Torsdag

Denna dag började väldigt bra. Först en stor mascaraborste i ögat och sen var jag tvungnen att springa till bussen. Jag springer alltid till bussen men denna gång missade jag den första bussen och den körde förbi mig så att alla på den kunde se mig missa den. Älskar mornar.. Den andra bussen kom iofs nån minuter senare så det var ingen större fara skedd.

När jag kom till skolan var första timmen Naturkunskap och eftersom att vi knappt gjorde något utan bara sega så var naturkunskapen rolig för en gång skull.

Sen var det Geografi, Lunch, Matte och sen datakunskapen med Monstret. Sen var det svenska där vi hade prov. Vi skulle skriva en saga med Grammatik grejer och jag skrev om en liten, liten kotte vid namn Kotten som studsade runt i det magiska landet Grammatik. Det var ett roligt prov men min rygg och nacke är nog förstörd för all framtid. Skrev som en galning på den bärbara datorn på den höga bänken.

I kväll ska jag göra klart svenskan om jag klarar av det. Jag har ännu inte hitta rätt länk till det jag ska läsa, men det går kanske. Jag ska även plugga på geografin och geografi är roligt. Innan mamma åkte iväg på dans sa hon att vi två skulle göra dajmtårtsbotten vilket jag nog blir tvungnen att hjälpa till med. Allt för att göra lilla Mrs nöjd.

Idag känner jag mig för att lägga in en bild till inlägget innan jag slutar, så det blir den som är här nedanför.
Enjoy !
image5
Det blev denna för att jag gillar bilden och lilla Martina är sjuk

Tisdag

Studiedag igår som sagt. Det enda jag inte gjorde av de grejerna som jag skulle ha gjort, var att göra de flesta läxorna och uppdatera bilddagboken, så jag får väl vara ganska nöjd.

Idag var det Gambia-dag i Contrast och jag tyckte det var intressant. Vi fick höra massa saker om Västafrikas historia och så. Och Annika blev iaf min nya idol (;

På lunchen gick vi runt lite på stan och så fixade vi present till Anna som fyller i morgon (: men  tyvärr var hon sjuk idag så vi får se om hon orkar pallra sig till skolan i morgon.

Efter Contrast var jag tvungen att vänta på bussen så jag gick runt på stan med Olle och Hiwa och vi gick bokstavligen runt. Men det var mys.

Men sen kom min buss iaf och jag åkte hem och ringde Katrin som inte heller var i skolan. Och jag var ovanligt tuff och ringde på hennes hemtelefon. Jag kände mig otroligt vuxen. =P Men sen var jag tyvärr tvungen att börja med spanskaläxan som är tills i morgon. Mycket, mycket trååk. Jag orkar inte med några läxor alls den här veckan. Jag vill ha lov och inga läxor.

Men nu ska jag sluta skriva för idag.
Hejs !

Söndag

Idag har pappa och jag åkt runt och letat efter present till mamma som fyller på fredag. Jag är jämt jätte rädd att folk inte ska bli nöjda för det man ger dem, men nu handlade vi efter hennes lilla önskelista så jag hoppas att det blir bra.

När vi varit och handlat det tittade jag på Vänner. Mitt tittande går i perioder och nu är det verkligen på högvarv. Det är dock konstigt hur mkt jag sover när jag tittar på Vänner. Jag kan max titta ett avsnitt innan jag somnar, och sen vaknar jag igen efter det har gått massa minuter på nästa avsnitt så då måste jag starta om det avsnittet. Sen sover jag efter några minuter igen. Kämpigt men lite mysigt att sova.

Studiedag i morgon vilket är väldigt skönt. Jag måste hinna med att slå in alla presenter till mamma, göra de flesta läxorna, titta på Vänner, duscha, uppdatera bilddagboken och äta frukter. Det går för hoppningsvis bra.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig och titta på tv, men först ska jag lyssna lite på musik. Just nu är det Howie Day och killen är grym !

image3

Så nu ska jag njuta musik och spela lite på King.com och säga hejdå !

