-

här sitter jag och nästan trasar sönder. spanskaprov i morgon vilket kommer gå skit men det är jag beredd på. har jag sagt att jag inte tycker om spanska? jaa jag vet, det har jag, men usch. jag hoppas innerligt att jag hörde rätt när hon sa att detta troligen var sista provet. om så är fallet ska jag fira stort! igår var det förövrigt en månad kvar till och fyller och idag är det en månad kvar till emma fyller. lite trist att vi aldrig firat födelsedagar så stort här i blomstrandsläkten, eller jaa trist och trist, egentligen inte. ganska skönt faktiskt.

en annan dålig grej förutom spanskan är att iTunes är lila. lila! hur fult som helst och jag förstår inte varför? lyckligtvis är all min bra musik kvar! men även all den skitmusik jag har och det är endel.

påtal om musik, när denna låt börjar spelas i mina hörlurar (som är kopplade till mobilen) känner jag mig lite annorlunda. jag vet inte riktigt varför men jag börjar då tänka att om folk visste vad jag gick och lyssande på skulle de tycka att jag är konstig, bara för att det är jag som lyssnar på den liksom. det kanske är för att jag själv vet att den inte riktigt passar in bland mina andra låtar som jag reagerar, vad vet jag. den är trevlig på nåt sätt iaf.
 

Kommentarer
Postat av: Olle

Jo jag kan tänka dig att det kan kännas lite konstigt när du lyssnar på den här låten, det är väl knappast vad allmänheten tror att du lyssnar på :) Men ändå, man ska aldrig skämmas för det man lyssnar på!

2009-03-26 @ 20:37:02
URL: http://renevatio.blogg.se/
Postat av: Johanna

nejnej, skämmas ska man aldrig göra, även fast man(jag) egentligen borde göra det ibland :P

2009-03-26 @ 22:38:10
URL: http://blomstrand016.blogg.se/
Postat av: Johanna

jaa, för musiken alltså.

2009-03-26 @ 22:38:46
URL: http://blomstrand016.blogg.se/
Postat av: Olle

Hmm jag undrar varför mina kommentarer aldrig går fram, skrivit 3 st idag och ingen har kommit fram hitills...vad händer med världen egentligen? :O

2009-03-26 @ 23:25:56
URL: http://renevatio.blogg.se/
Postat av: Olle

Fast nu skäms jag ännu mera då det plötsligt dök upp flera kommentarer på detta foto + att jag då måste skicka ut ett meddelande om att jag är dum.



Slå mig!

2009-03-26 @ 23:27:58
URL: http://renevatio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0