Onsdag

Jag får nog lov att skriva några rader idag. Dels för att jag troligtvis inte kommer ha tid senare och dels för att.. jaa..

Det känns inte like kul att skriva blogg nu som det gjorde i början. Jag vet inte varför men jag måste skärpa mig! Ja ja ja.. Jag är väldigt trött just nu så jag känner på mig att det inte kommer blir ett så jätteroligt inlägg idag, men så får det vara.

Jag fick iaf tillbaka mitt spanskaprov (*stavning*) och det gick bättre än förväntat så det var väl rätt så mys. Resultatet var väl inget att skryta om annars men, godkänt var det nog iaf. Dagens spanskalektion var otroligt blä. Jag kände mig väldigt usel och rutten men ändå gick lektionen ganska snabbt så det var iaf bra.

På fredag bär det som sagt av mot Alperna. 24 timmar bilfärd, säkerligen innehållande mkt. Jag kommer nog vara rätt så rädd och spänd när de två bröderna i familjen ska köra bilen. Hoppas verkligen inte att det blir så mkt, helst inte något. Bilen verkar spännande dock. En hyrbil som mamma ska hämta på fredag och det är tydligen STOR. Myspys. Något som dock inte kan bli så myspys är det faktum att Rickard nog skulle ha med sig gitarren i bilen. Det kan nog bli lite jobbigt att höra ljudet från den i flera timmar. I värsta fall får jag sjunge med i låtarna han spelar, då lär han sluta illa kvickt.

Nu ska jag nog avrunda lite granna. Det är bara drygt en vecka jag är borta härifrån men ändå kommer jag sakna er små knottar. (:

image25



Söndag

Jag har kommit ur min "skriva blogg"- form men det är inte något jag deppar över för mkt.  Jag tänkte göra lite sammanfattningar idag också och jag får se hur mkt jag kommer ihåg.

Tisdag: För ner på stan där jag mötte Katrin och Martina. Vi gick runt på stan och Katrin klippte sig. Senare käkade vi på Kebabhuset och sen gick vi och köpte biljetter till Juno. När vi gjort det gick vi till godisland och Martina och jag handlade godis och Katrin handlade grejs på Hemköp. Vi gick senare till Bio och satte oss och väntade på att bion skulle börja. När den var slut åkte var och en hem till sig. Juno var bra I think (:

Onsdag: Tittade på Vänner med mamma och simmade med Martina.

Torsdag: Tittade på Vänner med mamma och simmade med Martina.

Fredag: Tittade på Vänner med mamma. Hon gjorde även en ansiktsmask som vi kletade på våra ansikten Tror inte de gjorde någon nytta, inte på mig iaf.

Lördag: Tränade med pappa. Läste lite om Isreal som är ett ruttet land. Åkte på handboll, Guif-match. med mamma och pappa. Mötte även Anna vid Sporthallen och vi var nog båda lite spända inför Oscar Carléns vistelse på planen. Jag, mor och far satt längst ner vid planen vilket var läskigt nära spelarna. Jag gillade dock platserna eftersom att utsikten var mysig då vi satt på Carléns kant i första halvlek. (: Det kändes dock som att man satt i strålkastarljuset för publiken på motsatt sida, men det glömde jag senare bort då matchen blev väldigt spännande. Matchen slutade oavgjort.

När jag kom hem från handbollen kom Katrin nästan strax efter och vi skulle åka ut till Martina. När vi kom fram kommenterade jag deras julpyntning vilket kanske inte var särskilt hövligt. Det blev iaf lite Singstarsjungande vilket är vädligt trevligt. Senare blev det tacos och tjejsnack/skitsnack. Vid klockan åtta gick vi upp till Martinas rum och satte på Melodifestivalen men vi tittade inte så mkt eftersom vi var upptagna med att prata om oss själva och andra männsikor. När Melodifestivalen började gå mot sitt slut gick vi ner tillvardagsrummet och spelade Buzz vilket är ett mysigt spel. Vi spelade två omgångar av det och sen var det dsag för Singstar igen.