Lördag

Idag har jag legat och degat nästan hela dagen. Jag har tittat på på massa Vänner-avsnitt och så har jag sovit en hel del. Idag var det ju också handboll och spännade var det. Senare körde pappa och jag iväg och gick jag emot allt jag tror på, jag övningskörde när det var mörkt ! Det var precis lika läksigt som jag trodde det skulle vara. Om inte läskigare ! Men jag är iaf hemma och har inga allvarligare fysiska skador.

Efter att jag kört runt lite åkte vi och tränade. Det kändes inte särskilt bra men jag kämpade på. När vi tränat åkte vi til Ekängen och handlade bland annat godis. Smaskigt smaskigt. Nu har jag dock ätit så mycket så att jag mår illa och det känns som att min stora mage kommer sprängas vilken sekund som helst. Därför ska jag sätta på mig pyjamas och sedan gå ut till mamma och pappa och titta på Brottskod: Försvunnen.

Natti natti

Fredag

Idag blev det Bamboo City på lunchen med Annika, Katrin, Emma, Jonatan, Jakob, Betina, Anna och Olle. Det var smaskens men man satt väldigt långt ifrån de flesta andra eftersom att bordet var långsmalt och stort. Och jag fick dock ångest när jag, med Annika, kikade igenom bilder som Katrin tagit under tiden vi ätit eftersom att jag ser ut som ett jäkla offer.Depp blir man.

Efter att vi ätit slutade jag iaf och det var skönt. Knatade runt på Åhléns med musik i öronen när jag väntade på bussen som skule föra mig hem. Musik är bra.
När jag var hemma vid ungefär två fixade jag lite grann och sen kikade jag på ett Vänner-avsnitt. När klockade närmade sig tre tog jag min konstiga röda väska (som jag anävnder så lite som möjligt) med badkläder och grejs och gick ut till busshållsplatsen för att jag skulle möta Martina på stan. Och vi gick runt lite på stan och kikade fast vi var jätte trötta och sega. Senare käkade vi på McDonalds och sen blev det simning.

Vi tog bussen hem vid åtta och här hemma blev det På Spåret med mamma och pappa och sedan somna framför sista biten av Let's Dance. Nu är jag fortfarande trött och ska nog gå och lägga mig och titta på Vänner och senare sova.

Torsag

Idag fick vi reda på att Ludde skulle sluta som lärare i datakunskapen vilket är tråkigt. Ludde var skoj. Istället skulle vi få nån tjej/tant/dam som inte alls verkade rolig. Illa illa.

Idag var jag lite trött och flickorna var mkt roliga. (: Och idag fick jag tillbaka min busskompis Annika och det kändes bra.

Men nu är jag nästan helt tom i huvudet så jag vet inte rikigt vad jag ska skriva mer. Bara att det var tråkigt att Sverige förlorade och att i morgon blir det Bamboo City. Jag är mycket oroligt för hur det kommer bli med platser ! Men det löser sig kanske.

Nu ska jag snart sova, så natti natti.

Wednesday

Spanska idag. Kändes ganska bra på vissa grejer vi gjorde och mindre bra på andra, vlket är bra eftersom att det vanligtvis brukar kännas mindre bra på allt vi gör. Efter spanskan var det håltimme för vissa av oss och Betina, jag, Anna och Olle satte oss i Chill-Room och fixade lite med våra loggböcker som ingen verkar ha nån större koll på hur de ska vara. Vid lunchen och det var lite trångt runt bordet men det gick bra.

Efter lunchen var det geografi och det är kul. Sov halva timmen och det var mys. Sen när jag var utvilad och pigg var det engelska. Karen sa något om att det skulle vara konstigt om jag inte fick mvg i Engelska A vilket var skoj att höra.

Idag var det handboll också. Spännande var det med ett fint slut

Känner mig inte för att skriva så mkt idag. Jag fryser och är usch

Nu ska jag se om jag kan göra nåt vettigt.

