hejs,

<3


image52

En väldans luff och ganska gammal bild på mig och Martina (: Och det är bara för att jag inte saknar Skiftinge.

RSS 2.0