Som vanligt äter jag för mkt av allt onyttigt. Det ljud jag gör när jag sjunger låter som något Djävulen skapat men eftersom det är så väldigt roligt tar jag i ifrån tårna (iaf långt ner i halsen eftersom sångteknik aldrig varit min starka sida).

Söndag: Idag har jag sovit i många omgångar på tjugo minuter ungefär. Jag har också tittat på Vänner, både själv och med mamma. Jag skrev lite på svenskan.



Skola imorgon och det kommer nog vara tungt att gå upp tidigt. Jag får iaf försöka stå ut denna vecka för sen blir det "Shoop shoop shoop" som Rachel skulle ha sagt. Under någon av dagarna på lovet jag har fixat hem Sagan Om Ringen på ljudbok och det blev jag väldigt stolt över att ha klarat. Och ännu stoltare blev jag när jag lyckades få in en del av den på ipoden, under spellista "Ljudbok" och allt. Wehei till mig !

Nu ska jag duscha och annat grejs.
Hejs !


Måndag

Eftersom jag inte skrivit på länge blir det lite sammanfattningar idag.

Fredag: Skola, sen mys hos mormor och morfar med god mat. Sen iväg till Katrin där andra höll på att sjunga Singstar.

Lördag: Stan med Martina på förmiddagen. Tuna park lite senare där jag köpte ett par byxor, trosor och en foundation. När Tuna Park stängde åkte vi ner till stan och tog bussen till Kjula där Martinas mamma hämtade oss och skjutsade hem oss till Martina. Där käkade vi och lite annat och sen var det dags för Melodifestivalen. Jag kikade efter Anna och Katrin men såg dom dock inte. Sen poppade vi popcorn och började titta på The Notebook men efter ett tag var vi så trötta så vi stängde av filmen och jag åkte hem.

Söndag: Vid ett åkte Martina och jag in till stan för att motionsimma men eftersom att det var stängt följde vi med Martinas mamma och Kalle till en gammal dam och fikade. Vi gick sedan bredvid ån ner till stan och tog bl a kort på änder som stod och var söta på isen. Vi mysde sedan vidare jäms med ån ner till lilla ön i ån och tog flera kort på oss och annat. Lite innan fyra mötte vi min mor och far inne i sporthallen för att det var handbollsdags klockan fyra. Det är myspys med handboll. Jag fick dock ont i huvudet så jag kunde inte njuta riktigt fullt ut.

När vi senare kommit hem, och Martina åkt hem till sig, var det dags för mat. Eftersom att jag hade ont i huvudet då också och hade börjat må illa trodde jag att jag var hungrig, men efter några timmar efter maten mådde jag sämre och kände mig inte så pigg. Jag gick därför och la mig klockan nio. Jag vaknade dock lite senare, vet inte riktigt när, bara för att maten ville upp från magen igen och jag kunde inte stoppa det. Sånt är allt annat är myspys.

Måndag:
Idag har jag bakat bröd med mamma som var hemma från jobbet eftersom hon är sjuk. Vi två har även tittat på Vänner och jag har gjort matte, så jag känner mig lite bra nu. Vid ett tog jag bussen där Martina satt för att vi skulle in till stan och simma. Jag är väldigt stolt över oss eftersom vi simmade i en halvtimme utan att vila en enda gång. Vi vilade sen i fem minuter och simmade sen en halvtimme till. Mkt bra jobbat av oss.

Senare idag blir det nog tv bestående av American Idol. Wuhu.
Guif vann btw vilket alltid är trevligt. Jag älskar målvakternas goskläder, speciellt blondisens :]





Torsdag, Krama mig

Tänkte börja detta inlägg med lite mysgrejer, t ex: "Greetings to Johanna", den nya vågen visade att min procentuella kroppsfett var låg (litar inte på den, men det var mys ändå), farmor var klar med mina raggsockor idag, jag fick vinstlotten av farfar, Tarzan är finast och jag började inte gråta idag även fast det är årets deppigaste dag.

