-

Hejsan,

idag körde martina och jag vårt första träningspass som vi nu ska upprepa 3 gånger per dag. förhoppningsvis kommer resultatet bli awesome.



jag fick mina cdon-saker i måndags och jag blev glad :) väldigt fina grejer må jag säga!♥

nu är det sovdags,



-

jag håller tummarna för att jag får mitt efterlängtade paket i morgon, det skulle vara fint ♥


det har aldrig varit så skönt att sova som det varit idag, mmmh! det bästa är att jag fortfarande är trött så det blir nog inga större problem att somna snart heller.

-

Ligger här o tar vara på min sista fredag med den dygnsrymt jag skapat innan jag börjar jobba. hm... jag ligger och tittar på music & lyrics vilket var länge sen sist och jag gillar den! jag har också ätit upp mer än ett halvt paket riskakor och jag är huungrig, jag kan dock inte äta så mkt mer eftersom jag börjar få ont i käkarna.


jag blev lite smått irriterad igår när jag fick hem boken pappa beställt vid samma order som mina grejer från cdon när det stod att det skulle ta längst tid för den. suck. mina grejer har inte kommit än heller men jag har fått leveransorder så på måndag i guess. jag har beställt filmen Dagboken (The Notebook) och Michael Jackson-The Collection med 5 cd-skivor(!) och dvdn Michael Jackson-The Ones(eller nåt sånt, kommer inte in på cdon så kan inte titta :( )


inser att meningarna kanske inte är riktigt korrekta men... hm.


-

eftersom jag knappt varit hemma och inte tar mig tid till att skriva när jag väl är hemma, blir det inte mkt skrivet här.

nu har jag beställt mycket trevliga grejer från cdon, tyvärr lär det inte komma på ett tag, 4-6 dagar tror jag.

-

världens finaste killer ligger på mitt golv och vilar sött.♥
samtidigt flyger massa äckliga grejer omkring här inne.



på vägen hem nyss kom jag på att det nästan är precis på minuten en vecka sen jag fick beskedet som många gånger fått mig att bryta ihop. usch....


RSS 2.0