-

nu ska jag sova. tänkte bara prata lite med mig själv igen och nu när jag har gjort det är jag reda för att sova under mitt gosiga, mysigt och fluffiga täcke! mmmh!

-

Jag är inte alltid bitter, bara ibland. det går över. nu måste jag på något sätt bli på bättre humör för min säng är nybäddad och jag vill kunna ljuta av det till max. det hjälper lite att sitta här och prata med mig själv, men det ska jag inte göra så mkt. jag ska kika lite på fina bilder och sen kanske spela lite granna och hoppas på att det hjälper. det gör det nog, det känner jag på mig. jag har vhi classic på på tvn också och där spelas det 80talsmusik och det underlättar självklart!

Perhaps I may become a highwayman again

jag mår dåligt när jag sitter här. jag mår bra när jag är borta från människor och bara har tarzan, och mamma och pappa för det mesta. jag låter patetisk och det är jag troligtvis. tänkte dock slänga in en bild på kladdkakan jag gjorde idag. självklart blev det inga bullar, jag är ingen bagare, jag är inte ens någon bakare. men en kladdkaka fixade jag ihop iaf och den var till och med god. städade gjorde jag också, så pappa blev glad eftersom han inte behövde städa och så fanns det något som innehöll socker här hemma som han fick i sig. det blev t o m två top model-avsnitt vilket som är trevligt. och så har jag uppdaterat bdb vilket kändes lite meningslöst, tre ynkliga bilder blev det.
här är kladdkakan iaf:



den ser kanske lite konstig ut men det ska vara florsocker runt hela hjärtat och så där men det måste ha smält eller nåt? när jag hällde dig chokladgrejerna? jag vet inte. den ser lite julig ut också med granen och ängeln men jag kände för att göra något med själva kladdkakan då den kändes lite tråkig. men jaa, den smakade bra iaf, även fast den ser konstig ut.



-

nu ska jag sova.

jag har en grej i ansiktet som håller på o ta död på mig. och på tal om ta död på, jag borde lägga mig någonstans och ruttna.


Up front there ought 'a be a Man In Black

hejsan.

här sitter jag efter klockan tio när jag egentligen borde sova, varför? det kan väl inte vara så att jag är ledig i morgon? ehm... JO! :D myspys! jag har många stora planer för morgondagen dock. jag ska städa huset, jag ska uppdatera bilddagboken, jag ska titta på top model och så har jag faktiskt tänkt att baka något gott till mor och far och mig (pinsamt, jag skrev gott med å först.....) vad jag ska baka har jag inte riktigt bestämt men funderar på bullar, vet inte om det är så jättekul dock så jag får se vad det blir. om det nu blir något, jag kanske inte hinner med allt för jag vill ju att bakningen ska vara klar när de kommer hem från jobben. jaja, jag får se hur det blir.

Cause I'm the son-of-a-bitch that named you Sue

biologi var mitt favoritämne och nu är det helt och hållet skit, hon har förstört allt!!! gaaaah!!! seriöst, hon är sjukt skum och hela biologin kommer gå åt skogen :( usch usch usch...


de senaste dagarna har bestått av skola, äta och sen kulturhistoria framför vh1 och vh1 classics mums :D mums för vh1 alltså, inte för kulturen. "de senaste dagarna" skriver jag som om det varit massa dagar men det har bara varit idag och igår. just ja, i söndags också men då var det massa olika kanaler jag växlade mellan men det var väl bl a vh1 då också. skit samma... massa bra musik har jag hört iaf, bl a Paramore med Decode, det är SÅ Twilight ska ses! På 42 tum HDtv (eller vad det nu är) och inte en kass version på en bärbar dator. jag lääängtar till 29 april då den troligen kommer ut på dvd :D jättelång tid kvar insåg jag nu... realesedatumet verkar flyttas hela tiden också vilket är lite jobbigt. men jag överlever, jag har ju New Moon som nästan snart är slut och sen blir det Eclipse :D myspys





här sitter jag och förtränger att jag har biologigrejs att lämna in på torsdag och hela grejen är skit och i morgon kommer jag hem typ kvart över sju och jag blir inte förvånad om jag kommer hem med en dundrande huvudvärk. många och i den där mening...

-

hej.

eftersom det var så länge sen jag skrev tänkte jag göra det nu. hmm.... det blir nog inte något speciellt roligt inlägg dock. jag är trött.


nej usch, jag struntar i detta.

