Onsdag

Hejsan.
Jag blev getingstucken idag igen :( Jäkla skit på dom små äcklena, jag hatar dom.. Denna gång var det i vänstra armen typ på armbågen/amrvecket och eftersom det värker när jag rör mkt på armen blev det ingen träning idag heller, men i morgon så. Om det inte skulle komma nån humla och käkade upp min fot eller nåt, det skulle inte förvåna mig. Fy.

Något som gör mig på mkt bra humör är dock Gilmore Girls (: Serien är så himla fin så det finns inte. Åååh. Alla folken är så söta, tuffa och mysiga så det finns inte. Man kan bara ligga där och i sängen och fascineras av personligheterna och hur glada och vilken livsglädje dom har. Det är en väldigt thin line mellan att fascineras av dom till max och inse hur otroligt mkt man skulle göra för att ha det bara lite grann som dom har det. Usch ja. Men lyckligtvis lyckades jag fascineras och njuta av dom till max utan att gå över gränsen till att börja deppa och hata mitt liv. Pjuh. Det är faktiskt ganska lätt att undvika att bli avundsjuk på dom, det är bara att sluta tänka när man tittar. Det funkar men man kan samtidigt uppskatta serien jättemkt. Men som sagt, om uppskattning ska upp till max måste man våga tänka lite grann.

Ååh, jag babblar. I'm feeling down. Men en geting har faktiskt placerat sin tagg i min arm och det gör ont, så jag har all rätt i världen.. Något som dock är väldigt bra är att det är Project Runway ikväll (: och strax är det Eli Stone. Mysig serie det också. Lite iaf, jag brukar faktiskt tröttna nånstans i mitten av avsnittet.




okej, jag har en känsla av att det inte är en enda lite person som bryr sig om youtubeklippen jag lägger upp här, men det struntar jag i. Detta är en scen från Gilmore Gilrs-avsnittet jag tittade på senast (:

Tisdag

Nu har jag ändrat designen här på bloggen. Pust, det var jobbigt. Jag fattade inte mkt. Vet inte om det syns ännu, jag ser det inte iaf men datan är kanske seg.

Tisdag

Tisdag idag vilket betyder onsdag i morgon och jag tror det skulle bli träning då. Det var ganska länge sen nu. Jag saknar att lyssna på Sagan om Ringen :) Det kan jag ju iofs göra även fast jag inte tränar med det blir inte riktigt samma sak.

Igår var jag ute och cyklade en sväng med mamma. Vi stannade och hälsade på ett par hästar, mysiga djur det (: Den första hästen verkade jättegosig för han stog och strök sig mot mitt ben. Jag vet dock inte om det var för han tyckte jag var mysig eller om han ville äta upp mina skor och shorts, eller hela mig, men söt och len var han iaf. Den andra hästen stannade vi inte så länge vid men jag hann iaf rätta till hans flugskydd, eller var det är, som han hade för ögonen.

Måndag

Nu är jag duschad och klar. Det tog lite längre tid än väntat för mamma skulle tydligen duscha innan mig, men nu är jag här iaf. Jag såg att klockan var ganska mkt så det blir nog inte så mkt skrivet idag iaf. Men jaja.

I fredags jobbade jag som vanligt och på kvällen åkte jag och Martina till Malmköping och Marknad. Mysigt det (: Jag köpte The Holiday och Music & Lyrics på dvd och första säsongen av Gilmore Girls :D Häärligt. Jag älskar Gilmore Girls. Mmhm. Jag köpte även tio våtservetter, 5 st för 1 kr, det är priser i min smak! Jag träffade också Anna en liten snabbias där (:
Men klockan åtta var det EMD! <3:D  Åååh!. Man känner sig lite(stor) som en fjortis när man står där och skriker men det struntar jag fullständigt i för dom är ju så fina =] <3 Jag skulle göra mkt för att ha Mattias stående här bredvid mig eller nåt. Eller någon som ser ut som han och har lika otroligt mysiga kläder på sig som han har på dessa bilder (: (bilderna är från Parken Zoo men han hade samma kläder på sig i Malmköping.) Jag älskar dessa kläder.





Inte så intressant inlägg idag men eftersom alla andra inlägg jag skriver är jätteintressanta borde jag kunna komma undan med det här. Pfft. Inte.
Ååh, jag känner mig konstig. Ska gå o försöka sova nu och hoppas det känns bättre i morgon. Nu får vi hoppas att Mattias står i mitt rum och väntar på mig när jag kommer, det skulle vara mysigt.

