-



jaa vad ska man säga, jag längtar efter New Moon ♥

-

ont i huvudet och illamående, äntligen en riktigt eftermiddagslektionskväll, passar bra eftersom det var den sista.

idag hade jag halkbana vilket var mysigt. det tog längre tid än jag trodde vilket ledde till att jag inte hann äta någon lunch och var tvungen att äta macka och godis. inge bra.... min kropp klarar inte av sånt. lyckligtvis har jag inga lektioner i morgon utan bara "lilla uppkörningen" (?) så jag får sova. jag måste dock plugga svenska också men det får jag ta mig tid till.

förresten blir det moppen i morgon igen... men det får jag ta, den är rätt så mysig som sagt.


igår möttes jag av den vackraste, finaste och underbaraste synen när jag kom hem. när jag gick vid vägen från bussen, småsjöng och kikade runt ser jag min lilla sötnostarzan ligga på ett brunnslock så självklart stänger jag av walkman och ropar "heeeeej gubben" och han jamar fint tillbaka. sen hoppar han ner och kommer springandes mot mig för att möta mig, han skuttar sig genom det höga gräset och kommer tillslut glatt fram till mig. han gör min dag. det finns nog ingen som kan göra mig så glad som han kan göra på en liten sekund. ♥


-

har setat framför vh1classic större delan av kvällen och nog var det bättre förr allt! självklart inte all musik men stor del.
här är ett mycket bra exempel på att det var bättre förr.



-

länge sen jag skrev, det är mörkt. bokstavligt talat alltså, en propp har gått så datorn går på batteriet nu, alltså är den också lite mörkare. lite jobbigt.


nu kom det tillbaka så nu är jag nöjd.

nu blev det mörkt igen....



annika är en trevlig hostess<3


nu är det ljust.

-

eftersom jag inte har någe bättre för mig kan jag ju skriva om min mysiga dag igår. jag hade som sagt kärlektion klocken 10 så jag tog moppen in till stan, självklart startade inte åbäket direkt så jag blev stressad. men nu har jag bokat teoriprov och uppkörning, teori den 16 juni och uppkörning den 17. alltså veckan efter vi kommit hem från skottland! (: glasgow kommer bli great förövrig. när jag var klar vid körskolan efter elva nångång, tänkte jag att nu är det ett perfekt tillfälle att ta riktigt farväl av sötnosen till moppe, så jag gasade på. först åkte jag till sigurdsristningen och knatade runt där och på vägen dit slog jag hastighetsrekord med moppen! några millimeter över 60-punkten, lite som att moppen sa hejdå och tack till mig också, mysigt. när jag var klar vid ristningen och hade pratat med några tyskar som försökte prata engelska, gasade jag vidare genom mora för att tillslut komma till en av alléerna vid fiholm. självklart åkte jag mot fiholms slott eftersom jag nästan är kompis med axel oxenstierna och det var en härlig känsla att veta att jag åkte på samma väg som axel oxentierna någon gång kanske har gått. där åkte jag förbi iaf och sen åkte jag till kjula kyrka för att för första gången hälsa på vid farfars grav sen han kommit dit. rensade bort lite gamla blomblad men det såg så fint ut så det fanns inte så mkt att rätta till. sedan åkte jag hem till farmor. mötte henne på gården då hon var påväg till massage men eftersom det var för tidigt för henne att gå hann jag prata med henne, hon är söt.

sen åkte jag hem till tarzan, åt, läste eclipse och tittade på gilmore girls. när mamma kom hem åkte vi runt lite, bla till mormor o morfar.

kanske är jag lättroad men jag tyckte det var väldigt mysigt iaf. jag måste väl inte berätta att jag lyssnade på musik när jag åkte runt på moppen? det gjorde jag iaf, jag har trevlig musik på min mobil. kan ju lägga in en bild på min sötnos till moppe också. kanske inte är någon som orkar läsa igenom allt detta, så en bild för de som inte gör det.


-

hejsan

ledigt hela dagen i morgon vilket är väldigt skönt! dock har jag körlektion bokad 10.00 vilket är mindre härligt men jag överlever, jag tror nämligen att jag ska ta moppen in till stan! jag kommer känna mig jättetöntig med det är mysigt att glajja omkring med musik i öronen, dessutom ska den säljas snart så jag måste passa på... jag ska nog boka tid för uppkörning i morgon också vilket känns lite läskigt.


idag åkte vi hiss i skolan, vi var coola.


patrik har börjat läsa twilight, vet inte vad han förväntar sig av den. jag tackar tor att jag valde att läsa serien på engelska. jag har börjat komma in i eclipse nu vilket känns mysigt för nu går jag och längtar efter bella och edward om dagarna igen och det är så det ska vara.



jag gillar att min favorittröja nästan är likadan som bellas tröja så det enda jag behöver göra nu är att vänta på edward.






