Måndag

Mamma och pappa har skaffat biljetter till Stevie Wonder i stockholm i typ september och gissa om jag är avundsjuk? Yes, enormt mycket! Väldigt mycket enormt mycket. Gosh. När jag börjar tänka på att dom ska dit och inte jag tvingar jag mig att tänka på att jag ska med BAKA(?) till Björn Gustafsson<3 och dom andra i oktober, då mår jag lite bättre. För Björn ska väl fortfarande vara med där? Läste någonstans att han ställt in grejer i sommar men oktober kan ju inte räknas som sommar? Nej det tror jag inte.

Men jaa, Björn ja. Jag låg och kikade på massa klipp med honom på YouTube igår kväll och han är ju så fantastisk. Helt enormt fantastisk. Men jag vill ändå inte längta till oktober för då är ju sommaren över och det vill man ju inte. Nej nej nej.





Jag måste lägge upp en bild på Jerry Ferris från Bachelorette från typ 2005. Jag känner att jag nämner minst ett namn på en känd kille i varje inlägg (okej, Jerry är inte jättekänd men ändå) och det känns lite desperat på nåt sätt. Jag kan dock försöka sluta med det om det inte känns absolut nödvändigt, som idag. Denna kille måste vara bland dom sötaste någonsin. Hans mamma är döv så han kan typ perfekt teckenspråk vilket gjorde honom ännu sötare. Jag gillar när killar är väldigt bra på något speciellt. Och titta bara på han, så söt :)





Jag tror det är Betina med sitt prat i sin blogg om George Clooney som har inspirerat mig. Jag vet att det var ett tag sen hon skrev om honom men jag är uppenbarligen lite seg.

Söndag

Det blir nog inget långt och stort inlägg. Jag tror inte att jag orkar det men jag får se hur det blir. Jag tänkte iaf samanfatta lite dagar med lite bilder o så. (:

- Tjaa, jag har varit på stan med Katrin och vi käkade på MingPalace och handlade kläder (: Sen åkte vi hem till Katrin och fotatde våra kläder. Jag köpte de grejerna med röda lappar. Jag fixade också Katrins ögonbryn och jag är rätt så stolt. Tssihi. På den högraste bilden syns hennes ögonbryn och jag har på mig ett av linnena jag köpte :) Katrin hade även tagit bilder på mig i helkroppsfigur men dom tog jag bort direkt jag kom hem. Just nu kommer jag inte ihåg vad felet var på bilderna men något stort fel var det nog.




- På Midsommarafton var jag till Sundbyholm med Martina och kikade på barn som dansade runt midsommarstången och lite så. När vi kom dit regnade det men sen blev det varmt och skönt vilket var mysigt. Det känns som att jag skriver precis samma saker här som jag har gjort på bilddagboken. Lite tråkigt men jag kan försöka ladda upp andra bilder än de som finns på bilddagboken.




- På Midsommardagen var vi i Grundby som alla andra Midsommardagar. Min mormor höll välkomsttal (:



- Jag har kikat på endel filmer, bl a Music & Lyrics. <3 Varje gång jag ser den filmen blir jag väldigtjättemycket avundsjuk på Drew Barrymore och jag antar att denna (mycket dåliga, jag vet) bild förklarar det mesta.




- Och så har jag knatat runt på Tuna Park med Katrin. Där köpte jag armband, badshorts och nånting annat.. Just, nagellack (: Bilderna tog jag när jag hade mycket tid att fördriva innan jag skulla åka och möta Katrin. Jag kom dock till Tuna Park försent.





Nu har jag missat för mycket av fotbollen men jag slänger in en bild från när vi var ute med morfars båt i går (:


Lördag

Okej, det blev inget långt stort inlägg idag. Jag har inte haft tid helt enkelt. Inte sådan stor lust heller. Men i morgon så! Kanske.

Idag har jag bl a tittat lite halvt på två filmer på canal+. The Number 23 och Stay. Lite lustiga båda två och jag fattade inte så mkt. Jag tittade iofs inte så jättenoga på dom eftersom jag fixade frukost och sov och lite sånt under tiden dom gick. Men jag tror dom var ganska konstiga så jag tror inte att allt beror på att jag är trög och har svårt att koncentrera mig.
Jag har även övningskört endel and I'm great. nästan. Och så har vi varit ute med morfars båt och fiskat. Jag fick en abborre! yey. Den enda fisken vi fick. Jag tycker synd om den. Och om maskarna. Det har jag aldrig gjort tidigare så jag förstår inte riktigt varför jag gör det nu.

Kikade på Fyra Bröllop och en Begravning och nu ligger jag bredvid Tarzan och tittar på Coyote Ugly. Jag tycker Coyote Ugly är en mysig film. Framförallt musiken och Adam Garcia (försökte lägga upp en bild på honom men datorn lever sitt egna lilla liv).

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Nu ska jag kika klart på filmen och njuta av Tarzans närhet (: Jag gillar den killen. Mycket mycket.