Måndag

Jaa, jag skrev igår att jag skulle skriva massa idag så för väl iaf försöka skriva lite grann.

Aah, jag vet inte vad jag ska skriva. Tar och duschar nu så får vi se om jag skriver nåt sen.

Söndag

Heej.
Länge sen jag skrev. Nu har jag lite ont i huvudet och är seg så det blir nog inte mkt skrivande idag heller. Jag får ta o skriva massa i morgon helt enkelt! Jaa..



Torsdag

Stickan från getingen är kvar i min hand och till råga på allt blev vi jagade och förföljda av en geting idag. Usch. När vi trodde att de gett upp var den på oss igen och var otroligt irriterande och skrämmande.

Idag kom det iaf rätt så mkt folk. Trevligt det. När det inte var några där satt/låg/skuttade vi ute i solen och hade det mysigt. Trevligt det också men man måste ju kyla ner sig lite ibland så det är bra att lite folk kommer.


Igår när jag kom hem från Tuna Park käkade vi mat från Ming Palace. Det var så otroligt gott! Hann inte skriva det igår eftersom jag skulle kika på tv.

Igår skrev jag iaf att jag skulle få se om jag gillade kläderna jag köpte eller inte och jag testade dom i morse och jag gillar dem :D

Onsdag

Onsdag idag och jag har taggen från getingen kvar i handen :/ Det är faktiskt lite läskigt tycker jag. Hinner inte skriva så mkt idag för det är Project Runway nu ! :D Älskart (:

Idag har jag iaf jobbat, eller jaa, vi har mest setat ute i solen. (: Vi blev lite röda, eller Martina blev ganska mkt röd. Vi har även varit ut till Tuna Park idag. Jag köpte fyra toppar. Får se om jag gillar dom.

Nu ska jag till tvn!

Tisdag

Jag blev getingstucken i handen idag. :( Förfärligt var det och ont gjorde det. Från och med nu hatar jag getingar. Jag är fortfarande svullen och det är ömt. Buhu. Annars har dagen varit ungefär som vanligt, kanske ännu lite segare bara.

Jag funderar på om jag skulle ta och måla naglarna strax :) Åååh jaa. och sätta på något Vänner-avsnitt :D Yes, det var väldigt länge sen jag tittade på Vänner vilket jag borde skämmas så enormt mkt för, och det gör jag.



Måndag

Idag har jag tränat vilket känns bra. Ibland funderar jag på om jag skulle ta kort på "Dagens Outfit" som så många andra har. Ta t ex när jag skulle åka och träna, jag har strumpor med en disneykatt på fötterna och ett par flipflops, mjukisbyxor som det står visby på, en minst tre år gammal 3/4ärmad tröja och min skidjacka. Suck. Jag borde egentligen skämmas men lyckligtvis gör jag inte det, jag brukar inte ens tänka på det men idag gjorde jag det. Mamma tycker förövrigt inte alls om att jag har strumpor i flipflops vilket jag tycker är lite konstigt.

Men men, jag har självklart även jobbat idag. Det var segare än någonsin och Martina och jag var busiga. Ooh ja. Jag ska nog satsa på att gå o lägga mig elva idag också. Får se hur det går, förhoppningsvis bra.


Förövrigt så har Johanna namnsdag idag (: Det visste jag inte förns farmor ringde och sa grattis men ändå, yey :)

Söndag

Jobbade idag som sagt. Usch vad trötta vi var och segt var det. usch usch. farmor och farfar kom dock och hälsade på vilket var mysigt (: och så har Martina och jag spelat in massa reklamfilmer för Findus, dom blev awesome (: vissa iaf, alla är ju i princip likadana förutom att vissa blev lyckade och andra inte.

Jag ska gå o lägga mig nu snart tror, så jag hoppas att jag inte kommer vara lika trött i morgon :) Idag har vi varit ute med morfars båt och försökt fiska, lyckades dock inte så bra. Och sen när vi sitter där och jag sitter och småsjunger smäller det till bakom oss och så är det jättesvart på himlen. Usch, rädd var jag. Innan det såg vi iaf nåt som såg ut som en bäver simma i vattnet :D Mysigt var det. nu ska jag försöka sova.

Lördag

Ja visst ja, jag har ju glömt berätta att jag fick sms av Emma igår. Hon berättade att hon skulle komma hem den 25, alltså på fredag! (:

Lördag

Jobba i morgon. Pust och stön.

