But I shot a man in Reno just to watch him die

Jag är bitter.

Jag borde gå till mitt rum och titta på Walk the Line! Eller Titanic, fast den är så lång och jag är trött =/
Jag måste beställa resten av Gilmore Girls snart!

Nej, jag ska nog gå och titta på Walk the Line! <3

Min hals blir bara värre och värre =/




Denna vill jag ha! :D Fin va? Eftersom jag inte förväntar mig nåt svar svarar jag själv; Ja, den är jättefin!

Perhaps I may become a highwayman again

Jag är så trött på människor och att vara människa!!! IIiiiihH!

Jag tror seriöst att jag egentligen skulle ha blivit en katt men att jag gjorde något fruktansvärt i mitt tidagre liv ,så jag blev en människa i detta liv i stället. hemskt. jag borde ha blivit en katt. då hade jag hängt med Tazan och vi skulle vara best buds, homies, polare för livet liksom.

Hmmm...



-

Hejsan

nu känns det som att det var jättelänge sen jag skrev sist. jag känner mig lite seg och trött och trött har jag varit hela dagen då mamma kom och väckte mig i morse. När jag då steg upp er sängen var mina ögonlock väldigt uppsvällda och jag hade lite ont i halsen, bådar kanske inte så gott.

i det sista inlägget tror jag att jag skrev och historia provet och att katrin hade varit snäll och hjälpt mig med pluggandet, och eftersom jag fick mvg på provet är hon ju värd ett STORT tack!

jaa, vad har hänt mer sen sist? hade våga tala på torsdagen och efter den lektionen kände jag att jag visst kommer sakna det! helvete heller säger jag nu drygt en vecka senare. ska bli otroooligt skönt när det är över. typ bara ett stort tal kvar vi ska hålla och jag har bestämt att jag ska prata om julen. mysigt men det kändes mycket bättre när jag skrev om jultomten, och så skriver jag det talet till den lektionen som någon annan skulle hålla ens tal. Bittert. Så då fick elias ta det fina talet om jultomten och jag är fast med julen. men det får gå.

förut beställde vi hem en spikmatta och den kom för någon vecka sen. Har försökt att ligga på den tio minuter om dagen och samtidigt passar jag på att sola under det gamla solariet vi har här hemma. Jätteskönt! Spikmattan alltså, solariet ger knappt ifrån sig någon värme, men spikmattan gör så att hela ryggen dunkar och man känner blodet sysa runt. Mysigt (: Helt röd och varm på ryggen blir jag också. solariet ger inte så stort resultat, det är bara en massa extra fräknar som börjar synas på näsan.

Jag känner att jag har ont i halsen nu också :/ hoppas inte att jag blir sjuk tills på måndag då vi ska simma  på idrotten, då jag tycker att jag borde iaf vara hyfsat bra på det.



He's loaded lots of toys and goodies on his sleigh

Hejsan.

Kör på en kort samanfattning då jag ska sova snart.

Jag har just skrivit klart ett tal tills i morgon som någon annan ska läsa upp, vem vet jag inte. Talet handlar om Jultomten och jag känner mig riktigt nöjd :D lite surt att jag måste lämna ifrån mig det. men vi ska ju hålla ett stort tal om några veckor och då ska jag berätta om julen så det kommer nog bli minst lika awesome som detta tal, så jag behöver inte vara bitter. x)

Historia prov har vi haft och vilket betyg jag än kommer få så är det iaf 90% tack vare Katrin<3 och på fredag vet jag om jag ska tacka henne eller inte :D eller jaa, förhoppningsvis på fredag.

Vi har haft grisskärning också och det var det vedervärdigaste jag varit med om och jag kan inte ens tänka på det utan att tårarna kommer. Den enda anledningen till att jag gick var att mamma hade sagt "det är klart du ska gå". Varför måste jag jämt försöka vara till lags för den kvinnan? -_-' jag gick också delvis för att jag trodde det skulle hjälpa mig inför provet, och det gjorde det ju verkligen....

Sovnings dags!

-

Hejsan.

Orkar inte skriva någe idag, lägger istället upp en bild.


But I shot a man in Reno, just to watch him die

Hej.

Min hand är kall och tom på blod. irriterande. jag är trött. Våga tala idag igen och dåligt gick det. Äcklig var jag säkert och när jag kom hem ville jag bara lägga mig under en jordhög och ruttna. jag kommer INTE sakna skiten som jag tidigare skrivit. Det kommer vara riktigt skönt när det är över, dock är det fortfarande ett tag kvar. ett stooort tal ska jag hålla sen också, surt, och så ska jag skriva ännu ett tal till nästa vecka. bajs.

men jaja, jag la mig inte under en jordhög när jag kom hem. istället värmde jag findusmat och kikade lite på family guy och mysteriet på greveholm. maten smaka frukstansvärt äckligt så jag åt inte så mkt av det. istället tog jag tre pepparkakor och drack flädersaft. mumsie. lite mörk chilichoklad blev det också.
fast jaa, först av allt gick jag och borrade ner huvudet i Tarzan päls. Han luktar så gott.


Kärlek till denna man


-

Hej!

Ska strax kila i sängs. Bio igår med sötaste snuttarna vilket var mysigt. Länge sen jag var på en film med en publik med så låg medelålder. På förmiddagen var det ju öppet hus vilket var väldigt givande. Två gånger blev vi utslängda från jeopardyn, och det var väl ungefär det som hände under de två timmarna.

-

Hejsan.

nu sitter jag i sängen med tarzan bredvid mig och kikar på boston tea party med skoldatorn framför mig. det känns surt att man ska upp och åka till skolan i morgon, dels för att vi tydligen inte ska göra något och att det kommer vara massa folk. men också för att det är lördag(!!) för guds skull, usch. jag har glömt bort det flera gånger dessutom och det visar nog hur viktigt jag tycker det är att närvara.


-

Hejsan.

nu har jag målat mina naglar lila med det nagellacket jag köpte i stockholm. fint är det :D

men jaa stockholm ja, det har jag inte skrivit nåt om men mysigt det var det :) som vanligt köpte jag knappt någonting. jag är så tråkig och blir lite arg på mig själv. men jag köpte iaf en halsduk, hand & body lotion, nagellack och en björn gustafsson-tshirt :D halsduken är toppen, lotionarna doftar gudomligt, nagellacket är som sagt fint och tshirten är självklart fantastisk med tanke på motivet (:

men jaa, vi var ju och kikade på björn o co också och björn var faantastisk! Soran var nästan lika fantastisk han också. Måns var inte så jättefantastiskt och özz var inte ens nära fantastisk i think. men iaf, det var mktbra! sällskapet bestående av anna, annika och betina går inte att klaga på heller :D puss på er snuttisar<3







Jaa.. nu blev det tomt i huvudet. Jag är trött. Jag har haft Våga Tala idag igen. Även faste det är kul längtar jag tills det är över men det känns som att jag kommer sakna det lite grann efter jul.





RSS 2.0