-

tja.

jag är trött. mormor väckte mig i morse. jag kan nog inte skylla allt på henne men jaa, delvis är det nog lite hennes fel att jag är trött. men jaa, lite bara. nej usch vad taskig jag är och skyller på henne, det är inte hennes fel överhuvudtaget!

And as we lie beneath the stars we realize how small we are

åååh, ligger här och kikar runt lite här samtidigt som vh1 är på på tvn och just nu är det final countdown love songs eller något sånt. på andra plats ligger My heart will go on från Titanic<3 Iiiiih, det var alldeles för länge sen jag tittade på den men gud vad jag gillar den, jag måste se den snart. något annat jag måste se snart igen är Walk the Line<3  och varför jag inte tjatar om Twilight och tittar på den hela tiden längre är ju för att jag håller på och läser New Moon, så det skulle kännas konstigt.

men gissa nu då, på första plats kom When a man loves a woman med Michael Bolton :D killen som har en av världens vackraste röster om jag får säga mitt, och det får jag självklart, det är min blogg.... jag gillar hans hår lite granna också, jag är inte riktigt säker på varför. för några år sedan hade jag en liten crush på Chad Kroeger i Nickelback vilket jag inte heller förstår varför men de har nästan samma typ av hår.



-

jag är sjuuukt sugen på feferoni! det är helt galet vad gott det skulle vara. jag har olyckligtvis ätit upp en hel burk på typ två dagar, för idag var det bara två kvar och det räckte inte speciellt långt. men usch vad gott det är, det är otroligt!



det är denna goda sort jag äter av, mmm:) i morgon skulle mamma handla så då kommer det hem nya :D


nu knaprar jag i mig riskakor och dricker vatten i stället och det är riktigt gott det med. jag skulle klara mig länge länge på bara feferoni, riskakor, knäckebröd och vatten, det skulle vara lite mysigt.

-

hejsan.

idag, eller jaa, igår, färgade jag ögonbrynen mörkare och jag säger bara en sak; det ser inte klokt ut. det ser förjäkligt ut helt enkelt, men det brukar se bättre ut med mascara och grejer så det hoppas jag på. just nu ser jag mest ut som en man med långt hår

-

hade fått en vänförfrågan på facebook idag och jag tänkte självklart: JAAAA! :D Vem kan det vara?

det visade sig att det troligen är en vän till en god vän till mig, Ibrahim Balcin (med en grej under c) från Turkiet. suck.... jag borde ta bort honom, har ju ingen aning om vem det är men det känns ju lite sorgligt med tanke på hur lite vänner jag har egentligen. så han får stanna så länge, min lilla Ibrahim. killen jag gick vänförfrågan från idag accepterade jag självklart inte..

-

hejsan

jaa jag var som sagt och tränade tidigare och det gick väl bra. inte jättebra dock eftersom det var massa folk.. men men, får se hur det känns i ryggen i morgon, förhoppningsvis inte lika mkt som förut då jag inte tog i lika mkt idag.


intressant inlägg detta blev känner jag

I shot a man in Reno just to watch him die

hejsan.

jag hade tänkt plugga idag. istället har jag läst i New Moon<3(: , spelat guitar hero, tittat på tv och sovit. fy på mig. men jag tog faktiskt fram biologiböckerna i morse så det är iaf något..

jag vaknade relativt sent också eftersom jag somnade relativt sent. jag skyller på killen som snackade om knäckebröd och höll mig vaken. :P jag drömde inte ens om knäckebröd heller, jag han inte ens tänka på det då jag somnade dirket jag la huvudet på kudden. dåligt. för försöka ikväll igen.

idag blir det nog träning, hoppas jag inte får lika ont i ryggen efteråt som jag fick förra gången. det var ingen höjdare.

pappa hämtade hem en byrå från rickard och den står nu på mitt rum. det ser inte speciellt snyggt ut men mitt rum kan nog inte se snyggt ut hur man än gör, inte med de väggarna jag har nu iaf.. ja usch vad fult det är, lyckligtvis är jag immun mot det fula rummet så jag störs inte av det, bara när jag tänker på det förstås och det är inte så ofta.


On a Thursday I Start on Bread and Water for a While

hejsan

idag tittade jag klart på dokumentären om johnny cash och mmmh<3 så vackert!


