-

hejsan.

jag är trööött men det är project runway på tv så jag måste hålla mig vaken :)

på torsdag kommer patrik hem efter två månader i canada, så i helgen försökte jag ta vara på en sista mysig helg med mamma och pappa för mig själv. okej, så mkt mysde jag inte med dom men ändå... i fredags käkade vi pizza från nejlikan och det måste ha varit år sen jag käkade pizza sist och jaa... det var väl inte äckligt men jag fortsätter nog att hålla mig till kebab. mmm! i lördags vet jag inte riktigt vad jag gjorde... jag tittade nog på top model och på kvällen satt jag och mysde med godis och robinson. halv nio släkte vi alla lampor så då blev med mörkt men det var mysigt(: efter robinson tittade jag på hook som är så bra, så bra! tyvärr somnade jag och vaknade igen av att filmen började spolas tillbaka :( (jaa, det var vhs) det är väldigt jobbigt att jag ska somna hela tiden! usch.

men jaa, på torsdag kommer han hem alltså... jag tycker om att leka ensambarn, det är mysigt. det räcker med att se patrik över internet och att rickard att kommer inklampandes och är här några minuter och sen sticker igen. nu kommer jag alltså behöva se på patrik dagligen i värsta fall... men jaa, vad ska jag göra? :P jag överlever nog...


nej nu ska vi inte gnälla på det. idag har jag sett de tre första avsnitten av top model 12 :D<3 åååh, det är så mysigt! man bli beroende.

idag målade jag även naglarna lila och det är fint :) färgen är fin alltså, själva nagelmåleriet blev litee ojämnt men det bryr man sig förhoppningsvis inte om :P

-

försöker hitta någon bild jag kan ha som profilbild på facebook men det är hopplöst! och nu vet jag inte vad jag gjort, jag hatar facebook, jag förstår ingenting. gaaaah. jag har inga bilder jag vill visa knappt. jag skulle vilja ta bort alla profilbilder och ha en bild på tarzan som profilbild men då skulle alla tycka jag är en idiot. nu orkar jag inte titta på mitt ansikte så nu ska jag sova, det verkar behövas. äckel.

-

iiiiiiiihh....!

sitter här framför vh1 och skakar, är tårögd med en klump i halsen och iiiih!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D och det värsta är att jag inte kan (får inte för mig själv) reagera för mkt och om jag ragerar så här jag när jag inte får reagera hur kommer jag då reagera när jag får det?! :S:D många reagera där men aaaaaah, nu är låtenstrax slut så jag hinner lyckligtvis inte börja gråta vilket också var nära när jag gick från bussen för några dagar sen. gaaaaaah!!!!! nu är den slut, pjuh, ännu en dag har jag klarat mig från att flippa ut.... nu ska jag tänka på nåt annat..... den är inte rikigt slut än.... aaaaaagh...... stoooor klump i magen.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!


nu har jag lugnat ner mig.. pjuh.


så jaa jag kan väl berätta att jag städat idag och det gick bra förutom att jag slog i stortån så det började blöda. :( men en bra grej, idag var första dagen på jag vet inte hur länge, några veckor kanske, som jag inte haft ont i magen största delen av dagen. yippie, det går mot ljusare tider. idag har jag nämligen bara haft ont i magen 50% av dagen, om inte mindre. svårt att säga då det kommer lite då o då. men jaa, hur firade jag då att jag inte hade ont i magen största delan av eftermiddagen när jag var hemma? självklart av att äta massa feferoni, mumsie.

jag har även pluggat kultur men det var inte har inte gått så bra.

jag skakar fortfarande lite grann sen missödet som hände tidigare, detta fick ju inte hända.... men snart... för hoppninsgvis

