Tisdag

Dagen började riktigt dåligt. Nationella i englska läsförstående som gick riktigt dåligt. Sen hörförståelse som gick ännu sämre. Uschusch. Efter det var det jumpa och jag hade inga shorts med mig. Toppen det. Men som tur var behövde jag inte dem eftersom vi skulle paddla (: Paddlade med Betina i det fina vädret och det var mysigt. Efter det var det bild och det gick lika dant som alltid tidigare. Skoldagen slutade inget vidare när den äckliga nusschauffören började åka ifrån min busshållsplats innan jag ens gått av bussen. Bajs på honom. Jag fick ropa på han och se helt ful ut

Men ååh, ledigt i morgon :D Skönt skönt. Först blir det stan med Martina och sen Katrins stuga :)


Det är inget kul att läsa om vad jag gör om dagarna.. Och det är inte så jättekul att skriva heller men jag vet inte vad annat jag skulle skriva. Måste hitta på något roligt att skriva om eftersom jag ändå bara fortsätter skriva och skriva.


Nu är jag trött,
Hejs,

<3

Måndag

Fredag: Mysde för mig själv med bästaste bästaste Titanic<3 och käkade popcorn. Jag älskar Titanic så mkt så mkt, den är så jätte fin och bra så att det nästan är omöjligt. Jag hade ställt in så att dom berättade hur dom filmat allt och så ibland och det var mkt intressant tyckte jag.

Lördag: Var ute och "arbetade" i trädgården i det fina vädret med mamma och pappa. Mysigt mysigt. Lite senare åkte pappa och jag och handlade grejs för att senare fara till Emma (: Där firade vi både Emma och mig och alla de små söthögarna skämmer bort mig för mkt [= Vi käkade tårta och hade det allmänt mysigt. Senare sjöng vi lite singstar och sen dansade på en dansmatta. Jag var inte så bra på något av det. Men annars en mysig kväll (:



Söndag: Gjorde ingen nytta överhuvudtaget. Tittade på tv hela förmiddagen, tittade på två avsnitt av Top Model 10 på YouTube, käkade och sen tittade jag på The Break-up. Gosig film I think (: Senare tittade jag på andra tvprogram och satt lite vid datorn.

Idag, måndag: Skoldagen börjar depp när jag är dålig på naturkunskapen, fortsätter dåligt när jag är dålig på engelska. Senare på engelskan hade vi dock nationella i muntlig engelska och det gick väl hyfsat bra iaf. Sen var det matte och då spelade jag TP på mobilen så det flöt iväg. Sen lunch och sen samhäll. Bara några veckor bra av samhäll och det är så skööönt! På grejen vi håller på med nu kommer min grupp säkreligen få IG. Toppen.

Nationella i morgon också vilket betyder: ingen sovmorgon :/

men men,
hejs,

<3

Torsdag

Jag fick nyss ett sms från el-giganten där det stog att servicen på min mobil är klar :D Yippie. Jag har saknat den, hoppas bara att den funkar som den ska nu. (:

Torsdag

Jag älskar detta väder, så varmt och mysigt. Och i morgon spenderar jag nog hela håltimmen ute i solen med Betina också. Myyys. Jag ska bli bruuun! Eller ja, jag kommer nog bara bli lite röd i såna fall, men det är iaf något.

Idag var jag tvungen jag gå jättefort till bussen eftersom vi stog och väntade på Anne vid svenskan. Vi skulle träffas fem minuter innan vi slutade men vi blev inte helt förvånade när hon inte kom. Bhaah. Så ja, vi fick vänta förgäves. Alltid trevligt.. Mhm.


Fredag i morgon och sen lördag och då ska vi hem till Emma. Mysigt mysigt (:

Men men, hade bra

hejs,

<3


image46



Tisdag

Idag har det varit med en vanlig tisdag förutom att Emma fyller 17 år idag (: Hipp Hurra för henne! Grattis!


Jag är väldigt trött på spanska just nu, usch usch. Bajs på det. Nu är det Desperate Housewives. Mys :D

Hejs,

<3


Måndag, 21/4

Idag blir det bara en liten snabbskriven sammanfattning eftersom jag är en sömnig människa och måste få sova.