-

hejsan.

känns som att jag borde skriva iaf ett inlägg idag, det skulle nog vara lite tomt annars, det är bara det att jag är så trött! vet inte riktigt varför för jag vaknade inte alls tidigt och jag har inte gjort något ansträngande över huvudtaget. eller jaa, vi var och firade morfar så jag var lite spänd och rädd inför att träffa alla gamla människor och annat folk. det blev dock inte alls som jag hade fruktat då det bara kom 5 gamlingar som jag inte kände och dom brydde sig knappt om mig överhuvudtaget.

efter att vi varit hos mormor och morfar åkte pappa och jag och tittade på Guif som spelade en trevlig match (: vi satt dock lite konstigt då vi satt på en kortsida men jag gillade det ändå, även fast man inte såg ett mål.

<3

hejsan.

sitter här och skickar över bilder från igår till emma :) eftersom det måste ladda lite granna passar jag på att skriva. jag tänkte berätta hur det gick igår när jag skulle försöka se ut som jag gjorde i somras eller när det var, för jag känner på mig att det är många som gått runt och undrat :P men jaa, det gick väl hyfsat men det kändes faktiskt väldigt konstigt, varför vet jag inte. tror det har lite att göra med att jag höll på och fixade med dvdn ett tag så jag var tvungen att stressa. jag blev även irriterad i ögat och håret kändes konstigt. här kommer en bild iaf:



resultat blev inte precis lika dant men nästan, dessutom tog jag kortet när jag kom hem och spegelen är väldigt smutsig, vilket syns ganska bra. MEN, det viktigaste av allt! lägg märke till Tarzan där bak :)<3

jaja, snart kommer martina hit och då ska vi åka till stan och köpa godis och gott :) sen blir det alla hjärtans dags mys hemma hos henne :D<3


jag övningskörde som sagt till dalarna med pappa idag och det gick bra. jag fick världens chock när jag såg den där gigantiska röda hästen stå mitt där ute i ingenstans typ. en så där stora grej var jag inte alls beredd på när pappa sa: "snart kommer dalahästen!", oj oj oj. men den var fin. tvn vi hämtade var också fin.



ha en bra alla hjärtans dag<3
det kommer jag ha med fina Martina:)

But I shot a man in Reno just to watch him die

hejsan

nu är det loooov! :D och eftersom jag slutade 11.10 var jag hemma jättetidigt idag också :) redan klockan 12 var jag hemma och då tittade jag på Bridget Jones Dagbok vilket var trevligt. något som inte var lika trevligt var att tarzan betedde sig som en tönt och var jättejobbig.

i morse fungerade inte min dvd så jag kunde inte titta på vänner när jag gjorde mig iordning vilket kändes skumt! jag tittade på spin city och lite så och det gick ganska bra men jag har tittat på vänner varje vardagsmorgon i typ flera år känns det som, så det kändes som sagt konstigt. nu funkar dvdn dock så jag kikar på vänner nu i stället :)


för nån timme sen eller nåt kom jag hem från katrin där jag mysigt med emma, katrin och annika, vilket har varit trevligt :) pappa hämtade mig och på vägen hem delade vi på godis som emma lämnade(: när jag kom hem kikade jag lite på en johnny cash dokumentär som gick klockan 20.00 på svt2 som jag spelade in :)<3 mysmys. har dock inte tittat klart eftersom jag var så trött.

i morgon ska jag upp tidigt för att övningsköra till dalarna med pappa och hämta hem en ny tv :) sen blir det mys med Martinis<3


nu ska jag sova!

And I'm still standing here, and you're miles away

jag tog bort två av bilderna nedanför, men nåja, jag har iaf en bild kvar.

nu ska jag sova!

-

Varför ser jag inte ut såhär längre?


Eller såhär?


Eller såhär?


Det ska jag göra i morgon! kanske. sista bilden är inte ett så bra exempel, där ser jag mest trög ut. och jag ser inte speciellt bra ut på bilderna men jag ser iaf inte lika tråkig ut som jag känner mig hela tiden nu för tiden. hmm. jag vet knappt inte ens hur jag ser ut nu förtiden eftersom jag sällan tar bilder.

men iaf, det är typ sommar när dessa bilder är tagna! jag vill ha sommar.

nu när jag tittar mer och mer på bilderna är jag osäker på om jag ska publicera det här inlägget överhuvudtaget. usch ja. och samma uttryckslösa ansikte på varje bild!

men jaja, vad jag försöker komma fram till är att jag inte ska se så jättetråkig ut i morgon!