Hmm... jaah. Jag har tyckt illa om Alla-Hjärtans-Dag så länge jag kan minnas. Alltid hoppas jag på.. något. Ingenting speciellt egentligen, bara något. Jag blir också lika besviken varje år. Igår försökte jag intala mig själv att det bara var en vanlig dag och att det gick att ignorera alla blommor och hjärtan och allt annat. Jag trodde också att jag skulle lyckas då jag vaknade nån timme tidigare än vad jag skulle. Jag trodde då att jag fick en timme till att sova av Gud eller nån bara för att det var alla hjärtans dag, så jag tyckte om alla hjärtans dag då. (nej jag tror inte på gud) Det kändes även ganska bra på morgonen när jag inte irriterade mig så jättemycket på att mamma var i köket samtidigt som jag skulle käka frukost. Men när jag kom till skolan kändes det inte ens i närheten så bra som det gjort tidigare. Då kändes allt pest och jag ville hem och lägga mig under täcket och sova. Dels för att det var alla hjärtans dag, dels för att jag var jätte trött och dels för att det var matteprov på eftermiddagen.

Matterpovet kändes dock lättare än förväntat så lite bättre kändes det väl efter det. Men när vi slutat för dagen och knatade ner på stan gick alla runt med blommor och var jätteglada. Smuts på dom alla !

Men jag klarade mig iaf med livet i behåll så jag kunde ta bussen hem och för att Gud ville glädja upp mig eller nåt, fick jag en plats med ett helt ryggstöd. Yes !

Det har inte blivit mkt spanskapluggande idag vilket inte alls bådar gott in för framtiden eftersom att jag har prov i morgon. Det orkar jag inte bry mig så mkt mer om. Det får gå som det går.




image17
I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone





Tisdag

Tisdag idag och det har varit ungefär som vanligt förutom att det var buffert-dag på eftermiddagen, så jag och Betina hade ingen bild. Vi tänkte dock gå dit ändå och vara duktiga men vi orkade inte när det väl var dags för det. Så vi gick till Chokladboden med Olle och Katrin för att Betina skulle köpa Alla-hjärtans-dag presenter till sin familj. Sen skulle jag gå till bussen och Olle gick med mig och Betina och Katrin gick och tränade.

När jag kom hem lade jag mig framför tvn med Tarzan vid fötterna. Jag hann titta på Sabrina och halva Christine innan jag somnade och jag sov längre än vanligt. Jag sov genom halva Christine och hela Vänner-avsnittet som var efter. Sedan vaknade jag när Gilmore Girls precis börjat. Och nästan precis efter jag vaknade ringde Katrin och det var tur att hon inte ringde några minuter tidigare för då hade det inte varit en rolig Johanna som svarat. Men det är iaf mysigt att sova framför tvn.

Just nu sitter Rickard och spelar gitarr här inne för mig. Jag är förvånad över hur han kan lära sig nya låtar för varje gång han kommer hit, typ. Men jag är ganska bra jag med eftersom att jag kan höra vad det är för låtar han spelar också.

Jag måste nog titta på spanskan snart men spanska är inte så roligt. Jag känner att det blivit en hel del ointressanta saker skrivna idag men sån är jag. Ointressant.. =P

Avrundar här, hejs.


Måndag

Skola idag och det var ungefär som vanligt. Annika var tyvärr sjuk idag så jag hade ingen busskompis efter skolan =/ Så jag släpade först med Betina till Bokia innan hon skulle gå och träna med de andra. Jag fick då knata runt själv i en kvart cirka, så då gick jag in till Åhléns och kikade lite granna innan jag gick till busshållsplatsen. Händelserikt? Hmm..

När jag kommit hem från bussresan var jag tvungen att ringa ett akutsamtal till Martina och berätta grejs. När jag gjort det snackade vi lite skitsnack om Kjula-bor och lite annat smått och gott. Mys mys.