Martes

I morse var det sovmorgon som alla andra Tisdagar vilket var väldigt skönt. Det är mycket mysigare att vara uppe när det är ljust och fint i stället för mörkt och läskigt. Tyvärr kunde jag inte njuta av sovmorgonen så mkt efter som att Tarzan var en pest när han knatade och hoppade runt med sina små tassar i mitt rum.

Idag var det fotboll på idrotten vilket är ganska skoj. Jag fick dock stå i mål ett tag och det är ingen höjdare eftersom att bollen nästan alltid kommer med jätte hög fart. Och på tal om jätte hög fart på bollar så är det ju handboll ikväll. Alltid skoj att titta på, ibland. Och jag tyckte att det skulle ha varit gott med en "handbolls-semla" till matchen, men jag får inte ;X

Efter idrotten var det iaf lunch och sen bild. Jag blir så deprimerad. Jag har noll kreativitet och är kass på att måla överhuvudtaget. Det blir inte bättre när konstnärs-Betina sitter bredvid och visar hur allt egentligen ska se ut. Baah.. Som tur är det är det bara en gång i veckan, men ändå.

Efter skolan gick jag lite på stan med Katrin. Jag vill ha kläder och massa grejs. Och så skulle jag vilja ha pengar så att jag kunde köpa kläder och massa grejs men tyvärr så har jag nog inte det.

Men nu ska jag nog titta lite spanskan tills i morgon.
Eller spela lite på king.com.

Måndag

Idag hade min grupp äntligen redovisning i Samhällskunskapen. Vi hade varit förberedda flera dagar men det har aldrig blivit vår tur. Men nu när det som sagt var våran tur var jag tyvärr inte förberedd mentalt. Jag började skaka och få andnöd. Det är inge vidare att stå där framme med allas ögon på en. Men det är skönt att det är över iaf så slipper jag släpa hem samhällkunskaps böckerna fram och tillbaka.

Idag var Anna tillbaka från Sälen (:

Och idag tränade jag. Gick lite sisådär. Var helt seg i alla muskler och trött.

Igår kväll låg Tarzan och sov i min säng när jag skulle sova, vilket är väldigt vädligt ovanligt. Han är så tråkigt så när han märker att jag ska sova hoppar han direkt ner från sängen och knatar ut ur rummet. Mycket trevligt... Men igår låg han kvar iaf och eftersom att han ligger på täcket och tar upp mesta delen av det får jag ligga och frysa. Och eftersom han ligger mitt i sängen måste jag ligge helt skelt, så det är inte så jätte lätt att somna. Men det är han värd. Killen är kärlek<3 (:

Nu ska jag vänta till halv. Och om inget spännande hänt här tills dess, ska jag packa ordning jumpakläder tills i morgon och sen ta med mitt te in till mitt rum och kika på Vänner (:


image2

Varför kör han inte om?

Idag har varit en ganska seg dag. Jag trodde det skulle vara skönt att inte göra nånting och bara ta det lugnt, men det blev rätt så tråkigt. Men jag tittade iaf på lite Vänner-avsnitt och det är alltid kul. Jag räknade även lite matte och sen skulle jag övningsköra med pappa. Det var lite läskigt eftersom att det var väldigt länge sen jag gjorde det.Det kan bero lite på att jag inte vill köra när det är mörkt, halt på vägen, regnigt, snöigt mm mm. Idag var det dock väldigt blåsigt men det fick gå ändå. Man kan inte säga att jag är säker när jag gör. Jag är nog aldrig så rädd som när möter en bil på en smal väg. Och jag spänner mig i hela kroppen så jag är helt slut när jag kommer hem. Det är iaf skoj att köra med pappa bredvid sig. Han jämförde oss med ett rally-team och att han var min kartläsare när han säger "jag tror vägen svänger vänster", och jag kör i 40km/h. Jag gillar hans humor iaf ^^

När vi kommit hem tittade jag på vänner igen och sen åkte vi och tränade. När vi kom hem igen fixade vi mat och käkade. Sen var det handboll på tv och det gick ju inge vidare. Spelandet alltså, att titta gick utmärkt.

