I Walk the Line

titta vad jag hittade, vilken liten :)<3
23 år tydligen, om man ska tro informationsgrejen på sidan



Det var alldeles för länge sen jag tittade på Walk the Line

-

hejsan

jag skrev ju att jag skulle plugga massor igår, men istället struntade jag i allt och åkte ut och övningskörde med pappa. det gick väl helt okej men det känns inte vidare bra att jag skjuter upp allt. nu sitter jag med svenskan som blir hur dålig som helst. anledningen till att det blir så dålig är för att jag inte orkar eller bryr mig om det, svenska är så tråkigt :( jag känner mig inte speciellt motiverad att lära mig om isländska sagor heller för den delen.

men jag får knåpa ihop lite, ska försöka börja med biologin också.

-

hej, jag har humörsvängningar uppenbarligen.

eller jaa, uppenbarligen och uppenbarligen, det har jag varit ganska medveten om ett bra tag. men iaf, idag mår jag bra :)

det är faktiskt ganska kul med skridskor, även fast inte Dragon Fire var med och ramlade så var det skoj. det var ett helvete att få på sig skridskorna dock, framför allt att knyta dom, men när dom väl var på gick det bra. jag blev dock väldigt varm och nu är jag trött i benen. biologin var skoj den med då jag och betina pratade om twilight, det blir man alltid glad av :D har inte skrivit här att jag köpt twilight boken än, men det har jag :) den är fin och jag vill ha new moon snart, även fast det kommer ta ett tag innan jag läst ut denna då jag är en sölig läsare.
spanskaprovet gick hyfsat bra, med lite hjälp, men jag får nog g iaf.

nu måste jag börja med engelskagrejs, sen lite svenska och sen kanske biologin.



-

hej

jag borde plugga spanska nu, jag jag orkar inte med skiten. spanskan kan draaaaa! jag har halvpluggat typ halva dagen och jag kan ingenting. men jag får väl snart ge ett sista försök att lära mig någonting.

jag har börjar typ tröstäta massor de senaste dagarna också vilket suger. jag känner mig äcklig och fet men vad spelar det för roll? fan. usch. skola i morgon. det tycker jag inte om, det är för mycket människor där.  bajsmänniskor. jag skulle vilja stanna hemma med tarzan hela dagen, han är så fin. pappa och jag retade honom i dag så han blev ledsen och satte sig utanför ytterdörren och ville inte komma in. jag fick jättedålig samvete och sa förlåt och försöka få han att komma in igen. jag försöka locka med mat och efter några försök kom han in och jag tror han förlåtit mig nu för han ligger och sover i min säng.

uppenbarligen är jag inte fullt normal och behöver troligtvis hjälp. jag ser inte alls killen som en katt utan han är min älskade vän, min favoritpojke och gosekille.

jag borde ha städat mitt rum i helgen då man inte ens ser hälften av golvytan men det har jag inte gjort heller, det ser riktigt tråkigt ut där inne. usch, jag vill knappt vara där eftersom jag nästan in kommer in till sängen vars täcke åkt ur lakanet.


jag känner mig inte, som det troligen märks, i toppform just nu men förhoppningsvis blir det bättre i morgon då jag får träffa snuffsarna. vi ska åka skridskor. jag ska ha spanskaprov.

jag ska gå och kolla på spanskan nu.



.

GAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!! faan



handboll nu, spelar in antikrundan så jag får kika på den berömda pappan en annan gång :)

-

jag borde byta bild och, då den bilden jag har nu är från midsommar. men jaa, jag har knappt några bilder på mig, och de jag har vill jag inte visa där.

.

Nu har jag ändrat det ytterligare och jag tror jag behåller det såhär, och nu syns det här iaf :) lite fint sådär.

Somewhere Over the Rainbow

Denna är så underbart fin(:


-

okej, förändringarna syns inte ännu, men snart kanske.

-

Hej
nu har jag ändrat lite där upp, tror jag, bloggsidan är knas. jag är så trög så jag vet inte hur jag fixar bloggen snyggare men det finns iofs ingen anledning till varför den skulle se bättre ut när jag nästan aldrig skriver något och det knappt är någon som läser.



-

hej.
jag borde skirva ett litet inlägg här eftersom det ännu en gång var väldigt länge sen. jag borde också byta ut julgrejset jag har där upp... hm..

-

hej.

nu är jag här igen. skola imorgon vilket är skit. har inte gjort en enda uppsats grej och jag får panik bara jag börjar tänka på grejerna. :( blir nog bättre när skolan börjar eftersom det är olidligt smärtsamt att plugga på lov.

men jaa, det har ju varit jul och grejer och det har jag inte skrivit någonting om. vet inte vad jag ska säga om det heller riktigt, vi gjorde inte som vi brukar göra pga omständigheter och det kändes självklart konstigt men ändå ganska okej. ja usch, speciellt bra kändes det inte och det är inte speciellt kul att tänka på det heller så jag struntar i det. men lite julklappar blev det iaf och ca 95% av alla julklappar som fanns var till mig vilket även det kändes lite fel. men jaa, jag tackade inte nej iaf. jag fick bl a femte säsongen av gilmore girls som jag tittade klart på några dagar och nu har jag även inhandlat säsong sex från cdon, fick hem den igår och har tittat klart på drygt hälften av avsnitten.

detta var vad jag skaffade från cdon denna gång:



samtidigt beställde mamma och pappa denna:




åh vad fint det blev med små bilder :)



För en vecka sen var jag och såg twilight med sötismartinis på bio. de hade bytt sal och jag var lite osäker på om vi hade hamnat rätt, men det hade vi tack o lov :) jag satt som förtollad hela filmen (förutom den gången jag sa "puss" i martinas öra och de gångerna jag sa "jag förstår inte"). men jag ääääälskar den! och jag älskar edward cullen och robert pattinson. i söndags såg jag filmen för andra gången då jag var tvungen att ladda hem den. kvalitén är inte perfekt men faktiskt helt okej, bättre än vad jag trodde den skulle vara. det enda dåliga var att det kom en skugga av ett huvud scischandes förbi en gång och ljuset skiftade lite i styrka nån gång. lite suddigt var det också förstås men annat än det var det toppen :D



jag har drömt om edward cullen och twilight flera nätter nu vilket självklart är mysigt men jag blir ändå lite rädd för mig själv att jag blivit så besatt.

titta vad jag hittade här:



lyckligtvis skulle jag inte kunna tänka mig att ta på mig något sånt där så jag är nog inte så illa ute.

-

Heej!
lääänge sen jag skrev nu. väldigt länge sen måste det vara, kommer inte ihåg när men det känns som det var några veckor sen iaf. tänkte skriva nyårslöften och så nån annan gång för jag måste komma på massa bra grejer jag ska lova. mmmh. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih. hrmf.............
tarzan ligger här bredvid mig och jag gillar honom.

i morgon ska jag till stockholm med anna och katrin(: och förhoppningsvis blir det körslaget men jag vågar inte hoppas innan vi sitter där, vi kanske inte kommer in.

RSS 2.0