Jaa, iaf. I lördags var Martina och Katrin här och skämde bort mig. Av de små flickorna fick jag en Backstreet Boys (<3) CD och singel, hårslingningsset och ett jumbokort. Och så sjöng de för mig de små sötnosarna. Myspys. Vi gjorde också en tårta som blev väldigt väldigt vacker. Någon bild på den kommer nog senare.

I går, söndag, var lilla släkten här och käkade smörgåstårta (yummy) och av dom fick jag mest pengar men av bror fick jag Djungelboken (: Och av mamma och pappa fick jag också pengar men även filmerna Titanic, Pretty Woman och Grease och så fick jag ett besticksset som hette Johanna, fiffigt fiffigt (:

Och idag är det Grattis på 17års dagen till mig själv :D whii whii.

Men nu är jag trött. Men som sagt, lite bilder kommer nog senare och orken finns.
Hejs,

<3


image45




Fredag

Fick tillbaka datakunskapsprovet igår och den förbannelse jag haft över mig har försvunnit. Förbannelsen innebar att om det kändes som att det hade gått bra på ett prov gick det dåligt och om det kändes dåligt så gick det bra. När jag gjorde provet, som handlade om excel, kändes det bra och så gick det bra också! Det var lite skoj. Maxpoäng fick jag! :D Myspys för att vara utav lilla mig I think.

Några timmar innan jag fick tillbaka provet hade vi engelska nationella och det kändes inget vidare. Och som sagt så är ju förbannelsen borta så alltså så gick det inge vidare heller. Usch.

Efter skolan gick jag på stan med Martina (: Vi skulle egentligen köpa bikinis men efter den första bikinin jag testade fick jag nog och gav upp. Martina hittade dock en söt bikini :) Och jag hittade.... EN VÄSKA! Jag vet inte hur länge jag har letat efter en väska och så äntligen hittar jag en. Jag tror det var lilla Martina som förde tur med sig. (: Hoppas jag kommer gilla den längre och mer än vad jag gillat mina andra väskor. Nu behöver jag bara en jacka och så kan våran och sommaren komma. Jag hade ju spanat in en jacka som jag gillade mkt, men den är tydligen populär hos ALLA andra också så den finns inte i min storlek och färg någonstans. Hmmm. Men nu har jag iaf sett en annan jacka som jag får testa och förhoppningsvis tycka om. Jag och jackor brukar inte passa ihop så bra hela tiden.


Idag hade vi redovisning i svenskan och vi skulle prata om oss själva. Det ämnet gillade jag inte alls. Inte ens lite lite granna. Eller jo, skoj att höra dom andra men inte att tala om sig själva. Usch. Jag var sämst i vår grupp också, känns bra :P


Usch, det känns som att jag håller på att bli sjuk! Buuhuu. Jag tror det är de små räkorna i klassen som smittat mig, mig med världens bästa imunförsvar. Det skulle inte vara kul i såna fall.

Nej men nu ska jag avrunda detta.
Hejs,

<3

image44

Onsdag

I måndags bar det som sagt iväg till Hovet och Backstreet Boys. Det var så bra, så bra, så bra! EMD var förband och de var bra och söta. Sen sjöng nån kille jag som jag inte har någon aning om vem det var knappt. Hmm... När han hade sjungt klart var det en ganska lååång paus. Och under den tiden hade vi tid att spana in Tobbe Trollkarl (<3) och Måns Zelmerlöw som stog och gosade med Marie Sernerholt. Myspys :D De stog alla i VIP-avdelningen och eftersom vi satt nästan bredvid den såg vi dom ganska bra :)

När klockan blev runt nio rullade en boxningsring ut på scenen och där stog de fyra killarna i Backstreet Boys. Åååh<3 Det var så bra, så bra. Jag kände bara igen ungefär hälften av låtarna. Men när de sjöng nån låt jag inte kände igen hade jag ju tid att spana in Måns och ta kort med Katrin, så det gjorde inte så mkt att jag inte kände igen så mkt. Varför jag inte spanade in Tobbe var därför att han hade svarta kläder och man såg inte om han var där nere eller inte, och Måns hade en röd skjorta och var ganska lätt att se.

Jag skrev tidigare att det var synd att vi inte skulle sitta tillsammans men vi satt med bara en rad emellan oss. (Emma, Betina, Anna och Annas mamma satt två rader framför mig och Katrin.) Så vi kunde titta på dom hela tiden :)

Allt var väldigtmkt jättebra och sällskapet var lika bra. (:





TACK ANNA FÖR BILJETTEN!