Jag kom precis hem från träningen som gick bättre än vanligt.


Nu har jag missat några minuter av American Idol men ska kila till Tvn och kika nu.
Annika måste krya på sig !




Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket nyttiga grejer. Jag har tittat på tv, suttit vid datorn och luffat runt lite allmänt. Den enda bra saken jag gjorde var matten och det gick inge bra. Jag satt med matteboken i flera timmar men nu är jag iaf ifatt om man inte räknar med de talen jag måste ha hjälp med i morgon. Jag skulle behöva titta på spanskan också men det är mkt möjligt att jag inte orkar det.

Tittade på One Tree Hill typ nyss och det kan vara den vackraste serien som finns. Det är omöjligt att titta på ett avsnitt utan att tårarna börjar rinna var tredje minut ungefär. Jag blir dock lite depp ibland också. Jag vill också vara vacker och lycklig ! :O Uff-

Katrin tyckte jag skulle lägga upp ett klipp på min blogg så jag ska försöka göra det. Och jag ska lägga upp ett av mina absoluta favoritklipp. (:



Lördag

Igår började dagen med en heldel sängliggande framför tvn och sittande framför datorn. Vid två åkte pappa och jag iväg och tränade och det gick bra. När vi tränat klart åkte vi förbi Spicy Hot och köpte mat till mig (: mumsie. När vi kom hem var klockan ungefär halvfyra och eftersom att jag skulle möta folken nere på stan halvfem var jag tvungen att är upp maten ganska fort och sen fixa i ordning mig. Pappa skjutsade sedan in mig till stan och när jag var inne i stan var klockan cirka tre minuter över halv så jag var lite sen. Men sen kom Olle knatande efter mig så jag var iaf inte ensam om att vara lite sen. På stan mötte vi Annika, Katrin, Betina och Hiwa men de två Junkrarna var inte där så vi gick runt lite och väntade på dom. När de väl kommit gick vi till busshållsplatsen och väntade på Borsöknabussen och skulle ta oss hem till Anna.

Hemma hos Anna började Katrin och Betina att sjunga och jag, Annika och Anna hackade gurka och morötter. Sen började allvaret och delade upp oss i lag och började sjunga. Poäng höll vi dock inte koll på. Lite innan åtta kom Emma med Svea och en anna tysk.

Vi sjöng och sjöng tills det var dags för Melodifestivelen som dock inte var en höjdare. Men efter Melodifestivalen fortsatte vi sjunga.

Det blev iaf en mysig lördag.


 



Fredag

Mys kväll med tjejorna igår, (fredag). Betina bor i ett overkligt fint hus och ett citat från Annika: "Jag var kär i en kräfta förut."

Fredag

Spanska idag och idag gick det ovanligt dåligt. Jag kunde inte tänka klart utan bara sa ord jag tyckte lät någorlunda bra i mitt huvud fast resultatet blev inte alls så bra. Efter spanskan skulle vi egentligen ha haft samhällskunskap så jag var duktig att ta med mig datorn till skolan. Men så visar det sig att vi skulle sitta i Aulan i två timmar vilket jag egentligen skulle ha vetat om. Jag har hört att någon sagt det nån gång men jag vet inte varför jag inte brydde mig. hmm..

Det är skönt att det bara är en vecka kvar tills det är lov, men innan dess är det matteprov och det kommer säkerligen gå dåligt eftersom att jag har fel på alla tal jag gör i matteboken. VI har också spanskaprov vilket också kommer gå dåligt eftersom att jag inte är något bra på spanska och spanska är tråkigt. Jag kommer nog få plugga på lovet också eftersom att det far iväg till Alperna en vecka efter lovet. Men Alperna blir nog skoj iaf. (:

Det blev ingen singstar med tyskan Svea idag. Det blev dock singstar med de andra tjejorna hemma hos Betina. myys (: Vi ska träffas på stan igen tjugo minuter i sex och sen ska vi försöka ta oss ut till Betina, får se hur det går.

