-

Hej.

Stockholm i morgon (: Jag måste gå upp tidigt och jag hoppas innerligt att jag hinner med bussen in till stan.

They buried me in that great tomb that knows no sound

hej.

jag är trött. jag har knappt gjort någonting alls idag och ändå är jag trött. det blev inte precis som jag skrev igår, men jag tittade iaf på gilmore girls, hur många avsnitt vet jag inte. inget te blev det heller, jag stekte mackor istället.

jag känner mig trött på att skriva blogg.. hoppas det ändras för det är kul när det väl är kul.

More than some pretty face beside a train

hej.
jag är leeeedig i morgon! ni fattar inte hur skönt det komma bli. jag kan titta på MASSA gilmore girls avsnitt, jag kan titta på TITANIC!!!<3<3 och jag kan titta på walk the line! jag har inget att äta under hela dagen knappt, får leva på te och knäckebröd vilket är heeeelt okej! ååh.^^

sen dag idag igen, usch. när jag kom hem stog blodpudding och väntade på mig. mums! (nej) har aldrig smakat det det tror jag och jag öär aldrig göra det heller. efter några minuters letande efter något annat att äta utan att hitta något frestande, bestämde jag mig för att; popcorn är inte så jätteonyttigt. så jag popade massa popcorn, satta mig framför Gimore Girls och käkade middag. jag chokerad är jag dock eftersom jag för ca ett dygn sen blev lite rädd och illa till mods pga av människorna i Generation fett, och att jag på lunchen klagade över att pannkaka inte innehåller någon näring över huvudtaget. men jaajaa, jag har looov! jag gillar lov. på torsdag är blir det stockholm och BJÖÖÖRN!! mfl. jag hoppas innerligt att vi kan råka passera Lars från Idol och ge han en STOOOR kraaam!


det var en trevlig våga tala lektion idag i think. antingen blir de lektionerna trevliga eller pest. förra veckan tex var en pestlektion och jag bara önskade att det skulle stå någon människa nedanför trappan och ge mig en stoor bamsekram. idag behövdes det inte, (inte lika mkt iaf, jag behöver ju alltid en kram för att mjuka upp mitt kalla hjärta) det var det trevligt.


fick just reda på att Patrik ska jobba hela dagen i morgon så jag är heelt själv med älsklins-Tarzan, vilket kommer bli awesome (:

But sitting here waiting for this is torture

hejsan.
dålig uppdatering, jag vet.

ont i huvudet har jag så jag kan inte plugga. usch.

I wish I could carry your smile and my heart

jag borde plugga kite runner för fullt men jag orkar inte. jag vill inte, vill inte, och så vet jag inte hur jag ska plugga eller på vad. idag såg jag klart på filmen. den verkade mer vara som en trailer för boken då filmen väldigt detaljlös. men ändå, töntig som jag är, höll jag på att börja gråta i slutet.

idag hade jag som sagt ingen våga tala så jag knatade runt lite på stan med katrin och anna. jag vill ha kläder(!!) men jag hittar aldrig något skoj, dels är för snål och dels hittar jag inget jätteskoj.

igår var det väldigt nära att jag plockade upp en duva från marken och stoppade ner den i väskan. varför är jag inte riktigt säker på men han var söt. jag gillar duvor men jag tror att det var tur att jag inte stoppade ner en i väskan för då lär inte jag ha blivit så poppis bland de andra duvorna. jag lär nog inte ha blivit så omtyckt av duvan jag hade nerpulad i väskan heller, iofs

Can you help me remember how to smile

hejsan.