Måndag

Jag måste rätta mig själv. Det skulle självklart inte ta tre timmar tills Katrin kom, utan bara två timmar. (: Jag kan tydligen inte klockan speciellt bra.

Måndag

Eftersom bloggen var elak igår och inte ville publicera inlägget jag skrev då, lägger jag upp det nu. Bloggen var nämligen så snäll att den sparade det jag skrivit iaf. Inlägget ligger där nere.


Idag började dagen ganska bra faktiskt. Jag har lämnat in min söta mobil på reparation så jag har min gamla fula nu och klockan på den går några minuter för tidigt vilket resultrerade i att jag vaknade tidigare än vanligt och därför hade jag mer tid på mig. Det var skönt. Ute såg det nästan ut som att det var dag också eftersom det var så solit och fint och jag tror att det var den största anlegningen till att det blev en bra morgon. Jag fick dessutom stå och vänta på bussen vid busshållsplatsen! Det måste vara flera månader sen jag fick göra det på en morgon sist. (: Det kändes bra.

Dagen fortsatte inte så bra i skolan, där det iofs var ganska skoj på naturkunskapen, men jag blev depp på engelskan när vi fick tillbaka book reports. Och sen fortsatte deppet på matten då vi fick tillbaka matteprovet. Buhu. Men sen var det lunch vilket nästan alltid är mys och efter det var det samhällkunskap och där kunde jag ändå inte göra något. Så eftermiddagen blev ganska bra iaf.


Om cirka tre timmar kommer Katrin hit och sen bär det iväg mot Stockholm, Hovet och Backstreet Boys! Wiii :D Söta Anna har fixat extra biljetter till Katrin och mig men tyvärr kommer vi nog inte sitta med henne, Betina och Emma, som fick de första biljetterna. Hoppas de sjunger några låtar man känner igen, det skulle i så fall var skoj. Men iaf, tack Annas farmor/mormor (:


Nu ska jag nog lägga mig i soffan framför tvn och kanske försöka sova lite granna.
Hejs

<3


image39


Söndag

Söndag idag och söndagar brukar inte bli så lyckade för min del, och idag var inget undantag. Idag var jag med mamma till Tuna park och lite så. På Tuna park tänkte vi handla lite bhar eftersom vi hade procentuell rabatt och rabatt är alltid kul. Eftersom jag är i behov av bhar kände jag mig nästan tvungen att hitta någon och trodde det skulle bli ganska enkelt. Men fan heller, rent ut sagt. Måste ha stått i det där provrummet i minst en halvtimme och testet minst tio bhar. Jag HATAR min kropp! Jag kunde ju inte göra annat än att se min kropp i alla speglar på i provrummet i väntan på att den snälla damen skulle hitta olika modeller och storlekar som jag kunde testa. Det var en väldigt otäck upplevelse måsta jag säga. Väldigt väldigt väldigt otäck.
Måste jag berätta att jag inte hittade någon bh också? Självklart gjorde jag inte det och jag tyckte dessutom synd om lilla damen som var tvungen att springa fram och tillbaka från provhytten helt i onödan. Usch usch.

Efter den upplevelsen var mitt humör nere på botten och när jag kom hem gick jag och la mig under täcket i min säng och tittade på tv och sov lite grann. Där låg jag i princip resten av dagen och jag blev hungrigare och hungrigare och mitt huvud gjorde ondare och ondare. Bajsdag idag alltså. Läxorna jag hann göra blev bajs de också men de blev iaf gjorda, och det var bra det.

Nu ska jag gå o lägga mig med förhoppning om att morgondagen blir bättre än vad denna dag har varit. I morgon blir det förhoppningsvis Backstreet Boys (wihu) men jag vågar inte hoppas för myket utifall det inte skulle bli något trots allt.

Nattinatti

<3


image35


Torsdag

Jag har gjort om min blogg lite granna och jag är stolt. Det blev väldigt rött och jag är så icke estetisk som det går. Men jag är ändå lite stolt över att jag klarade det utan att behöva be Katrin om hjälp.

So you think you can dance nu, ska kika.
hejs,

<3

Tisdag

Träningsvärk sen träningen igår och kramp sen idrotten idag. Buhu. Jag känner mig väldigt ovältränad vilket inte alls är roligt utan lite deprimerande. Men men..