Men ikväll är jag ensam hemma :D Har varit det sen klockan fyra och jag tycker det är väldigt skönt. Mamma och pappa är i Stockholm, på jazzfestival I think, och Patrik flög till Motala igår och kommer hem i morgon. Det var länge sen jag var själv här hemma så nu ska jag ta vara på det! Yesbox. Nu tänkter jag gå och poppa popcorn, som blir lite utav en middag, och så ska jag sätta mig och kika på Sliding Doors som jag fick med Glamour. Awesome. Tror den hette sliding doors?


Just ja, glömde ju säga att Tarzan är här hemma också såklart (: bra det, annars skulle det kännas ensamt.

Torsdag

Trevlig dag idag. Massa många människor kom och hälsade på oss idag så vi hade fullt upp (: Vi blev jätteglada när en kille sa att vi var jätteduktiga och att han var väldigt imponerad av oss! :D Det var jättekul, han sa det flera gånger och eftersom han också sa att han var en historianörd var det skojigt att han tyckte vi var duktigt :) Mys på han för att han var så söt och sa sånt till oss, och puss på oss för att vi är så BRA! Åh, ja. Hoppas det kommer mkt folk i morgon också. Imorgon blir det en färdlagad rätt från Findus till lunch, även fast det inte är något nyttigt! Yack, varför kan jag inte glömma det?! ;O Hmrf. Men iaf, anledningen till Finduskäkandet är att vi käkade lax här hemma och det vill man ju inte ha med sig! Usch nej. Och nåt annat orkar man inte fixa.


Förresten, när jag skriver vi, menar jag förstoss Martina & jag men det är kanske underförstått.




"Han kommer med solsken till oss, han kommer med solsken till oss!
"

Tisdag

Arbetsdagen gick fort idag. Folk att ha o göra med nästan hela tiden. Vi fick fika av en vänlig och vis man. Yummy. Och som jag sa lite sliskigt och mysko till Martina:
"Mmm, godaste kakan ever!", jag står fast vid mina ord. Saften var inte att leka med den heller.

Måndag

Länge sen jag skrev. Vet inte precis vad som hänt sen jag skrev sist men i Lördags for vi upp till Stockholm och Gröna Lund. Awesome it was (: Bilder kommer kanske nån gång, annars finns dom på bilddagboken. Jag var väldigt sliten igår. Mina fötter var ömma och mina axlar värkte men det var det värt (:

Idag började jag jobba. Suck. Fyra veckor. Snart börjar skolan :S Usch usch. Dock är Martina där på plats så jag ska nog klara mig (: Hon är på plats vid jobbet alltså, inte i skolan. Jaa, kankske man förstod.

Måndag

Jaa, nu kan jag berätta att jag var och såg premiären av Narnia med Anna, Annika och Katrin (: Åååh, jag gillade den. Den var mysig och söt (: Innan filmen började gick vi till Godisland och köpte godis. Godis är väldigt gott men tyvärr käkade jag nog för mkt. Jag älskar att dricka vatten när jag käkar godis, allt blir så mkt godare då.





Igår var jag till Parken Zoo med Anna och Katrin (: VI kikade litelite på några djur, Anna lekte i hinderbanan och söta EMD sjöng (: Åh vad otroligt fina dom är. Jag skakade som bara den när jag skulle ta kort, det var ganska läskigt faktiskt. Jag skakar även nu när jag tänker på det. ojojoj. <3 Jag har varit på endel framträdanden i Parken Zoo men det här var nog helt klart det bästa. Och då har jag faktiskt räknat med Tobbe Trollkarl. Annars är konkurrensen inte så stor, utan det är typ Amy Diamond, Darin och sånt, men ändå. Sällskapet ska man inte klaga på heller (:




Oj, det blev många bilder.


Igår kväll hade jag väldigt svårt att somna. Jag tror jag började försöka sova efter tolv nån gång, gick på toa massa gånger och sen försökte sova igen tills klockan kanske blev ett. Då tog jag ur batterina ut klockan som tickade så väldans äckligt. Eller nej det var tjugo över ett, syns ju på klockan när det var. Efter det försökte jag somna igen men det gick inte heller så vid kanske kvart i två började jag läsa. Jag somnade dock tillslut vid kanske halv tre och för mig är det ganska sent och väldigt segt när man försökt sova i flera timmar. Men även fast natten började så jäkligt så drömde jag något fantastiskt fint. Jag var lyckligt. Och kär. Jag var kär och lycklig. I drömmen tänkte jag också typ : "Ååh, men skulle kunna tro att det här är en dröm men som tur är så händer det här på riktigt" eller nåt sånt. Men nej nej, inte var det på riktigt så det var inte alls roligt att vakna. Inte det minsta. Det var faktiskt lite deprimerande. Och nej nej, jag tänker självklart inte berätta vad som hände i drömmen :P


Måste också berätta lite mer om igår. När jag kommit hem från Parken och käkat o så övningskörde jag med pappa till farmor bl a. När vi skulle åka därifrån berättade jag typ:
Jag - "Aah, jag åkte till Parken Zoo idag"
Farmor - "Jaha"
Jag - "Jaa, det var uppträdande där"
Farmor - "Jaså, vilka var det då?"
Jag - "EMD"
Farmor - "Åååh DANNY!"