ska snart dra mig tillbaka till sängen. sov tolv timmar i natt och det var sköönt! i morgon har jag ingen våga tala så jag slutar 14.20 :D så tidigt var det länge sen jag slutade, tror jag. idag började jag titta på the kite runner, ska fortsätta i morgon då troligen hela eftermiddagen går åt till att lära sig allt om kite runner utantill.
jag längtar till helgen, det ska bli mysigt :)

nu är jag sömnig
hejs

Perhaps I may become a highwayman again

hejsan gott folk

jag gick faktiskt och la mig runt halv tio igår kväll. dock la jag mig och läste lite men jag somnade iaf ganska tidigt, bara det att mamma kom inklampandes och frågade när jag ville träna. hmrf. men jaa lite piggare har jag varit idag iaf, men ändå känner jag mig så seeg. jag vet inte riktigt varför.

igår läste jag ut boken jag läst i några månader nu, jäkla skolan som inte låter mig läsa det jag vill! Iaf, idag började jag läsa i Narnia :) den är rätt så tjock eftersom alla sju böcker är i samma bok men den verkar mysig. det vekar vara mer som en barnbok men det är skönt att inte behöva tänka allt för mkt när man läser.

idag har jag pluggat matte i flera timmar vilket inte kändes speciellt bra då jag inte åstadkom så mkt. och så har jag kite runner papper i skolan så jag orkade inte göra något med det. håller på o laddar ner filmen så jag ska försöka titta på den innan fredag iaf.


sovmorgon i morgon så jag tar moppen. jag kommer säkert halka eller frysa ihjäl, men jag får iaf sova till elva om jag vill det så det är skönt! det lär jag inte göra men det är skönt att ha den möjligheten. om jag vaknar hyfsat tidigt ska jag nog försöka plugga lite spanska, eller så blir det som de gånger förut då jag tänker plugga innan skolan: jag lägger mig under duntäcket och tittar på vänner.

Up front there ought 'a be a Man In Black

Hejsan.

trälig dag . vad är det med måndagar? fyy.. blev superdepp efter idrotten, höll på att somna på biologin och mådde pyton på naturkunskapen. så jag gick en kvart tidigare från naturkunskapen och åkte hem. alltså missade jag spanskan men jag skulle nog inte orkat mig igenom den lektionen levande, så jag åkte hem.

och jaa, lunchen ja. det var väldigt länge sen jag åt något så konstigt, det var hemskt.

idag hade jag tänkt gå o lägga mig klockan nio för att se om jag blir piggare i morgon, men det verkar inte gå så bra. dock ska jag definitivt gå o lägga mig innan halv nio. vi får se om jag blir något piggare.

You don't know how desperate I've become

hejsan

nu har jag äntligen laddat upp bilder. På bilddagboken dock men det lär komma upp några här också.


nej usch, jag vet inte om jag orkar skriva så mkt idag. plötsligt slog det mig att det är skola i morgon och jag känner mig inte alls redo. idrott i morgon så jag måste packa, jag har inte läst biologi, jag läste svenskan men kommer inte ihåg någonting om vad det stod, kite runner test i veckan och jag vet inte om jag har någon koll på vad jag ska kunna, spanska i morgon och jag vet inte om böckerna är i skolan eller här hemma.

och så är jag trött.

och så har jag ätit waaay too much denna helg. men om jag bara struntar i att äta under veckan som kommer ska det nog jämna ut sig



With sword and pistol by my side

okej, förlåt, det blir nog inga bilder idag.
men i morgon blir det!

när jag tittar på den där röda grejen på statistik tycker jag lite synd om de människor som faktiskt trodde på mitt ord, att det skulle komma massa bilder upp idag. men jag har inte alls haft ork eller lust att sitta här och nu hinner jag inte.



We'll make the dream become a reality

hejsan
jättetrött är jag, ska nog lägga mig i sängen under tuntäcket och läsa lite grann.
bilder kommer i morgon


Grattis Kattis<3

I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming

hej.
hemsk dag idag, på många sätt o vis =( bob marley hade dock en liten lugnande effekt på mig, jag gillar att ha hörlurar som fungerar bra. jag kan inte komma på senaste gången jag hade det, men nu har jag det.

idol nu.

RSS 2.0