-

Älskling kommer hem imorgon! :D han har varit mycket saknad ♥


Och igår fick änä körkort, grattis till henne :) ♥


och jag går för närvarande runt med en gammal samsung istället för min finfina sony ericsson. på samsungen finns det endel gamla bilder, bl a några på fina johanna, vilaifrid♥



såg att jag inte laddat upp någon bild på bdb sen mitten av augusti, dåligt. borde kanske göra det, någon gammal isånafall.
...jag hittar ingen bild så jag struntar i det.


-

nu ska jag alldeles strax sova men hinner iaf skriva att jag har världens finaste och underbaraste älskling♥


men också att jag fortfarande inte kan se vidoes med micheal jackson utan att få tårar i ögonen.
och att jag idag såg en ny New Moon-trailer och det är galet hur sjukt bra filmen kommer vara!






-

jag orkar inte leta efter böcker som handla om eskilstuna. istället kikar jag runt på mina bilder här på datorn, de är en del. har bl a tittat på bilder på vad jag o baka hade för oss för nästan precis två år sedan, hittade denna fina bild på mig o kati från när vi allihopa var till sthlm tillsammans för första gången :)




hittade också denna bild på ba som är tagen för ett år sedan:



hittade ingen jättebra bild på anki från september så det fick bli denna söta bild :)






när jag tittar på gamla bilder blir jag lite sugen på att lägga ner lika mkt tid på mig själv på mornarna som jag gjorde då, fast ändå inte...

denna bild känns mysig på nåt sätt. -07








nu har jag setat här för länge, jag gillar inte att jag väldigt lätt kan bli fast här i flera timmar när jag väl satt mig. borde försöka att inte sätta mig här över huvudtaget helt enkelt.

en bra anledning till att sitta här är dock att man kan ta reda på läxor mm. läste t ex nyss att sidorna vi skulle läsa i svenskan skulle vara om Realism och Naturalism och inte Romantiken som jag redan läst flera sidor om. härligt! (:

igår var mina tre favoritkillar i hela världen inne i mitt rum samtidigt, att världen inte imploderade är för mig ett under. ♥ pappa är självklart också en favoritkille men han räknas inte.

nej nu måste jag alldeles strax slita mig här ifrån,
får avrunda med säga att min älskling är bäst ♥



-

Uppdatering på Räkans begäran


<3

RSS 2.0