-

hejsan.

nu är det bara en dag kvar. en liten liten dag med bara två lektioner och sen är det looov! :D det ska bli skönt.

idag kom jag hem relativt tidigt efter ett matteprov som kan ha gått hur som helst. när jag kom hem fjollade jag lite med Tarzan, vi gick bl a och hämtade posten och en ny bok hade kommit, istället för den boken som det fattades sidor i. när vi kom in gav jag tarzan mat och sen tittade jag på Ghost :) den var mkt bättre än vad jag mindes att den var vilket självklart var en trevlig överraskning. den var till och med så bra att jag inte somnade en enda gång! oj oj. någon stans i mitten av filmen fixade jag även te så då drack jag te och käkade knäckebröd. ååh, knäckebröd<3

jag tränade ju i tisdags och efter det har jag haft världens träningsvärk i rygg och nacke vilket är rätt så obehagligt. det borde dock gå över snart tycker jag.

-

hejsan

jag har ont i huvudet och är trött och mår allmänt skit. hm... jag vill ha lov! bara två dagar kvar. bara fem lektioner. hatar onsdagar, jag får jämt världens huvudvärk. fan för sena lektioner. hittills har jag inte kallsvettats, varit svimmfärdig och jättenära på att spy så än så länge har trafiken gått bättre än vad våga tala gjorde. men huvudvärken som kommer varje onsdag skulle jag lätt klara mig utan.

usch vad jag klagar.. usch för min kropp, mina klena stora kropp. riktigt klen är den.

i morgon är det spanska (blä), biologi och matteprov sen är det bara en dag kvar till lovet. En dag med två lektioner och jag slutar 11.10, jag läängtar!

-

Åååh, jag vill ha sommar och värme! jag är jättetrött på detta kalla och tråkiga väder. jag vill kunna sitta ute i värmen en från solnedgång till gryning. jag vill sitta på någon slags uteplats eller något och spela plump hela natten, med myggljus tända förstås. ååh, det vill jag!

och så vilja ligga ute i solen och läsa!


-

sitter och lyssnar på Eros Ramazotti och det är så myyysigt! han ÄR Italien och ååh vad jag gillar Italien, jag vill tillbaka. Första gången vi var där såg vi småbarn (eller bara Patrik och Rickard? kommer inte ihåg) en kille som tydligen var lik Eros Ramazotti på en camping och vi var säkra på att det var han. Mamma och pappa var inte lika övertygade när vi gick och berättade det, vilket nog var ganska klokt. jag är inte speciellt säker på att vi ens visste hur han såg ut. men jaa, mysigt var det iaf.



-

Hejsan.

Naturkunskapsprovet idag gick skit. usch på det.

idag ska jag träna :) jättelänge sen så det ska bli trevligt! idag fick jag också hem mina grejer från cdon! :D och även fast jag inte är ett mattesnilla tycker jag inte att det gått 4-6 arbetsdagar sen i söndags då jag beställde grejerna. men men, trevlig överraskning! :D upptäckte att en av böckerna jag beställt började med sidan 19 så den ska troligtvis bytas. lyckligtvis var New Moon heelt perfekt och vacker så den har jag börjat läsa i(:

nu ska jag packa.

-

Hejsan

jag har inte fösvunnit :) jag har bara pluggat, pluggat, övningskört, varit hos farmor, pluggat, pluggat och pluggat. usch, jag är stressad! skönt med sovmorgon i morgon(:

Though he seems intoxicated, he's just highly animated

Satt och kikade på denna på YouTube och gissa vilken låt som helt plötsligt började spelas på iTunes? Exakt, precis samma låt! Sjuuukt.



Jag måste nog titta på den här filmen snart, den är så himla fin!