Nu ligger jag i min säng och tittar på Vänner. Finns verkligen inget bättre <3 Ska titta klart på detta avsnitt och sen ska jag nog sova. 

 Nighty Night !


Usch då

Jag försöker verkligen förstå mig på det här men det verkar hopplöst. Det finns hundra olika knappar och jag undrar massa, t.e.x.:
1. Varför får jag inga träffar när jag söker på Annikas och Katrin bloggar?
2. Varför har jag ingen bra bild att lägga upp på mig?
3. Varför ser min sida då mkt konstigare ut än allla andras?
4. Varför har jag ännu inte tagit på mig min morronrock och tofflor?

usch usch usch

Och det enda jag har svar på är trean och det är för att jag ser ut som en fjollig tönt på alla bilder, och det är inget kul att lägga upp bilder på. Men som det kanske syns så har jag ändå lagt upp en bild. Kanske? Jag förstår inte det här ! :S



Fredag

Hejsan.
Annika har inspererat mig till att skaffa en blogg, även fast jag inte är så bra på att skriva. Förhoppningsvis blir man bättre ju mer man skriver. Hoppas jag..

Idag har jag varit i skolan och den första lektionen var spanska. Spanska är väl sådär... Efter spanskan var det samhällskunskap och det är usch. Jag var dock förberedd på att min grupp skulle visa vår presentation men sp blev det inte, så jag får oroa mig för det ännu fler dagar. Men efter samhällskunkapen hade vi iaf geografi, och det är kul. Dessutom är Stefan skoj. Sen var det lunch och vi käkade och gick sedan ner till Gina Tricot och Annika (som är känd för att impulshandla) köpte en tröja på rea. Utan att testa den! Det skulle jag nog aldrig våga göra. Kanske om jag var som Annika och passade i allting (: Taaha.

I alla fall så har Betina och jag håltimme efter lunchen till klockan 14.30, så vi hade datorerna med oss och vi satt och spelade på king.com. Härlig sida det där. Efter ett tag kom även John och började mobba mig för mina spelvanor. Men det är skoj att spela, speciellt om man vinner, ("man är inte bra om man inte är bäst" tsss). Men sen började svenskan och vi var tvungna att gå. Det svenskan språket är irriterande. Jag, Emma och Betina försökte lösa ett papper med grammatik och jag hade inte klarat mig utan Emma och Betina. Grammatik är usch det med. Men det var iaf sista timmen, som tyvärr slutar 15.50. Vidrigt på en fredag.

Efter skolan gick vi (jag, Olle, Annika, Hiwa och Katrin) mot bussarna och Annika mötte hennes Tobias inne i gallerian. Hon såg ut att må bra bredvid honom (: Sen tog jag iaf bussen hem och det är inget kul att åka buss med en tung och jätte klumpig datorväska med en dator i på axeln. Speciellt inte när man ska gå och sätta sig eftersom att den stora väskan inte kommer igenom gången. Och när man inte är smidig tar det ett tag att sätta sig och få alla grejer på plats på sätet bredvid.

Men jag kom hem iaf. Och här hemma är Tarzan fruktansvärt jobbig och irriterande. Han var hungrig och när han vill ha mat vet han precis vad han ska göra för att få det. Men eftersom att han är så otroligt söt är det svårt att vara arg på honom länge. Efter att jag gett honom mat kikade jag iaf på OC. Fin fin serie tycker jag.

Ikväll blir det tv och kanske uppdatera bilddagboken. På tv blir det säkert På spåret eftersom att mamma och pappa ska se det. Lite småmysigt men inte så jätte roligt.

Men nu fryser jag om fötter och händer och ska nog byta om eller bara ta på mig tofflor och morronrock, får se hur det blir. Livet är fullt av svåra beslut.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0