Hihi, jag tyckte hon var söt iaf. (:


Men men, idag har jag tränat och det kändes bra (: Idag har jag även tittat på Roswell. Jag älskar den serien så mkt. Jag har börjat om från början nu och det är lika mysigt denna gång.





Eftersom jag inte har så mkt att göra förns 23.30 då Scrubs börjar kan jag berätta hur det gick hos tandläkaren och så. Innan jag skulle titta tandläkaren skulle jag till en läkare för att få reda på vad man kan göra åt min näsa. Det strulade endel så jag skulle komma tillbaka dit några timmar efter jag hade varit hos tandläkaren. Jag gillar min nya tandläkare, hon var snäll och jag förstod vad hon sa (: (vilket jag inte gjorde förra gången jag var hos tandläkaren) men hos tandläkaren gick det iaf ganska bra. När jag var klar där åkte jag hem och solade men efter som timme var det dags att åka till läkaren så jag duschade lite snabbt och åkte mot stan igen. Hos läkaren gick det bra och jag fick nåt recept på en salva som jag åkte och tog ut på apoteket.
Jag har kommit fram till att jag inte är så socialt handikappad som jag trodde. Jag är iaf inte det när jag är bland "vuxna" människor och så, men er ungdomar har jag nog fortfarnade svårt för. Pfts.



Jag har skrivit "jag älskar" relativt många gånger i detta inlägg. Det känns konstigt eftersom jag har väldigt svårt för den frasen och allt vad det innebär. Jag känner mig annars falsk om jag skulle använda det eftersom jag inte vet vad det innebär. Jag tycker det är väldigt personligt, obehagligt(?) och sårbart. Riktigt sårbart. Hur känner man om jag älskar någon? (jag förväntar mig inget svar, brukar inte få det på mina udda frågor) Ååh, jag känner mig som Plåtgubben(?) i Trollkarlen från Oz som vill ha ett hjärta. Jag känner mig tom. Men för att inte göra det allt för deprimerande kan jag berätta att jag iaf vet att jag älskar Tarzan (: Väldigt mycket.
Han är så söt när jag kommer upp på mornarna och sätter mig vid bordet och försöker läsa tidningen. Då kommer han nästan springandes mot bordet och hoppar upp på det och lägger sig framför mig mitt på tidningen. Ibland ställer han sig upp och går runt och stryker sig mot mitt ansikte hårt och massa gånger. Då börjar det dock klia i hela ansiktet men det är han värd :)


Snart börjar Scrubs så jag ska nog pysa till mitt rum.
Hejs,

Torsdag

Okej, det verkar inte bli så mkt prat om Narnia idag. Imorgon kanske, eller nån annan gång. Jag får se. Jag är inget bra på att skriva dom dagarna jag tänker att jag ska skriva på. Aj aj aj.

Onsdag

Jag är lite uttråkad just nu. Sitter och snokar folks bilddagböcker och jag har kommit fram till (som så många gånger förut) att jag vill vara smal och se bra ut. Tralalala, Bajs. Men jag ska inte klaga ty jag ska till tandläkaren i morgon. Yes. Ska dock inte till samma tandläkare som förra gången vilket gläder mig. Tandläkare är mysko. Jag ska nog också in till läkare för att ta prover på vad jag har för problem med näsan. Det är jag orolig för. Vet inte om jag vågar mig på det men jag ska försöka vara tapper. Helt själv ska jag svänga runt också. Det gillar jag inte speciellt mkt. Det är vid såna tillfällen jag önskar att jag var troende, trodde på Gud. Då ska skulle jag ha någon vid min sida. Yeah. Jag tror att det är vid många tillfällen allt skulle vara lättare om man trodde på gud eller nåt annat. Men vad ska jag göra åt saken. Går väl inte att bestämma vad man ska tro på? Kanske går, jag vet inte.

Nu ska jag kika klart på Cheers. I morgon/idag? ska jag skriva om att jag varit på Narnia (: Yey.

RSS 2.0