-

här sitter jag och nästan trasar sönder. spanskaprov i morgon vilket kommer gå skit men det är jag beredd på. har jag sagt att jag inte tycker om spanska? jaa jag vet, det har jag, men usch. jag hoppas innerligt att jag hörde rätt när hon sa att detta troligen var sista provet. om så är fallet ska jag fira stort! igår var det förövrigt en månad kvar till och fyller och idag är det en månad kvar till emma fyller. lite trist att vi aldrig firat födelsedagar så stort här i blomstrandsläkten, eller jaa trist och trist, egentligen inte. ganska skönt faktiskt.

en annan dålig grej förutom spanskan är att iTunes är lila. lila! hur fult som helst och jag förstår inte varför? lyckligtvis är all min bra musik kvar! men även all den skitmusik jag har och det är endel.

påtal om musik, när denna låt börjar spelas i mina hörlurar (som är kopplade till mobilen) känner jag mig lite annorlunda. jag vet inte riktigt varför men jag börjar då tänka att om folk visste vad jag gick och lyssande på skulle de tycka att jag är konstig, bara för att det är jag som lyssnar på den liksom. det kanske är för att jag själv vet att den inte riktigt passar in bland mina andra låtar som jag reagerar, vad vet jag. den är trevlig på nåt sätt iaf.
 

-

det blev ingen glass idag. vädret var kallt och vi var inte sugna på det. men nångång blir det glass! nu ska det tydligen bli kallt igen vilket är sämst.

nu är jag trött. väldigt trött. spanska är skit. kanske inte skrivit att provet blev uppskjutet tills på måndag men det har det. har ändå inte pluggat någonting så jag måste plugga i morgon, på en lördag. spanska är uuuuusch!


<3



I love boys who sparkle

-

hejsan

idag har jag städat och i morgon blir det glass på lunchen :D

-

jaa här sitter jag med ont i huvudet och mår lite illa, så jaa, jag borde ju egentligen sova nu. jag ska göra det strax och det ska bli väldigt skönt! efter trafiken idag köpte jag ett par solglasögon :)

i morse (kl elva) missade jag bussen men inte var jag bitter heller för jag stog i solen när jag stog och väntade på en buss som åkt förbi för länge sen. men jaa, solen värmde och jag var glad :D och eftersom jag börjar tio över ett och nästa buss gick ett var det ingen större fara.

-

jag är jättetrött. jag skulle ha pluggat massa igår och idag men jag har inte gjort någonting, inte ens engelskan som skulle in idag. suck... men i morgon så! jag orkar inte skriva varför jag inte pluggat även fast jag borde men jag har mina anledningar.

Jag såg att Joaquin Phoenix blivit en rappare? men jag läste också att det bara var ett försök av något slag eller nåt sånt. jag tycker han borde jobba heltid som Johnny Cash, det skulle vara toppen!


åh herregud. om det inte är något påhitt är det väldigt sorgligt.


så här ska det se ut!
 

eller så här(:



i natt drömde jag förövrigt att hela emd var här och jag blev så jäääkla besviken när jag vaknade och märkte att de inte alls var någostans i min närhet. bara jag tänker på det blir jag lite deprimerad, suck... vi får hoppas de besöker mig i natt också =)<3

-

jag läste just igenom inlägget jag skrev tidigare idag och jag var tydligen inte speicellt allert då eftersom jag inte kunde stava till spanska eller veta att jag inte har och aldrig haft spanska på fredagar. det är självklart på torsdag jag har provet i spanska. det kanske inte gör något större skilland för någon annan än mig, men eftersom jag slutar ca halv sju på onsdagar kan jag då inte plugga massa dagen innan provet.


jag borde sova nu...

-

usch fan. jag är inte klar med matten och jag har inte pluggat någon spanska. skit på det.

-

hejsan

jag tar just nu en rast från matten som jag suttit med i x antal timmar. suck.. och jag är fortfarande efter så jag måste fortsätta plugga på snart. ska nog försöka plugga spanksa idag också då jag har prov på fredag och jag har noll koll på de saker vi gått igenom på lektionerna. härligt.

under tiden jag pluggat matte har jag tittat på aristocats och nu slutade aladdin precis. aladdin är bäst!


jag är trött :/ klockan går fort, aldelles för fort

-

hejsan.

betina och emma bakar tårta och jag står och är ivägen. vi har precis käkar spicy hot och mmm vad gott :) de andra fjollar runt någonstans.