Men men, hare mys

Torsdag

Tyskan Svea var i skolan idag. Det var dock inte lika spännande som jag väntat mig, då hon var ganska tyst. Men snäll verkar hon iaf (: Om allt går som planerat blir det en helkväll med henne alla de andra flickorna i morgon men Singstar vilket troligen kommer bli mkt trevligt (:

Geografiprov idag också. Jag får nog iaf G men annars har jag ingen aning alls hur det gick. Hoppas dock på MVG eftersom att jag var ett poäng ifrån MVG på förra provet och det var riktigt surt. Så jag håller tummarna. Det kändes också mkt bättre när man såg Stefans lilla huvud längst uppe på pappret önska lycka till.

Efter skolan gick Anna, Annika, Katrin, Olle och jag runt lite granna på stan. Efter ett tag skulle Anna och Annika sola så de lämnade oss så vi tre andra fick gå runt ensamma på stan. Sen träffade vi på Tobias på stan och det är alltid mys (:

Jag tog senare buss hem och det är ibland mycket trevligt att åka buss. Jag blir helt avslappnad och det gör ju ingenting att jag har massa bra musik att lyssna på. När jag satt där på bussen kom Michael Jackson sjungade i hörlurarna och även fast jag inte lyssnar så mkt på honom längre så kommer han för mig alltid vara The King of Pop. En annan sak som hände på bussen var att jag kom underfund med att det är väldigt många som äter godis när de åker buss. Oftast är det damer på 50+ som sitter och knaprar på en liten chokladkaka. Det ser lite mysigt ut.

Inga läxor idag och det känns riktigt skönt. Så nu ska jag nog spela lite på King.com eller något annat spännande.
Hejs !


People always told me be careful of what you do
And don't go around breaking young girls' hearts
And mother always told me be careful of who you love
And be careful of what you do 'cause the lie becomes the truth


image10


















Onsdag

Hallojs,

Idag var det dags för spanska igen, och det kändes väl sådär..  Men sen var det lektion utan lärare och det är för det mesta mys, vilket det även var idag. Vi satt i Chillroom och gjorde ingenting tills det var dags för matten. På matten var jag väldigt trött men sen var det lunch och lunch är gott. Ibland. Efter lunchen fick vi på geografin plugga på till provet som är i morgon men det blev inte så jätte mkt gjort. Annika och Betina kastade papper på Anna och Anna kallade Anna kossa. Och när Annika sen frågar mig om hon är tjock som en kossa och jag svarade att nej, och att hon istället såg ut som en nyfödd kalv som precis kommit ut ur kon, tog hon det som en dålig sak och flyttade över till bordet bredvid. Jag förstår ännu inte riktigt hur hon kunde vinkla det till något negativt men jag tror (och hoppas) att hon förlät mig senare på engelskan. (:

Idag var hon även min busskompis vilket alltid är mys.

När jag kom hem började jag nästan direkt med att plugga geografi och har hållit på till ungefär nyss. Jag hade dock lite pauser ibland men de var inte så långa. Jag tror dock inte att jag kan allt ännu så jag får förstätta snart igen.



- Should I use my invisibility to fight crime or for evil?

Tisdag

Hejsan,

Idag åkte vi som sagt skridskor, vilket var roligare än väntat. (: Jag kunde typ för första gången i mitt liv stanna normalt när jag åkte, och det kändes bra. Vi gjorde lite olika grejer som t ex skutt och grejs. Och i slutet körde vi bandymatch vilket även det var väldigt roligt. I mitt lag var det Jonatan, Annika, Olle och jag. och självklart vann vi eftersom att vi är bäst =] När vi spelat klart var vi tyvärr tvungen att åka tillbaka til skolan och jag kände mig inte alls vidare fräsch, men så kan det kanska vara ibland.