Jag tänkte börja skriva om skolan, men eftersom jag antar att det bara är mina kamrater från klassen som läser detta känns det lite meningslöst, då de troligtvis är ganska medvetna om vad som händer. Åååh, haha. Det känns också lite depp, men det får man leva med.

Nej nu borde jag sova. Måste vakna jättetidigt i morgon ;S En halvtimme tidigare än vanligt och jag kommer vara död. Som tur är blir jag skjutsad till stan av mamma så jag behöver inte springa till bussen och sen lukta skunk hela dagen i Stockholm. Det är myyys. Jag skulle egentligen bara fixa med lite bilder här och sen gå, men jag fastnade på Youtube och Nick Pitera.

Men nu ska jag nog gå på riktigt.
Hejs,

<3

image33



Måndag

Dålig dag idag.. Började med att jag var jättejättetrött i morse när alarmet på mobilen ringde. Sen när jag satte mig vid köksbordet och tittade egenom tidningen såg jag att det stog massa mysigt om Guifs match igår. När jag såg det visste jag att jag skulle behöva sitta längre vid bordet än tiden tillät, men det var det väl värt. De är fina de där Guifpojkarna, mkt fina. Men som sagt, tiden rann iväg och den ena ledde till det andra, och jag missade bussen.. Eller ja, bussarna, vilket är ännu mindre skickligt. Jag fick lov att ta moppen och förbannad var jag. När jag väl kom till skolan blev jag inte heller mindre irriterad när jag såg att jag såg skabb ut efter att ha haft huvudet i hjämen och efter den tråkiga moppefärden. Det finns också fler anledningar till varför jag såg skabb ut, men det behöver jag inte gå in på nu.

Jag har varit jättetrött hela dagen också och det har inte gjort någonting bättre heller.. gaaah. Det är inte som inte att man säger att man hatar måndagar.. ;S En sak som är bra med måndagar är American Idol som jag ska knata iväg och kika på alldeles strax. Det är mys.

I morgon har jag sovmorgon! Sovmornar är bäst, fast de flesta gångerna jag missar bussen är under sovmornar.. Hmm. Måste dock upp jättetidigt på onsdag vilket är segt, men får väl sova på bussen till stockholm. Stockholm på onsdag (:

American Idol nu,
Hejs

<3

Torsdag

Hörde nyss att jag setat och lyssnat på Beethoven i ett par minuter nu utan att märka det, och att jag gillade det skarpt.

Borde jag reagera mer?

Torsdag

Smärta i magen. På grund av maten? Troligen.

Idag bar det iväg mot Bamboo City igen med färre människor än någon gång tidigare tror jag. Men det var mys ändå. Maten är underbart smaskig och jag skulle säkert ha kunnat ätit massa massa mer mat, men det skulle nog inte vara så bra. Eller trevligt att se på.


Eftersom det har varit lite problem med att logga in här och skriva har det inte blivit så mkt uppdatering av vad jag har gjort sista tiden. Dessvärre har det inte hänt så jättemkt jättespännande grejer. Men jag var iaf på Guif-matchen i sporthallen i fredags(?). Väldigt mysig match men platserna gick att diskuteras. Det var dock inte någon Blomstrandare som fixat platserna så jag kunde inte gnälla på högt eller mkt. Platserna var precis i utkanten av Hammarbys hejarklack och jag tappade all den lilla respekten jag tidigare haft för stockholmare.
   När mamma och jag i halvlek skulle gå till toaletterna började paniken stiga i mig också och kallsvettningarna var nära. Människor. Människor överallt. Korta, långa, tjocka, smala, fula, söta människor. Människor. Otäckt tyckte jag och när jag sade det till mamma kände jag tårarna bakom ögonen. Varför? Jag vet inte. Sen sa hon något fjol och jag fnissa lite och det kändes lite bättre.

Påtal om handboll, nu började handbollen på tv. Skulle kanske knata mig iväg och kika lite, eller vänta tills mamma kommer hem så att jag kan kika med henne. Skulle behöva plugga spanska också. Och fixa samhällskunskapen. De två värsta ämnena på en och samma kväll, det är myspys i högsta grad.

Nej men nu ska jag traska iväg mot tvn I think.
Hade bra

<3

image30

RSS 2.0