'Til mine is the only face you see

hej igen,
det blir många inlägg, ber om ursäkt för det.

men jaa, jag var ju som sagt och tittade på handboll och Guif vann stort :)

men jag tror det var under någon time out eller något sånt som jag hörde att dom spelade denna låt:




Kul va? :D jag tyckte det var jätteskoj men mamma och pappa förstod inte vad som var så roligt. Det är ju Stand Out från A Goofy Movie (som förövrigt är väldigt bra!) men det roliga var ju att dom spelade disneymusik och även fast låten är bra så kändes det lite konstigt. jaja, jag tyckte det var gulligt iaf :P

och en annan sak som är gulligt, titta på detta:
(bilden är ifrån http://www.guif.nu/main.php?menuId=509)


Jag skulle inte alls bli förvånad om denna kille är en storvuxen hobbit! det kanske inte är så tydligt på denna bild men i verkligheten är han jättelik en hobbit och det har jag tyckt ganska länge. jag hoppas att jag inte är den enda som tycker det.


på tal om handboll, jag är nästan 100% säker på att jag ska skippa idrotten i morgon då vi ska spela handboll. det skär i hjärtat att jag ens tänker tanken att missa en lektion med flit men usch, jag ska nog göra det endå. att spela handboll är definitvt inte min grej och jag känner inte alls för ha idrott! eftersom jag var med och åkte pulka och skridskor och har varit med på alla idrottslektioner (förutom en?) hittills borde jag inte ha så dåligt samvete.

-

Hej igen.

Igår skrev jag att Martina stog bredvid mig så vissa har nog räknat ut att jag var med Martina igår <3 (: först gick vi på stan och jag hittade massa grejer! eller ja, massa och massa, massa för att vara mig. Jag köpte en tröja, två bhar, en puderborste, en concealer, en nagelfil, bröstcancerfonden-rexlex, ett armband och en förpackning med massa armband. Trevligt (: Martina köpte två fina tröjor :D och så viktigast av allt, vi köpte godis, pringles och stjärnchips (:

När vi kom hem till mig tittade vi på Twiligt<3 som sagt, käkade, tittade på melodifestivalen och tittade på The Holiday och hade det mysigt :D



Jag har på mig armbanden jag köpte och Martina köpte denna tröja (:
Puss på Martina<3

-

hejsan.

jag håller på o tittar lite på P.S. I Love You, eller jag har tittat en timme och ska väl fortsätta någon annan gång. Efter att nyligen ha läst ut boken kan jag ju bara säga en sak; dåååligt! jag har ju iofs bara sett en timme som sagt men hittills är den inte ens nästan lika bra som boken, men så är det väl för det mesta...


tjaa, jag kan ju visa vad jag beställde från Cdon när jag ändå skriver. detta var vad jag hittade:





Trevligt va? (: yesyes. sammanlagt blev det bara lite lite över 300 inkl. frakten vilket jag tyckte var trevligt :D framsför allt därför jag sett att New Moon kostat 199kr!

4-6 arbetsdagar skulle det ta vilket känns väldigt länge eftersom jag strax läst ut Twilight. Jag får läsa lååångsamt.

-

Tja.

jag har setat här typ hela morgon och käkat chips. mums! jag känner mig dock ganska äcklig nu men ska strax gå o duscha så då blir jag nog lite fräschare. det är faktiskt ganska mkt jag måste göra, jag ska plocka undan grejer som mamm tjatat om, jag ska plugga naturkunskap, jag ska duscha, jag måste plocka undan på mitt rum och det känns som det är fler grejer men jag kommer inte på nåt mer nu. Senare ska vi iaf åka in och titta på Guif :) om det finns biljetter kvar vill säga. jag blir så irriterad, förut när det inte gick så jättebra för Guif var det inga problem alls att få några platser och det var till och med glest på folk. men NU, nu när det går bra för dom ska folk låtsas vara supportar och ta platser! var var ni när ni behövdes?! gaaaah!!! falska personer!

okej, jag överdriver kanske lite men.. ja. dåligt tycker jag att det är iaf!





visst ja, jag har beställt grejer från cdon idag också! :D :D vad för grejer skriver jag senare, nu ska jag duscha! eller plocka undan grejer eller nåt.

-

Hejsan

Martina står här. och Tarzan ligger här (: Vi har just tittat på Twilight :D eller, jaa, tarzan har inte gjort det.


-

jag är tröööött! jag är riktigt trött.

tråkigt har jag också.

But see how deep the bullet lies

jag har hittat massa roliga grejer på cdon :) summan ligger just nu på 286 kronor och i varukorgen ligger då 3 böcker och 3 filmer, ganska bra tycker bra (:


Left in the pieces that you broke me into

känns som att jag är den enda som sitter vid någon dator just nu, men jag är inte bitter! något jag däremot är, är trött och kall. eller joo, okej, lite bitter är jag faktiskt, men det är jag för det mesta så det är inte så konstigt. men jag är framför allt kall. jag behöver en stooor varm kraam! usch ja...

jag ska nog beställa new moon och eclipse från cdon idag eller nån annan dag. och jag vill ha gilmore girls sjunde säsongen!! så irriterande, den kostar 499 medan de andra säsongerna kostar max 399, och jag ville inte betala fem hundra för den. jag får vänta ännu längre till priset sjukit, om det nu gör det.