Fredag

Tänkte skirva ett litet kort inlägg idag för jag har planerat att jag ska skriva ett långt och stort inlägg imorgon. Får se om det blir av. Vet inte vad jag ska skriva nu dock... Men det blir nog Gröna Lund den 12 juli iaf med BAKA :D Mysigt mysigt. Det var länge sen jag träffade alla dom nu och det var ännu längre sen jag träffade Emma :O Iofs bara några minuter längre sen jag såg henne men ändå, illa illa. Men iaf, det går rykten om att Tobbe Trollkarl är på Grönan när vi ska dit! :D Awesome<3



Tisdag

Jag känner mig lite ensam. Synd om mig. Jag skulle vilja att Bertil kunde rätta våra naturkunskapsprov så att vi får reda på resultatet. Det har gått ett bra tag sen vi gjorde dom och jag tycker dom borde vara rättade nu.

Jag hoppas att jag inte går i sömnen i natt och stör Patrik i rummet bredvid igen. Jag förstår inte varför jag har börjat knata runt i sömnen helt plötsligt. Läskigt.

Nu ska jag nog gå till mitt rum och krama om Teddy för jag behöver en kram och han är gosig.



Söndag

Jag har tråkigt. Och som så många andra gånger jag har haft tråkigt på kvällarna ligger jag och terroriserar Tobias över msn. Ledsen för det. Jag ligger även och kikar på Hemsökta Hus och det är läskigt tycker jag. Lite iaf.


Idag var jag till mormor och morfar på förmiddagen och sen åkte jag till Tuna Park och träffade Katrin och Annika. (: Länge sen jag träffade dom och dom var söta. Jag köpte armband, (bad?)shorts och örhängen (: När jag skulle hem regnade det och det var inte alls mysigt eftersom jag åkte moppe. Hrmf. Först skjutsade jag ner Annika till stan och hon blev genomblöt såg det ut som. Stackare. Sen fortsatte jag hemåt och jag blev helt och håller genomblöt. Jag skulle lika gärna kunnat ha kissat på mig när jag åkte där för det skulle inte ha gjort någon skillnad. Yey. Skönt var det inte men med mysig musik i öronen klarade jag mig hem.

Jag har också var duktig idag för jag har tränat (: det var väääldigt länge sen sist men det kändes ändå nästan som vanligt när jag hade samma tyngder, så det var bra. Det kommer nog dock kännas lite i kroppen i morgon.


Nej nu orkar jag inte skriva mer. Kan bara berätta att jag hade blivit master på att kasta en amerikansk fotboll sen jag kastade massa med Rickard uppe i Arvidsjaur. Yeah. Innan vi slutade kasta och han åkte hem sa han till och med att jag började bli bättre än han. Yihi.

Fredag

Jag är hemma. Wihi. vi kom hem halv två i natt. Idag har jag kikat Frusna män söker kärlek, och sovit bredvid tarzan som jag saknat enormt mkt, han är det närmaste kärlek man kan komma för mig. ibland är han dock en väldigt tjurig och dryg katt men finfinfin<3

nu ikväll har jag nördat engelska med Katrin på msn. vi är lite töntish I think men mysigt är det.

jag gillar inte detta mörker som är ute! det är nästan så man skulle kunna flytta upp till Norrland under sommaren bara för att ha det ljust om nätterna. mörker skrämmer mig.

det är mkt som skrämmer mig, jag är en rädd person vilket inte är kul. ibland mår jag illa av rädsla och börjar nästan gråta. skakar gör jag också. hemskt. till råga på allt har jag köpt en rysare på dollarstore. 40 kronor är ett bra pris. jag kommer sakna dollarstore.




Onsdag

halloj, (:

Nu sitter jag hemma i Patrik smutsiga lägenhet. I kväll ska vi käka mat i hangararet(?) och i morgon är tar dom studenten, tror jag. Vi kom fram typ klockan sju igår efter en ganska seg bilfärd.


Men hade bra,
hejs,

<3

Måndag

Jag glömde ju önska lycka till på tältningen i morgon till pluttarna.
Lycka till (: <3

Måndag

Jag hinner skriva ett litet inlägg idag också. Jag tror vi skulle åka någon gång mellan sex och sju. Just nu håller jag på och bränner ut Johnny Cash skivorna. Wihu (: Jag kom på att jag kommer sakna sötispluttarna jättemkt ju. Och Emma kommer jag inte få se på flera månader :O Det är riktigt sorgligt. Jag tycker att hon skulle kunna stanna kvar här hemma (: Åååh jag får inte tänka så mkt på det, hon ska skriva blogg och jag hoppas det blir oftaofta :D Jag kommer också vara ifrån Tarzan i nästan två veckor nu. Det är hårt. Jag kommer sakna honom. Jag har inte sett till han idag och jag vet inte var han är. Han är kanske tjurig på oss för att vi ska lämna honom själv här hemma.