-

nu ska jag möta snutts på stan:)

EMD<3 :D

-

hejsan

jag håller egentligen på och tittar på Walk the Line<3 men eftersom jag håller på o somna framför tvn tar jag en liten rast för att bli lite piggare. det känns inte som att det hjälper så mkt att sitta här iofs men jaa, tarzan ligger här bredvid och sover så jag får iaf lite sällskap :) han är söt. det är bara han och jag hemma då mamma och pappa är på bio men det är mysigt. jag har käkat massa popcorn och druckit dricka så jag är väldigt mätt nu. popcorna lyckades jag dock bränna på något sätt så de blev inte så lyckade men de gick att äta.



nu ska jag byta om till pyjamas och sen fortsätta titta på filmen =)

-

irriterande att de var tvungna att ändra på facebook typ precis när jag började lära mig sidan. usch, nu förstår jag knappt någonting.



slängde in en gammal bild på lite Idre-människor bara för att vi är jättetuffa.(:

-

iiiiiih!!! :D :D

annika, betina och johanna är bäst

jag sitter i chill room och här luktar det skogshallon och räka. i morgon blir det partyhattar, kinderägg och annat smått och gott. nu ska vi gå och titta på film i x antal timmar och jag har snickars att knapra på.


-

han är guld


-

<3(:


-

jag fick in alla låtar jag ville ha på mobilen och jag är nöjd :) jag fick dock lov att ta bort låtar men de låtarna jag tog bort är såna som jag tror jag lyssnar på men som jag egentligen klickar bort direkt dom kommer. det är ingen större skada skedd alltså, men nu är mobilen helt smockad så jag borde ta och rensa den lite så jag får plats med fler mysiga grejer så småningom.

-

jag vill, jag vill, jag vill få in låtarna jag laddade hem igår på mobilen! och jag vill göra det nu!

When I was arrested I was dressed in black


-

hejsan.

idag gick vi en promenad på idrotten och då tänkte jag att jag kunde ta mina vita tygskor istället för conversen, eftersom de vita var helare än dom. men oj oj vad jag bedrog mig, det läckte in så jag blev helt dyngsur om fötterna. och att det var måndag gjorde ju inte saken bättre heller... suck.


innan det hade jag utvecklingssamtal vilket var mycket givande..

-

idag har jag laddat hem lite mysig musik men eftersom min mobil är proppfull av grejer kan jag inte lägga in nån låt i den :( för att kunna lägga in nåt måste jag ta bort något och det vill jag inte! jobbigt läge.

jag skrev för några veckor sedan(?) att jag ville lägga in en skiva med johnny cash & june carter på mobilen och efter lite om och men fick jag in skivan. den var inte så jättebra dock så nu har jag bytt ut största delan av den mot johnny cash at folsom prison och mums! den är såå mysig! ljudet var tyvärr inte det bästa men det gör inte så mkt när man kan höja volymen.

-

Idag upplyste Rickard oss om att jag, mamma och pappa var med i tidningen igår. Här är bild:



http://www.ekuriren.se/ekuriren/big_pic.php?id=262923


var vi är tänker jag inte säga, utmanar någon villig till att hitta oss. bilden är från en guifmatch för övrigt och även fast bilden är otydlig blir det nog inte så svårt att hitta oss.

-

jag gissade att tanten var 45 år när hon egentligen var 46 så absolut behöver hon se "10 years younger" ut med hjälp av kirurgi.

människorna på gatan trodde hon var 56. de måste ha varit dumma i huvudet eller mutade av tvprogrammet eller nåt sånt.




nu har jag bytt kanal och tittar på..... ja nu bytte jag precis ännu en gång till vh1 och upptäckte att jag precis missade george michael och faith, tråkigt när något sånt händer. istället blev det ozzy osbourne och det är inte så jätteskoj. nu blev det mtv istället för ozzy och på mtv är katy perry. det får duga så länge.