-

hej. nu ska jag sova.

jaa nu, jag skulle ha sovit för en timme sen, usch. men efter helgen ska det bli andra bullar. eller efter lovet, jag har inte riktigt bestämt mig. eller tjaa, andra bullar efter helgen och sen ytterligare andra bullar efter lovet. så ska det bli!

i morgon ska vi fika :) har ca 5 timmar håltimme, great.



But can the people on TV see me or am I just paranoid

hej.

vet ni jag åt igår? löksoppa. så jättekonstigt kanske inte det är, men det är bara det att jag åt varma koppens "potatis och purjolökssoppa" i torsdag och annikas "potatis och purjolökssoppa" i lördags. innan det hade jag nog ätit potatis och löksoppa en gång tidigare i hela mitt liv. konstigt.. och den enda gången det var gott var när vi åt annikas specialare i lördags :) jag har till och med en bild på den, den kommer här:


smaskigt va? (:



-

Jag vill tillbaka till Idre. Jag vill åka skidor och spela plump, inte samtidigt självklart. Jag vill sitta och mysa i fula konstiga kläder och vara helt trött i kroppen.


When darkness turns to light

Jaa, nu sitter jag här igen. tragiskt. men jag har faktiskt bestämt att jag ska plugga naturkunskap idag! oh yes. tro det eller ej. jag har kommit på att jag kanske sitter här eftersom tarzan är lite skadad och vill vara ifred och läka och jag vill därför inte störa honom. han mår iofs bra nu men han haltar lite och har buppler på magen och ryggen..
 ni förstår inte hur jäkla orolig jag blev när jag kom hem i tisdags och såg honom. det var det hemskaste jag varit med om, jag trodde verkligen att jag skulle förlora honom för han satt och stirrade ut i tomma intet och han kunde inte ens lägga sig ner. usch! han får aldrig aldrig aldrig skrämma mig sådär igen.

nu ska jag titta på top model, tror det är finaldags (:

hejs


-

usch. jag borde inte sitta vid den här saken (datorn) så här mkt. jag vet inte vad det har blivit för fel på mig, så här mycket var det länge sen jag spenderade tid här. usch ja. jag borde sluta. jag ska nog sluta. titta här på bloggen t ex, bara för att jag sitter här börjar jag ladda upp massa gamla fula bilder på mig? varför då? ingen aning. jag borde ta bort inlägget, men jag tycker inte om att ta bort inlägg. jag måste äta, sen duscha.

tarzan ligger bredvid mig här, han är söt.

Dear God! This parachute is a knapsack!

Så ja, nu kan jag gå o lägga mig. först ska jag nog titta på ett vänneravsnitt<3 mmh.


och när ni läste rubriken tänkte ni säkert "jaha, hon ska titta på första säsongen!", men nej nej, jag är inne på nionde just nu.

Natti

Up front there ought 'a be a Man In Black

Jag har tråååkigt. usch. jag vet inte vad jag ska göra. allt känns så tråkigt och jag orkar inte göra någonting heller. hmmm.... om allt hade varit som vanligt hade jag gått o lagt mig nu eftersom jag skulle ha börjat halv nio imorgon då, men eftersom vi börjar ett kan jag ju inte gå o lägga mig nu.

jag kanske kan leta fram någon bild från mina gömmor och lägga upp här. det ska jag göra...!


här! den är lite... rolig..



här kan ni också få, den är inte lika kul, den är bara konstig. och ganska ful



här har jag kort hår, ganska mysigt.



så, detta blir sista. den är lite fin på nåt sätt, troligen därför att den inte så tydlig.



jaa, det blev ett litet kollage av Johanna. Spännande eller deprimerande, jag vet inte riktigt. nu för tiden tar jag nästan aldrig bilder på mig själv, antingen är det för att jag tycker jag är fulare nu eller så är jag fulare nu. eller för att det är tråkigt att lägga ner tid på det. jag vet inte.

