Tisdag

Jag känner mig lite ensam. Synd om mig. Jag skulle vilja att Bertil kunde rätta våra naturkunskapsprov så att vi får reda på resultatet. Det har gått ett bra tag sen vi gjorde dom och jag tycker dom borde vara rättade nu.

Jag hoppas att jag inte går i sömnen i natt och stör Patrik i rummet bredvid igen. Jag förstår inte varför jag har börjat knata runt i sömnen helt plötsligt. Läskigt.

Nu ska jag nog gå till mitt rum och krama om Teddy för jag behöver en kram och han är gosig.



Kommentarer
Postat av: Martina

har du börjat gått i sömnen nu x) stackare <3

2008-06-18 @ 19:59:45
Postat av: Betina

Läskigt att gå i sömnen.. :S

Jag har också gjort det, på sätt och vis..

Fast jag har snarare tittat på klockan och och insett att jag måste gå upp för jag ska till skolan, även om klockan bara var typ 01.00. Jag måste ju vara en väldigt störd människa, speciellt på natten.. Dessutom så kollar jag på flera klockor på natten och "konstaterar" att de måste gå fel, när dom går rätt. Så när man har duschat, sminkat och gjort i ordning sig och bestämmer sig för att äta frukost så är klockan bara typ 02.00 och då är det bara att gå och lägga sig igen.

Weird, men sån är jag.

2008-06-24 @ 14:07:27
URL: http://betiina.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hahaha, det låter jätteskoj ju. men jag kan tänka mig att det inte är så jätteroligt att vara med om det. Jag skulle bli ganska irriterad på mig själv om jag gjorde nåt sånt. det enda jag gjorde var jag att gick ut ur mitt rum och sen gick o la mig direkt efter typ.

2008-06-24 @ 20:11:12
URL: http://blomstrand016.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0