Innan vi åkte till isstadion gick vi runt lite på stan eftersom att vi inte hade svenska och det var ett tag kvar tills vi började. Och på stan köpte jag en tshirt/linne grejs från h&m i "mot aids"-märket, och så köpte jag en grå tröja. Mumma (:

Idag ska jag plugga spanska och geografi och titta på gossip girl.
Hejs !

- You guys, you know what I just realized? 'Joker' is 'poker' with a 'J.' Coincidence?

- Hey, that's... that's 'joincidence' with a 'C'!


image9



Måndag

Betina har skaffat blogg vilket är skoj :D Det är rolgit att läsa andras bloggar.

Skola idag och sen lite på stan med Betina, Anna och Annika i väntande på busser mm (:

Kom nästan precis hem från träningen och det gick hyfsat bra att träna. Nu sitter jag framför tvn där det är Vänner och det är ett mkt fint program. Jag har precis druckit upp en smoothie som mamma gjorde och den var ovanligt nyttigt och därför var den inte heller så jättegod.

I morgon blir det skridskoåkning och vi får se hur det går. Jag har aldrig varit rikigt förtjust i skridskor men det ska nog gå bra.



Some day I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemondrops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me

Söndag, depp

Jag har fruktansvärt tråkigt. Finns inget att göra som är speciellt lockande och därför sitter jag här och klickar runt och tittar på andras männsikors bloggar och så. Och då blir jag helt depp. Jag tycker inte det är kul att gnälla i skrivform eftersom att det inte är kul att läsa, men ibland händer även det. Och så behöver man inte läsa heller. Jag är heller inte så bra på att gnälla eftersom det inte är något jag brukar göra offentligt, utan bara i huvudet. Jag vet inte heller vad jag ska gnälla på precis utan skriver bara i brist på annat att göra. Skulle vara bra om jag tränade spanska nu i stället men spanska är bajs. Jag skulle också kunna träna geografi men det jag måste träna mest på är jordarter, och jordarter är för mig naturkunskap och naturkunskap är något gud skapade för att straffa människan för att adam (eller eva?) tog äpplet för att ormen sa det. Eller något i den stilen. Alltså är naturkunskap ingen bra sak.


Nu höjde jag volymen på musiken och Howie Day sjunger med sin vackra stämma så jag kan inte riktigt tänka klart. Det är det något som är bra med musik, att det kan knuffa bort dåliga tankar för ett tag så man inte kan tänka på dom. Är det något bra, har jag tänkt på? Är det bra att knuffa undan dåliga grejer och hoppas att det försvinner i stället för att ta itu med dom? Howie Day - She says har slutat så nu kom tydligen tankarna tillbaka.

Jag börjar jämt tänka när jag sitter och tråkar och inte gör något speciellt. Det gillar inte jag. När jag är ensam och sitter och tänker kommer alla tankar man inte har tid att tänka riktigt på annars, men som ändå finns där i bakhuvudet och smyger nästan hela tiden. Finns det männiksor som är lyckliga 24/7 i 365/366 dagar om året? Förutom vid olyckor och så. Finns det? Jag vet inte. Måsta vara mys i såna fall.

Oh, Howie Day med Collide fungerar likadant som She Says. Går knappt tänka bad things när han sjunger de två låtarna. Tittade lite på Summarland idag, då jag hörde Collide spelas i bakgrunden och jag smälte direkt.

Just nu känns det urjobbigt att gå till skolan i morgon. Man måste äta bra frukost, ta på sig kläder och sminka sig. Usch. Jag vet inte heller hur jag ska sminka mig nu förtiden (troligen mitt största problem i livet :P). Jag ser ut som ett offer hur jag än gör det i stort sätt. (kommentera inte och skriva att jag inte alls ser ut som ett offer) Hur kan de andra få till det så bra? Sminktips uppskattas. Jag är medveten om att det är insidan som spelar roll och bla bla. Men just nu är det söndagkväll, jag är trött och fryser och och det känns inte som att jag har någon chans i stora världen.