-

jag såg också ett av världens sämsta skämt på msn igår också. alltså inget dåligt skämt i att "okej... det var ju roligt....?" utan "du är ju för fan helt dum i huvudet och har allvarliga problem", typ så. jag tänker självklart inte säga vad det var för något för det var så himlans idiotiskt och jag blev riktigt irriterad. usch!

-

Hejsan.
jag åkte in till stan/skolan vid elva för att bli jätterädd, och jag var flera hundra meter från skolan hela tiden, stackars folken som var där inne. usch. jag är jätteglad att jag börjar ett på onsdagar. en buss gick 11.37 hem så den tog jag hemåt. och för att se lite ljust på det hela fanns det ju en skadad liten sötnos här hemma som ville komma in i värmen och ha sällskap.

men jaa, idag har jag iaf tittat på top model, det är så himlans mysigt. jag har också klippt, filat och målat naglarna medan jag tittade på Sagan om ringen - härskarringen. efter alla gånger jag sett förstår jag äntligen massor, de andra gånger jag tittat på den har jag bara tittat på hur fint och bra allt är gjort och så. nu hängde jag faktiskt med på vad som hände och det har nog lite att göra med att jag lyssnade på första delen på ljudbok i somras, jag har dock inte lyssnat klart ännu. olyckligtvis somnade jag så jag missade massor. men naglarna blev svarta iaf, jag skulle ha målat dom lila istället! jag hade helt glömt bort att jag köpte lila i stockholm förut, men nästa gång blir dom nog lila.


nu är det handboll, guif. (:

Life ain't easy for a boy named Sue

<3




But the meanest thing that he ever did
Was before he left, he went and named me "Sue."



-

jag försöker lägga upp Idrebilder på bilddagboken men jag har typ nollkoll på vilken dag korten är ifrån eftersom min kamera är trög och visar fel datum på dom. jobbigt ;(

-

Tarzan mår bra nu :) Han måste ha varit i något slags chocktillstånd förut för han satt typ bara och stirrade rakt ut och han rörde sig knappt. men nu vill han gärna bli kliad och när jag matade honom med torrisar denna gång åt han glatt.  han har dock massa sårskorper på kroppen men det läker.
Men usch vad han skrämde mig!

I need you here to wipe away my tears

Tarzan mår jättedåligt, han kan knappt röra sig och han vill inte äta någonting :( han är jätteont i ett framben och när mamma eller pappa försöker titta vad som hänt med han piper han av smärta och det är bland det värsta ljuden jag hört i hela mitt liv. jag klara mig inte utan honom, och nu vill jag inte störa honom för han vill nog vara i fred och försöka sova.



-

Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

Life ain't easy for a boy named Sue

Biologin går inge bra. Jag saknar Per! Idag på betygspratgrej tänkte jag säga till Ida, den nya läraren, att jag inte alls tycker det funkar bra med henne och att Per är mycket mycket bättre. Men jag gjorde inte det, jag ville inte att hon skulle bli ledsen.



Where troubles melt like lemon drops

Hej

har inte börjat med biologigrejan ännu men ska väl ta o göra det strax. jag känner mig så jäääkla distraherad och hatar att livet ska vara så jädrans komplicerat. och till råga på allt började tokio hotel och någonting monsoon spelas upp på iTunes, låten är väl helt okej men killen kan ju inte sjunga!

så, nu är låten raderad och Oasis sjunger don't go away istället, mkt bättre :)


jag vill lägga in låtar med Johnny Cash och June Carter på mobilen men problemet är att minnet är fullt så jag måste antingen radera någonting från mobilen eller strunta i låtarna.



<3

I shot a man in Reno just to watch him die

Hejsan

jag är hemma från idre. jag är trött. mina ögon är torra. jag är faktiskt lite hungrig också, mcdonalds är riktigt överskattat, varför vill man så gärna äta det där? usch. det är väl iofs inte deras fel att jag är hungrig men.. jaa.

idag har det varit något olidligt hur mycket jag saknat älsklingstarzan. när jag kom hem fick han en bamsekram och han pressade huvudet extra hårt mot min arm :)<3


i morgon blir det nog ett lite roligare inlägg (om det blir något alls) men jag kände för att skriva ett inlägg idag, då jag tidigare varit så duktigt, även fast söndagar inte är någon favoritdag precis. i morgon blir det biologigreja, det ska bli jättekul...





RSS 2.0