-

May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.




bara för att det inte ska vara tomt,


-

jag har börjat om med första säsongen av gilmore girls nu och jag gillar det.

jag somnade under andra avsnittet och min kropp har skapat en egen timer, varje dag somnar jag och sover nästan precis 20 minuter innan jag vaknar.
lite kul.

-

Sometimes I wish I was a lesbian... 
Did I say that out loud?

-

Jag ska vara en duktig flicka och skriva idag också.


tarzan, vänner-boxen och teddy är de bästa som finns här hemma,
det är de som får mig att vilja vara någonstans, nämligen instängd på mitt rum.




spanska är överskattat,

-

sjukt jobbigt,
jag hatar det,



jag är trött. trött. trött. trött.
och hungrig. eller så är det något annat fel på min mage.
kanske att jag föräter mig på riskakor hela tiden.



-

Egentligen behöver jag aldrig mer logga in på msn eftersom jag har världens bästa Martina,<3




men likförbaskat sitter jag här.

-

Jag borde sova, jag borde ha somnat för länge sen men här sitter jag,...


fikade med a,a&b idag på lunchen och massa fina guifare knatade förbi och bara man ser dom blir man hur glad som helst!

Globen i morgon och jag är pepp! får hoppas jag inte börjar gråta pga stämningen bara, det skulle vara lite pinsamt. klockan 10.04 går tåget martina och jag ska ta till sthlm för att traska runt där, därför borde jag sova så jag är pigg! men får vila lite på tåget i värsta fall. Jag vet inte hur jag ska klara mig i sthlm utan betina och anna som visar mig vägen vart jag än ska, men det får gå på något sätt, martina får leda mig. jag tror vi tom skulle åka tunnelbana, lycka till säger jag bara.


-

Puss,

-

hejsan

provet gick väl sådär, får se vad hon tycker för jag är aldrig säker på hur det har gått på kulturproven. jag satt och skrev non stop och ja, jag fick typ kramp men ändå fick jag stressa på slutet. jag skrev säkert massa onödiga grejer, usch. sen knatade jag till trafiken utan katrin! det var ganska segt och hungrig var jag, men två IBpojkar roade mig några minuter, alltid trevligt. jag gick sen hem till rickard utan att se någon guifspelare, dock såg jag lappen som rickards flickvän satt upp på haukurs dörr.


jag är så trött, så trött, och för att berätta en hemlighet funderar jag skarpt på att strunta i spanskan i morgon. dåligt, jag vet, men det känns så meningslöst. dessutom hinner jag vara med ca tjugo minuter om jag tar en liten sovmorgon och det är alldeles lagom med spanska. låter som jag försöker övertala mig själv men jag har nog bestämt mig.

-

hej igen

strax ska jag fara till skolan, eller jaa, strax och strax, snart iallafall. jag har knappt någe smink på mig idag och mitt hår är naturligt och konstigt fluffigt. är jag modig eller är jag modig? okej, jag är inget av det men ändå.


i morgon åker Leticia hem vilket är jättesorgligt!

-

hejsan

idag börjar jag tjugo i tre och lyckligtvis får jag skjuts av patrik, det är inte bara tråkigt att han är hemma alltså. tjugo i tre har jag kulturprov som jag inte alls ser fram emot, jag har pluggat i flera flera flera timmar men det känns inte som att jag pluggat på tillräckligt mycket grejer. får se hur det går. jag kommer troligtvis sitter där nästan helt själv, det är bara kanar som också ska skriva provet vad jag vet. om ens det? efter kulturen har jag trafik och efter trafiken ska jag hem till rickard och fira honom. eftersom han i princip bor i samma hus som massa guifspelare får vi hoppas jag möter någon trevlig sådan på vägen! haukur bor i lägenheten bredvid så skulle ju kunna låtsas ha gått till fel dörr. hmm...

GLOBEN PÅ LÖRDAG FÖR SJUTTON!
WIIIHOOO

-

hejsan

ännu en gång skriver jag när jag är väldigt trött, lite tråkigt eftersom inläggen inte kan bli annat än sega då. men jaa...

guif är bäst och sötast.
jag är pinsamt enormt jättekär i Robert Pattinson.
Johnny Cash är vacker och tack vare mina sötnosar kan jag köra bil och lyssna på honom samtidigt vilket är great!
vi ska till Skottland om snart en månad där vi ska träffa massa killar i kilt
och vi ska till London men jag vågar inte ens tänka på vad vi förhoppningsvis kommer göra där.


nu är jag trött, naturkunskapsprov imorgon men eftersom jag redan haft prov på grejerna i biologin har jag inte orkat plugga så mkt vilket säkert kommer straffa mig. usch.


RSS 2.0