-

hej.

jag är trött, jag har varit upp sen typ sex vilket inte är bra för mig som behöver ca 12 timmar sömn per dygn. jag var otroligt trött, bitter och illamående och längtade olidligt mkt efter min säng.


jag tror jag inte ens jag försöker skriva något mer, känner att jag håller på att somna.

-

hejsan.

idag har jag mått illa i princip hela dagen så ja, det blir ju inte bättre iaf vilket inte är så jättekul. det är dock inte så jättefarligt, lite irriterande bara.

snart ska annika och jag till betina och moritz (: senare ska vi få ib-pojkar att gråta.

i morgon ska jag till romme med mamma och pappa och vara där hela dagen, så jag hoppas illamåendet tar slut.


kom just på att moritz har en förmåga att få mina ögon klia som bara sjutton, hoppas han har förändrats sen sist! annars blir det inge kul, då jag får kanske lov att gosa med fanten/ante/anten(?) istället.

And the whole town's waitin' just to hear me yell I've got 24 minutes to go

skulle hälsa bloggen från tobias, så jaa jag får skriva lite granna för att kunna hälsa. och ja, nu har jag hälsat


men jaa, ännu en kväll sitter jag och är lite illamående =/ jobbigt! idag kom det efter att jag druckit massa äppeljuice. det är sjukt hur beroendeframkallande det är och åååh så gott! men ja, nu efteråt mår jag inte så bra som sagt.. usch ja. och igår var det på grund utav snabbmakaronerna som jag tröck i mig innan pingisen igår, enligt mamma iaf och jag får väl lite på henne.


härligt intressant men jaa.

-

en rolig sak dock, jag tittade på första avsnittet av top model 3 på tv när jag kom hem. där sa en tjej att hon varit med i Seventeen Magazine och den svenska översättningen till det blev att hon varit med i 17 tidningar. aja, jag tyckte det var lite skoj iaf.

-



slänger in en bild på denna vackra varelse bara för att jag tycker om den så mycket, tarzan är dock fortfarande nummer 1.

The bastards hung me in the spring of twenty-five. But I am living still.

hejsan.

idag har jag varit trött och så ha min mage svikit mig ännu en gång. satt uppe jättelänge igår och gick därför och la mig jättesent, varför? jaa varför. i morgon tar jag ettbussen in till stan så jag kan sova jättelänge! det ska bli riktigt skönt. vi ska nämligen spela pingis då det är friluftsdag, alltså har jag ingen trafik så jag kommer hem tidigt! :D myysigt.


idag övningskörde jag (med pappa och farmor i bilen) till stallarholmen(?) och kikade på gravstenar. det är mysigt att köra, även fast jag idag körde saaben istället för mazdan.



Leave at your own chosen speed

jag är inte så jätteirriterad på bilogiläraren längre, inte lika irriterad iaf eftersom hon gav mig mvg på uppsatsen som, enligt hennes kriterier, inte var värt ett mvg. men jag tackade och tog emot.

jag spelade badminton med emma på idrotten idag och jag spelade med vänster hand vilket jag var ganska dålig på.


härligt med bra uppdateringar :) insperationen flödar.


-

jag sitter här och har inte så mkt för så jag lägger upp en bild på Mattias, bara för att liksom(:



här kommer ännu en, även den bara för att liksom


kanske bara är jag som gillar dessa bilder men må så vara.

Grattis Betina! (:



Grattis på sötis-Betina som fyller 18 år idag! :) <3

tänkte ta en bild från hennes blogg och lägga upp här men jag vet inte om det hade varit som jätteuppskattat (a) men denna bild tycker jag är jättefin och passar Betina så den duger mer än bra! :D

kram på dig<3

RSS 2.0