Jag blir helt tom i huvudet och vet inte vad jag ska skriva. Jobbigt. Det känns som att vi ska åka snart för mamma börjar låta stressad. Jag kommer inte ens vara borta i två veckor men just nu känns det som en oäändlighet. Men det ska nog bli skönt och komma bort lite granna. Jag har bestämt mig för att denna semester ska jag försöka vara en söt liten tjej. Jag brukar oftast inte bry mig så mkt om hur jag ser ut när vi åker nån stans men i år ska det blir bra semesterbilder. Yeah. Om jag orkar bry mig vill säga. Det är inte säkert. Men jag ska försöka.

Ska nog försöka fixa iordning det sista nu. Slänger in ett väldigt bra klipp med Chris Daughtry (:






Nu ska Teddy och jag snart ut i bilen. Jag vet ännu inte om det går att skriva blogginlägg via mobilen och jag vet inte heller om jag orkar bry mig om det.

Men iallafall, HEJDÅ! (:

<3



Söndag

Varför blir jag jämt så seg och depp på söndagar för? Jag vet inte. Det känns som att det skulle vara annorlunda idag eftersom jag inte har några läxor att bekymra mig över, men inte det inte. Tråkigt.  Det kan ha lite att göra med att jag tittat igenom bilderna jag tagit under helgen och märkt att jag troligtvis inte kan ladda upp någon bild där jag är med på. Sånt är deppigt, det brukar finnas minst en men inte ens denna gång. Hrmf.

Men men.
I fredags var det skola som vanligt och eftersom vi inte hade någon svenska slutade jag efter lunch. Då gick jag runt på Åhléns och kikade på filmer, musik och böcker i väntan på bussen. Där inne märkte jag att det finns massa grejer jag vill ha men är för fattig/snål för att köpa. När jag knatade runt där fick jag reda på att Martina också hade slutat och att vi skulle ta samma buss. Tummen upp för det (: När jag kom hem sov jag lite i soffan och lite senare tog Martina och jag mopparna till Tuna Park. Det kändes töntigt när vi åkte runt på dem men mysigt är det, iaf med massa bra musik i öronen. (: På Tuna Park skulle jag försöka hitta badkläder men det gick som vanligt. Jag hittade dock ett par skor (: Det var mysigt. Dom är dock försmå så det är inget skönt att gå i dom men dom är söta. Jag hoppas dom töjer sig lite granna.
    När vi var klara på Tuna Park åkte vi och köpte godis på Ekängen. Sen åkte vi hem och åt, och träffades sedan i Kjula vid Kungsvallen och för att kika på fotboll och käka godis. Jäder vann (: och vi hade det mysigt. När matchen var slut åkte vi hem till Martina och tittade på film och lite grejs. Senare åkte jag hem.




I går, lördags, träffade jag Betina Emma och Katrin på stan och vi tog bussen till Slagsta och köpte glass! Efter ett tag kom Annika på sin moppe. Vi åkte senare ner på stan där Betina åkte hem och vi träffade Anna. Vi gick till Djurgården där Annika var och hade tagit med sig två filtar (: Vi köpte mat från pizzerian som ligger där i närheten, ingen höjdare. När vi käkat mysde vi lite granna och jag Annika och Anna spelade Sanning eller Konsekvens-Den elaka versionen. Det gjorde vi dock inte så länge eftersom vi redan hade gått igenom hela korthögen.
   Lite senare åkte jag Anna och Katrin till Torshälla och traskade runt. Ååååh, jag gillar Torshälla :) Jag vill att Katrin ska flytta tillbaka dit! Vi gick bl a ner till Torsharg och tittade lite på en match. Sen gick vi upp till Säby och tittade bl a på Katrins gamla lägenhet. Sen gick vi igenom Torshälla till Göksten och tittade till Torshällafestivalen. Där var det väldigt dött. Då åkte vi hem till oss själva. Jag tittade på handboll med mamma och pappa och sen tittade vi på en film. Jag var trött och sov dock lite granna under handbollen. Tror Sverige vann iaf.




Idag har jag varit ute och solat, klippt buskhäcksgrej med mamma, "lagat" nagellacket på naglarna, käkat hos mormor och morfar och nästan nyss laddade jag ner Johnny Cash albums som vi ska lyssna på på vägen upp till Arvidsjaur i morgon och på tisdag, tror jag. Det var mamma som sa till mig att ladda hem dom och jag antog att de skulle brännas ut och tas med ut till bilen.



Det blev ett långt och ganska tråkigt inlägg idag. Jag hoppas jag hinner skriva lite grann i morgon innan vi åker. Jag vet ännu inte om man kan skirva blogginlägg med mobilen, någon som vet? Jag tror dom har bestämt när vi kommer hem och jag tror det blev helgen innan Midsommar. Hoppas Emma är kvar i detta land då (:

Om jag inte hinner skriva i morgon säger jag HEJDÅ! nu. Jag kommer försöka hinna med att skriva i morgon för nu är jag inte alls på särskilt bra skrivarhumör, svårt att tro om man tittar på hur mkt jag skriver. Nu måste jag packa.

Hade bra,
hejs,
 <3

RSS 2.0