Det blev en hel del tråkigt skrivet denna gång, men med tanke på hur duktig jag har varit under min bloggtid och inte knällt alls mycket så är jag värd ett gnällinlägg. Och i och med det så dröjer det säkert ett långt tag tills nästa kommer, om det kommer något. Vilket vi alla hoppas att det inte gör.

För att lätta upp stämningen lägger jag in en bild på en glad Johanna i sommarsolen med Martina.

image8

Stockholm

Igår (Lördag) var jag, Anna, Annika, Betina och Katrin i Stockholm vilket var väldigt mys. Det blev en hel del tjejsnack på tåget upp och det är alltid roligt. :D Även fast jag tror att dom pratar vädligt mycket strunt vissa gånger. Men när vi kom till Stockholm vara vi tvungna att koncentrera oss lite mer på shoppandet och Anna och Katrin började dirkekt. Jag började dock väligt segt men det blev tillslut ett par örhängen, en tröja, en t-shirt och en sjal. Den stora storhandlaren blev Annika som gjorde många bra köp :) Jag å andra sidan köpte bara grejer som troligtvis även finns här i Eskilstuna, men det behöver man inte tänka på.

Tåget hem var också roligt och flickorna är väldigt fina (:

image7


















När jag kom hem igår kväll var jag väldigt trött och mina fötter var minst lika trötta. Så det blev till att ligga i soffan och halvsova framför tvn, men det är mys det med.

Men det blev iaf en lyckad dag med underbara människor<3 (:

Fredag

Grattis mamma som fyller idag ! (:

Spanskan idag gick sådär. Även fast Olle och jag slog ihop våra kloka huvuden så lyckades vi inte så bra. Det är inte bra. Efter spanskan var det samhällskunskap där vi fick reda på vilka grupper vi hamnat i, och eftersom att vi fått lämnat in önskemål på vilka vi ville arbeta med så var jag inte orolig. (vi skrev fyra namn och det skulle bli tre i varje grupp). Jag fick därför en stor chock när jag hamnar i en grupp med två andra jag inte hade skrivit att jag ville vara med. Och så fick jag vara med två männiksor jag inte känner över huvudtaget nästan. Varför? Det enda logsika är ju att nån av dom ville vara med mig, men det är ju inte logiskt bara för det. Så varför? Jag var i total chock, men sen hoppade Anna över till min grupp och jag blev glad igen (:  Jag blev dock lite besviken igen när jag drog fram lappen med "Israel" på. Alltså måste vi vara Israel och det är inte något land som tilltalar mig personligen. Men men..

Sen geografi, lunch och sen håltimme med Betina i Chillroom. Jag orkade inte plugga något fast jag egentligen skulle ha behövt, så istället satt jag och irriterade Betina när hon pluggade matte. Men sen somnade jag nästan och hade det ganska mysigt tills Betina petade mig i håret och sen satte sig vid datorn. Då var ju jag också tvungen att sätta mig vid en dator. Jag läste bl a Annikas svenskaprov vilket jag tyckte var bra (:

När svenskan skulle börja gick vi till svenskan och väntade. Och väntade. När svenskan hade börjat för en kvart sen gick vi ner till lärarens rum och hon hade tydligen läst fel på schemat och trott att vi började senare. Så vi fick sluta tidigare så jag gick runt lite på stan med Annika och Olle. Jag köpte ett hårsprej till mamma och mig och så klumpade jag runt med min tunga väska. Frustrerande och jag kände mig som ett miffo med väskan. Vi väntade lite på bussar och jag klev till slut på en buss,

När jag hade klivit av bussen kom mamma åkandes förbi och jag fick skjuts de få meter det är hem från busshållsplatsen. När vi kom hem öppnade mamma paketen hon fått av pappa och mig och jag tror hon blev glad :)

Halv sju kommer det folk och nu ska jag sluta skriva. Lägger in en bild idag också.

image6

RSS 2.0